slm hanımlarr nasılsınz?bişey sorucam şimdi kısmetse benim yarın dr da kontrolüm var bide geldiğin zaman test tapıcaz dedi artık bu haftada ne testi olabilir acaba siz ne yaptırmıştınız bu haftada:26:
simdide kirmizi ip aldim kirmiziyi cok severim erkegede kizada gider yeni biseyler arastirip basliycam
battanıyeyı cok buyuk baslamısım soktum bastan basladım..henuz bı yumak bıttı 5 yumak bıtıcekbende yapamam
sen battanıye oruordun noldu
ellerıne saglık suppper olmusEki Görüntüle 145494 Eki Görüntüle 145495
kislar dun gece bitirdim ama anca ekleyebildim nasil guzel olmus mu???
bide coraplari dun aldim cok tatli dimi uclarinda cingirak var otuyo cok tatli
bence cok gusel olmuss sen tecrubelısın epey bellı ben asla o sac orgulerını yapamam eheh:)Eki Görüntüle 145494 Eki Görüntüle 145495
kislar dun gece bitirdim ama anca ekleyebildim nasil guzel olmus mu???
bide coraplari dun aldim cok tatli dimi uclarinda cingirak var otuyo cok tatli
canım cok tesekkur ederım ama cıdden pek olmadı tecrube oldu olsun ıkıcıyı ınsallah daha gusel orerım pes etmek yok.cıceklerın koyu olanlarını ıplık aldıgım yerden aldım susledım kımısınıde kendım ordum..cok basıt onlarözlemcim bnce çok gzl olmuş sen niye ölee şeyler dedin ki bzee gayet başarılı bnce çiçekleri tığlamı yaptın snr üstünemi diktin
oslem, ben örgüden hiç anlamam ama bence gayet güzel olmuş sonuçta ilk deneyimin el emeğin göz nurun sağlıklı günlerde giysin bebişin
özench,ellerine sağlık çok güzel olmuş. Allah giyeceği günleride nasip etsin inşallah amin
battanıyeyı cok buyuk baslamısım soktum bastan basladım..henuz bı yumak bıttı 5 yumak bıtıcek
gem senın bu battanıye basına bela olacak ogrendınmı ormesını pekı guzel oluormu bıde basıtmı bendemı alsam
battanıyeyı cok buyuk baslamısım soktum bastan basladım..henuz bı yumak bıttı 5 yumak bıtıcek
gem senın bu battanıye basına bela olacak ogrendınmı ormesını pekı guzel oluormu bıde basıtmı bendemı alsam
ogrendım sekerım cokkolay ve zevklı ..ama vakıt bulamadım pek koca gelınce gezdık durduk
kendı sekıllı ya motıf fılan olmıcak duz bısı ..öle cıcılı bıcılı bısı degıl yanı
ogrendım sekerım cokkolay ve zevklı ..ama vakıt bulamadım pek koca gelınce gezdık durduk
kendı sekıllı ya motıf fılan olmıcak duz bısı ..öle cıcılı bıcılı bısı degıl yanı
hmm belkı bende yapabılırım ..burdamı esın sımdı?go<un aydın cuma gelecektı dıgmı
yanı bence guzel yapılacak bısı gunluk cok rahat kullanılırhmm belkı bende yapabılırım ..burdamı esın sımdı?go<un aydın cuma gelecektı dıgmı
bugun burda yarın ızmıtte sonra gelcek cuma fılan yıne samsuna gıdıcek :95:
bızım ıs bole yollarda gecıo garıbımın omru ...
yanı bence guzel yapılacak bısı gunluk cok rahat kullanılır
bugun burda yarın ızmıtte sonra gelcek cuma fılan yıne samsuna gıdıcek :95:
bızım ıs bole yollarda gecıo garıbımın omru ...
ayyy cok zor yaa Allah kavustursun canım hep bolemı olvcak
bende orgu ormeyı cook sevıyorum ama sadece duz orgu yapabılıyorum keşke annem yanımda olsaydı o bana tarıf ederdı cok guzel olmuş suveterın gule gule gıysdın yavrun http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...pcam-mobilya-besikmi-alayim-park-yatakmi.html bı bakarmısınız fıkre ıhtıyacım var kıslar
oslem, ben örgüden hiç anlamam ama bence gayet güzel olmuş sonuçta ilk deneyimin el emeğin göz nurun sağlıklı günlerde giysin bebişin
özench,ellerine sağlık çok güzel olmuş. Allah giyeceği günleride nasip etsin inşallah amin
bence cok gusel olmuss sen tecrubelısın epey bellı ben asla o sac orgulerını yapamam eheh:)
canim cok basit yapmak istersen yardimci olurum
ellerıne saglık suppper olmuscoraplarda super guzel gunlerde gıysın ınsallah
Allah ıs rastlıgı verırse bole olacak canım kendı ısı cunku..santıyeler var onlara gıdıyo ,Allah saglık versın alısıcaz bızde
bunlar degıl benım derdım askerlık var daha :84:
ayyy cok zor cıdden askerlık barı aradan cıkmıs olsa cok ıyı olurdu..benım esımde kısa donem cıkar dıe dua edıormus sonra bedellı yapmıs bır aycık..ınsallah sıxzınde ole bısı olurr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?