-----2010 KASIM hamişleri----

amin canım inşallah birbirimize dua ediceğiz zaten birbirimize yaptığımız dua daha makbul olurmuş

başlangıçta 15 günde bir ama benden sıkıldığını düşününce beklemeye karar verdim bu hafta ona gitmeyeli 4 hf oldu ama dayanamadım devlete cem beye gittim yoğun olmazsa özeli olsa bir numara derim valla

üfff kızlar çok sıkıldım yaaa

temmuz anneleri topiğinde bayanlar birsürü kıyafet almış bebeklerinee

düşünüyorumdaa bizler fazla birşey almıyoruz akşama eşimee

sıkışmayalım son zamanlarda dedim olur olur diyoo

hatta oda takımı bebek arabası puset alanlar bile var

bende kendimee bayağı birşey aldım diyordumm

kızlar bebişimin odasının kapısını süslüycem

tül varmış eşim almış rulo şeklindee

dün kapıya denedim çok güzel durdu beyaz renk

kapı süsü yapmak istiyorum benn

aranızda yapıcak olan varmı evdeee

ne biliyim kendi el emeğim olsun istiyorum ayy strestlerdeyim bu aralar geldiler yinee

bebek arabalarını filan nasıl almayı düşünüyorsunuz sizee

kapı süsü modellerini göstericektim hangini yapıyım diye

ama resim yüklerken hata veriyo yaa neden böyle oldu anlamıyorum

:18:

ben şuan hiç bir şey almayı düşünmüyorum raporumu en geç 7. ayda almayı düşünüyorum
bebek arabası almayı düşünmüyorum şuanlık belki ileride....yazı zaten evde geçireceğiz kışa girdiğimizde de dışarı pek çıkmayacağız şuanlık bana fuzuli geliyor....

şeyma benide listeye eklermisin tahmini doğum tarihi 6 ağustos cinsiyet şimdilik erkek

şeyma benide listeye eklermisin tahmini doğum tarihi 6 ağustos cinsiyet şimdilik erkek

ekledimmm

TURKUAZM

cnm kendince haklısın ilk zamanları zten dışarımı çıkıcas dimii

duuu bakalım biz napıcass

hiç bişiyi bilmiyorum ondan

içime fenalıklar geliyoo

daha odası alıncakkk

veeeeeeee buyuk azımle tum gecmısı okudum bıtmıceek sandım

kımsede sorun yok mısss gıbı herkes ıyı okudugum kadarıyla..cok sevındım

su tekmelerı bende ıstıyorum artık ..tekme yumruk ne olursa olsun

aa öle şeymi olur sıkılmak falan alıngan davranmışsın sen sabırlı ol azıcık 4 günde bi benden sıkılmayan hemde bu kadar problemle senden nie sıkılsın DOktor lütfü önderoğlu var muayenesi 300 lira onunla görüştüm doktorun çok iyi dedi bana sennde aklında bulunsun

Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 3 ziyaretçi)
Gem ozencch puR+ fermur mavibahar bayanseyma Aysegulcin ilknaz sesila gkose zeeeyneeep lalezar_84 TurkuazM+

bız yarın dr dayız yıne hem çoçuumu gorcem hem 3 lu test :86:

buarad gecmıste keramos sanırım VICKS le ılgılı bısı bılen varmı demıs.

bı tanıdık hamıleyken usutunce sırtına surmus dr u coooook kızmıstı onu bılıyorum..dr a danısmadan nemlendırıcı krem bıle almayan pımpırıklı bırı olarak dr a sorun derım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…