- 4 Ocak 2011
- 402
- 22
- 298
- 46
Canım en son gittiğimde ölçüm yapmıştı doktorum yazmıyor bakmıştım görseydim yazacaktım. İnş hepimiz bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli bir biçimde doğurur kucağımıza alırız.
ya benim 40 yaşında bi tanıdığım ışın hanımla 3. normal doğumunu yaptı :) oda çok memlun :) bide hakkaten ne anlatsam dinliyor .. şakalarımı , ağıtlarımı , çığlıklarımı çekiyor.. Benim bide çok kanamam vs oluyor.2 aydır 4 günde bir gidiyorum hakkaten çok memlunum gün aşırı arıyorum ... kadın benimle ağlayıp benimle gülüyor :) hatta masasında sarı bi çiçek varonu da ben almıştım ne kadar zaman da bir gidiyorsun sen ?
üfff kızlar çok sıkıldım yaaa
temmuz anneleri topiğinde bayanlar birsürü kıyafet almış bebeklerinee
düşünüyorumdaa bizler fazla birşey almıyoruz akşama eşimee
sıkışmayalım son zamanlarda dedim olur olur diyoo
hatta oda takımı bebek arabası puset alanlar bile var
bende kendimee bayağı birşey aldım diyordumm
kızlar bebişimin odasının kapısını süslüycem
tül varmış eşim almış rulo şeklindee
dün kapıya denedim çok güzel durdu beyaz renk
kapı süsü yapmak istiyorum benn
aranızda yapıcak olan varmı evdeee
ne biliyim kendi el emeğim olsun istiyorum ayy strestlerdeyim bu aralar geldiler yinee
bebek arabalarını filan nasıl almayı düşünüyorsunuz sizee
kapı süsü modellerini göstericektim hangini yapıyım diye
ama resim yüklerken hata veriyo yaa neden böyle oldu anlamıyorum
:18:
şeyma benide listeye eklermisin tahmini doğum tarihi 6 ağustos cinsiyet şimdilik erkek
nerde oturuyorsun caniş ben ankaradayımda burda ise yerini öğreneyim dedim
Bursadayım tatlım
başlangıçta 15 günde bir ama benden sıkıldığını düşününce beklemeye karar verdim bu hafta ona gitmeyeli 4 hf oldu ama dayanamadım devlete cem beye gittim yoğun olmazsa özeli olsa bir numara derim valla
çok sağol canımın içi orda oğluşumla beni görmek çok mutlu etti beni sağol tekrar
Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 3 ziyaretçi)
Gem ozencch puR+ fermur mavibahar bayanseyma Aysegulcin ilknaz sesila gkose zeeeyneeep lalezar_84 TurkuazM+
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?