valla bende geldim ama gecmisi okuyana kadar muhabbet bitiyor
kislar ben cok agliyyorum cok duygusalim sonrada vicdan azabi cekiyorum acaba bebeisimde uzuluyomu diye
Gem hoşgeldin :) pek bi mtlusun bugün bebiş nasıll ???
bız yarın dr dayız yıne hem çoçuumu gorcem hem 3 lu test :86:
buarad gecmıste keramos sanırım VICKS le ılgılı bısı bılen varmı demıs.
bı tanıdık hamıleyken usutunce sırtına surmus dr u coooook kızmıstı onu bılıyorum..dr a danısmadan nemlendırıcı krem bıle almayan pımpırıklı bırı olarak dr a sorun derım
kislar ben cok agliyyorum cok duygusalim sonrada vicdan azabi cekiyorum acaba bebeisimde uzuluyomu diye
evet üzülüyo ağlamagüzel şeler düşünnnn!
rica cnm
bakın bakalım nasıl kızlar fotolarröyle hoşuma gittiklerimi pc me kaydettim
Hzl ve cretsiz Resim Ykleme Sitesi - hizliresimyukle.com
hosbulduk canım...dun aglama krızlerı gecırdım hıckıra hıckıraaaaa:84: sanırım rahatladım
hepımız mutlu olalım herzamann ınsallah ...
walla bebıs nasıl bende cok meraktayım..benı tekmelemedıgı ıcın anlayamıorum bısı
sen nasılsın kanamalar ne alemde
evet bayan pimpiriğe katılıyorumherşeyinizi doktora sorun ben gülünce bile çok güldüm die arıyorum doktoru
kızlar doktorum bana çatlaklar için 99 bebek yağı verdi. henüz çatlaklarım başlamadı ama önlemek için bugün aldım 17TL. Aranızda kullanan varmı_? nasıl bişi işe yarıyormu :44:
canım 99 u ne onu anlayamadım ben bi ara bebe yağı sürüyordum ama kıllanma çok oldu bıraktım
bende yarın sorcam doktora birşey kullanayım mı diye......
nemıs o ..ben johnsons aloeveralı kullanııorum..ama ben hamıleleık oncesıde kullanırdım hep..ıse yararmı bılmıorumkızlar doktorum bana çatlaklar için 99 bebek yağı verdi. henüz çatlaklarım başlamadı ama önlemek için bugün aldım 17TL. Aranızda kullanan varmı_? nasıl bişi işe yarıyormu :44:
Allah yardımcınız olsun canım...coook guzel olsun hersey..Kanamalar devam ama rahim ağzı kapalı çok şükür :76: alıştım zaten artık çok varmış böle olan bende onlardan biriyim die acılanmıyorum :) herşey hepimiz için güzel olcak inş
BU arada baş ağrım 3 gündür dinmiyor kızlar napcazz yada varmı çok şiddetli ağrısı olanİ??
yok yok biz üçümüzde aynı gün doğuracağız demedi demeyin kızlar....
nemıs o ..ben johnsons aloeveralı kullanııorum..ama ben hamıleleık oncesıde kullanırdım hep..ıse yararmı bılmıorum
Allah yardımcınız olsun canım...coook guzel olsun hersey..
ben basagrısı nedır bılmeyen bı ınsandım..ama sımdı bazen bı tutyo gozumu acamıorum..dr da acıyı uzun sure cekmek ıyı degıl ılacını ıcceksın dedı..3 kere oldu bu dedıgım sekılde.parol ıcıyorum ve uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?