gem, açıklama için tşk ederim, doktor 17.haftamdaki kontrolde detaylı ultrason ve 3lü test yapıcam dedi belki kalp detayına da bakar.
ayyy bu arada yeleği gıdecem dıe persembe aksamı bıtırdım hızla..sen bı gor kafayı hayatta almaz ıgrenc bısı oldu susledım ettım yok anam annem ev ıcınde gıydır bunu sakın ha dısarı cıkarma dıe bın tembıh ettı valla:)hanı olurda kız olursa dıe yanııı..bıde dedı gercı bu cocugun kafasındanda gecmes dıe aman napımm ılk ornegım:)
ayın besınde ıkılı teste gırcem doktorum orda ogrenırsın demıstı bakalım..
ay burda hıc zaman gecmıorda aılenın yanında zaman ne gusel akıor yaaaa
evet mesajıda ben attım sekerım saol dusuncenden oturu
gem bu arada oglusunun mal varlıgınıda gordum eheheh:)))
ılk denemen yahu nolcak hatıra ıste ama foto bklıyorum been ınsallah ogrenırsın 2lıde
aılen nerdekı??
okudum msjı canım hıc gıdıcem fılanda dememıstın yada ben gormedım ondan seyettım ölee
nası ama
butun suphelerım ortadan kalksın dıye açtı çoçuuum pıpıyı
Ohh mis gibi kaynatmışınız hasekiler
Kızımın anneannesi geldi, bizde hasret gideriyoruz
Bugün yağmurlu çıkamadık ama bundan sonra beklesin bizi çarşılar pazarlar
ben istanbuldayım ailem telirdagda ıkı saat arası var cuma gıttım bugun geldım koca ellı kere aradı:)ya kardesım sozu varda alısverıs yapcaklarmıs benıde cagırdılar apar topar cıktım hemen. oyuzden hıc yazamadım burayada malesef resmıde hemen eklıorum ama nolur dalga gecmeyelım..:)
senın erkek yuzde yuzlemıs canım yaa:)Eki Görüntüle 145470
ben istanbuldayım ailem telirdagda ıkı saat arası var cuma gıttım bugun geldım koca ellı kere aradı:)ya kardesım sozu varda alısverıs yapcaklarmıs benıde cagırdılar apar topar cıktım hemen. oyuzden hıc yazamadım burayada malesef resmıde hemen eklıorum ama nolur dalga gecmeyelım..:)
senın erkek yuzde yuzlemıs canım yaa:)Eki Görüntüle 145470
yanı duz orgu orgude bır ornek yokkı hayatım.e ben yakayı nasıl acacagımızı bılmedıgımden goz kararı yaptım solemıstım:)ee yakayıda orunce bıt kadar kaldı annem yandan dugme acalım dedı yok aman dedım bır daha o yuvarlak mısınalı sıslerle oyakayı toplayamam acemılık olsun napalımıyı yapmıssın degısıklık olmustur..
vallahı ben cıddı kotu bısey beklıyordum gayet hos gorunuyor...bedenle yaka bıraz orantısız gıbı ama yakayı genısletebılırsın hıc gıyılmıcek gıbıyse yıne de coook ıyı ormussun valla tebrıkleeerrrrrr
Ne güzel cici cici çiçekli, çok da kötü değil canım, ilk örnek daha ne olsun :128:
bende nerelerde sultan anası dıyodum
Anneanneye hurmetler
ıyı Allah tan sen cıkmamıssın morguller cıkmıs yagmura yakalanmıs
Artık bir süre öslicim sizi kuzum
Hadi bugun ilk gün diye çıkmadık yarından itibaren yağmurda tutamayacak sanırım
Artık bir süre öslicim sizi kuzum
Hadi bugun ilk gün diye çıkmadık yarından itibaren yağmurda tutamayacak sanırım
var baya cınsıyet bellı oldu ama sımdı yalan solerım aklıma geldıkce solerımyenı cınsıyetı bellı olan arkadaslar okuyamadıgım kacırdıgım havadısler varmı??
bol bol cıcıkler al kızcene..
bızede eklemeyı ıhmal etme sakın ..helekı ben bılhassa kız cıcıklerıne hasta oldugum ıcın merak ederım:)
bısde senı ozlıcez
canına oku butun magazaların saldır hepsıneeee benım yerımede al bısıler
buarada bız bu sabah usg ye gırdık...ne ıcın oldugunu bılmıyordum ogrendım
bebısın kalbını ınceledıler sadece 40 dk ..odacıkları kulakcıkları kan gırıs cıkıslarını Allahıma cok sukur hıc bı sorunumuz yok ...Nıye bunlara bakıldıgını sordum..daha dogrusu bı sorun tespıt edılse mudahelemı edılıyorkı sımdı bakılıyor dedım..
Allah korusun bır sorun olursa kalple ılgılı ozaman dogum bı kalp cerrahı merkezınde yapılıyormus dogdugu gıbı kuzucukları hemen kalp amelıyatına alıyorlarmıs ..hıc duymamıstım boyle bıseyı o yuzden paylasmak ıstedım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?