-----2010 KASIM hamişleri----

Gem hoşgeldin :) pek bi mtlusun bugün bebiş nasıll ???

hosbulduk canım...dun aglama krızlerı gecırdım hıckıra hıckıraaaaa:84: sanırım rahatladım

hepımız mutlu olalım herzamann ınsallah ...

walla bebıs nasıl bende cok meraktayım..benı tekmelemedıgı ıcın anlayamıorum bısı

sen nasılsın kanamalar ne alemde

evet bayan pimpiriğe katılıyorum herşeyinizi doktora sorun ben gülünce bile çok güldüm die arıyorum doktoru

kislar ben cok agliyyorum cok duygusalim sonrada vicdan azabi cekiyorum acaba bebeisimde uzuluyomu diye

dun aksam bende krızlerdeyım ....vıcdan azabındn aglıyorum bıde ustune ..babam aradı o sırada dıdım bole bole zırlıorum sayende erkenden cocukta hayatın gerceklerıyle tanısıyo dedı :44:

çok güzeller oda süper görünüyor ama çok pembeye boğulmuş....benim kızım olsaydı kırmızı yapacaktım her birşeyini...erkektede mavi düşünmüyorum ama bakalım zaten sadece bir beşik alacam şeymacım bu adreste ki beşik çok güzelmiş tek olarak satılıyor mu sitenin adresini verebilir misin?

kızlar doktorum bana çatlaklar için 99 bebek yağı verdi. henüz çatlaklarım başlamadı ama önlemek için bugün aldım 17TL. Aranızda kullanan varmı_? nasıl bişi işe yarıyormu :44:

Kanamalar devam ama rahim ağzı kapalı çok şükür :76: alıştım zaten artık çok varmış böle olan bende onlardan biriyim die acılanmıyorum :) herşey hepimiz için güzel olcak inş

BU arada baş ağrım 3 gündür dinmiyor kızlar napcazz yada varmı çok şiddetli ağrısı olanİ??

evet bayan pimpiriğe katılıyorum herşeyinizi doktora sorun ben gülünce bile çok güldüm die arıyorum doktoru

merciiiiiiii canım

buarada VıCHY urunu kullanan varmı??? ben nemlendırıcısını aldım baya saf urun dıye...eczacı bı tanıdık bu sıvılcelerı(gecmek bılmıolar bı cıkıo 3 hafta kalıo) vıchy de yapıo bazı cıltlerde dedı

kızlar doktorum bana çatlaklar için 99 bebek yağı verdi. henüz çatlaklarım başlamadı ama önlemek için bugün aldım 17TL. Aranızda kullanan varmı_? nasıl bişi işe yarıyormu :44:

canım 99 u ne onu anlayamadım ben bi ara bebe yağı sürüyordum ama kıllanma çok oldu bıraktım
bende yarın sorcam doktora birşey kullanayım mı diye......

kislar ben cok agliyyorum cok duygusalim sonrada vicdan azabi cekiyorum acaba bebeisimde uzuluyomu diye

Canım ağlayıp bebeğini üzme diyeceğim de sanırım bu hormonların bir oyunu bize. Bende aklına gelebilecek herşeye ağlıyorum. Hem de öyle saçma spaan şeylere ağlıyorum ki kendi kendime gülüyorum düşününce

nemıs o ..ben johnsons aloeveralı kullanııorum..ama ben hamıleleık oncesıde kullanırdım hep..ıse yararmı bılmıorum
Allah yardımcınız olsun canım...coook guzel olsun hersey..
ben basagrısı nedır bılmeyen bı ınsandım..ama sımdı bazen bı tutyo gozumu acamıorum..dr da acıyı uzun sure cekmek ıyı degıl ılacını ıcceksın dedı..3 kere oldu bu dedıgım sekılde.parol ıcıyorum ve uyuyorum

amin canım hepimizin inşallah ... bende arada bi parol içiyorum da cık kesmiyo :) nese belli ki olacak bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…