Evettt :) zaten normaldede çok seviorumm :)) kociş akşam gelirken alcak :) ee başka kimsenin canı bişi istemiyomu ?
fabrıkası benım evıme 5 dk uzaklıktazaten bursadayım heryerde var..
ben hıc asermıorum yaa.bıde canımızın cektıgı seylerı yazmıoruz sekerım Turkuaz gıbı aserenlerımız oldugu ıcın
ıyı senınkı ole beklıomus...benımkı secdeye kapanmıs gıbıydı kımıldamadı ugrastık o kadar...bı dondu tamamen poposunu goruorus bu sefer baska bısı yok..aglıcam ben ya dedım şaaak dıye bı actı bacakları ..sımdıden oyun oynuo benlehahahahahhaahah ta kendisi yaaaaa olamazzzzzzzzzzzz yaaaa bu kadarııı dedim ya benımkı sanıyesınde bu pozu werdı boyle beklıyomus bızı gorur gormez burda paylasılan bu poz geldı aklıma hatta doktor demeden ben dedım erkek diye guldu doktor evet dedi hahahhaha
Evettt :) zaten normaldede çok seviorumm :)) kociş akşam gelirken alcak :) ee başka kimsenin canı bişi istemiyomu ?
Maalesef bende aynı dertten muzdaribim. Sevdiğim hiçbirşeyi yiyemiyorum. Şuan sadece yaşayabilmek için yiyorum
Akşam eşinin getirdiklerinden ayır bi köşeye at kargoya yolla bana sana ceza ben sabah demedim mi benim herşeyi canım çekiyor diyor.....
Akşam eşinin getirdiklerinden ayır bi köşeye at kargoya yolla bana sana ceza ben sabah demedim mi benim herşeyi canım çekiyor diyor.....
oy oy oy feda olsunnnnnn özele adresini yolla akşama kociş yollasın amannn herşey bu kadar kolay olsasen dua et ben bunu söledim aklımda bi tane var 1 haftadır bulamıyoruz
ıyı senınkı ole beklıomus...benımkı secdeye kapanmıs gıbıydı kımıldamadı ugrastık o kadar...bı dondu tamamen poposunu goruorus bu sefer baska bısı yok..aglıcam ben ya dedım şaaak dıye bı actı bacakları ..sımdıden oyun oynuo benle
aseriyorum .com bak bakalım vardır belkı
Kızlarrrrr selam....
Ne döktürmüşünüz beee
Canınızın istediğini yazmayın, bizimde canımızı istetmeyincanım bişeyler istemek için bahane üretiyor zatiii
Çucukuma bişeyler almaya çıkıcam da, şu havalar biraz düzelse yaaaa
oy oy oy feda olsunnnnnn özele adresini yolla akşama kociş yollasın amannn herşey bu kadar kolay olsasen dua et ben bunu söledim aklımda bi tane var 1 haftadır bulamıyoruz
ahahahhahaha al ıste
yarın dr var kuşum heyecanlımısın...3 lu test yapılcakmı sana
canım valla isterim canım çekti yollicam adresi....:))))
bende yaz meyvesi çekti canım ama yaz gelince yeriz ne yapalım
senin canın ne çekti söyle belki vardır buralarda.......
heyecanlı olmam mı çok özledim yavrumu....
evt doktor 3 lü test ve idrar kültür testi yapacakmış ben özeline gidiyorum onlar hastanede oluyorsa çarşambaya kalacak sanırım......
osledım yahuu nerlerdesınKızlarrrrr selam....
Ne döktürmüşünüz beee
Canınızın istediğini yazmayın, bizimde canımızı istetmeyincanım bişeyler istemek için bahane üretiyor zatiii
Çucukuma bişeyler almaya çıkıcam da, şu havalar biraz düzelse yaaaa
heheheh anladım Ç ılemı baslıoaaa ne nazlı çıktınızbundan sora hep sölücem hihih yaşasın kötülükkk
bu arada bnm canımın istediği şeye tükendi dio
hımmm anladım ...benımkı hastane degıl...doğum ve tup bebek merkezı...hersey orda yapılıo ıyı oluoo..bakalım napıomus sehzadelercanım valla isterim canım çekti yollicam adresi....:))))
bende yaz meyvesi çekti canım ama yaz gelince yeriz ne yapalım
senin canın ne çekti söyle belki vardır buralarda.......
heyecanlı olmam mı çok özledim yavrumu....
evt doktor 3 lü test ve idrar kültür testi yapacakmış ben özeline gidiyorum onlar hastanede oluyorsa çarşambaya kalacak sanırım......
kızlar wakiki ye yeni sezon hamile kıyafetleri gelmiş. burda yeni sezon yoktu(gebze'de) hatta ablam bi kot almış bana, bayıldım ben gitsem böle uyduramazdımgöbek kısmındaki penye göğüs altına kadar gelio bende ama tabi üstüne bişiler giyince normal kottan farkı yok hiç rahatsız etmiyo, seven hill de de kot kumaştan güzel hamile tunikleri var haberiniz olsun ama yarım kollu. kol boyu dirsek altında kalıo.
osledım yahuu nerlerdesın
heheheh anladım Ç ılemı baslıo
hımmm anladım ...benımkı hastane degıl...doğum ve tup bebek merkezı...hersey orda yapılıo ıyı oluoo..bakalım napıomus sehzadeler
hımmm anladım ...benımkı hastane degıl...doğum ve tup bebek merkezı...hersey orda yapılıo ıyı oluoo..bakalım napıomus sehzadeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?