-----2010 KASIM hamişleri----

Evettt :) zaten normaldede çok seviorumm :)) kociş akşam gelirken alcak :) ee başka kimsenin canı bişi istemiyomu ?

fabrıkası benım evıme 5 dk uzaklıkta zaten bursadayım heryerde var..

ben hıc asermıorum yaa.bıde canımızın cektıgı seylerı yazmıoruz sekerım Turkuaz gıbı aserenlerımız oldugu ıcın

aa ben onu bilmiyodum nese örenmiş oldum :) turkuaz görürse de afffetsin beni mujuk ona mujuk

ıyı senınkı ole beklıomus...benımkı secdeye kapanmıs gıbıydı kımıldamadı ugrastık o kadar...bı dondu tamamen poposunu goruorus bu sefer baska bısı yok..aglıcam ben ya dedım şaaak dıye bı actı bacakları ..sımdıden oyun oynuo benle

Evettt :) zaten normaldede çok seviorumm :)) kociş akşam gelirken alcak :) ee başka kimsenin canı bişi istemiyomu ?

Akşam eşinin getirdiklerinden ayır bi köşeye at kargoya yolla bana sana ceza ben sabah demedim mi benim herşeyi canım çekiyor diyor.....

Akşam eşinin getirdiklerinden ayır bi köşeye at kargoya yolla bana sana ceza ben sabah demedim mi benim herşeyi canım çekiyor diyor.....

oy oy oy feda olsunnnnnn özele adresini yolla akşama kociş yollasın amannn herşey bu kadar kolay olsa sen dua et ben bunu söledim aklımda bi tane var 1 haftadır bulamıyoruz

Kızlarrrrr selam....

Ne döktürmüşünüz beee

Canınızın istediğini yazmayın, bizimde canımızı istetmeyin canım bişeyler istemek için bahane üretiyor zatiii

Çucukuma bişeyler almaya çıkıcam da, şu havalar biraz düzelse yaaaa

hahaha yaramaza bak sen şimdiden oyun yapıyo annesine yerim ama ben onu

aaa ne nazlı çıktınız bundan sora hep sölücem hihih yaşasın kötülükkk

bu arada bnm canımın istediği şeye tükendi dio

oy oy oy feda olsunnnnnn özele adresini yolla akşama kociş yollasın amannn herşey bu kadar kolay olsa sen dua et ben bunu söledim aklımda bi tane var 1 haftadır bulamıyoruz

canım valla isterim canım çekti yollicam adresi....:))))
bende yaz meyvesi çekti canım ama yaz gelince yeriz ne yapalım
senin canın ne çekti söyle belki vardır buralarda.......

ahahahhahaha al ıste

yarın dr var kuşum heyecanlımısın...3 lu test yapılcakmı sana

heyecanlı olmam mı çok özledim yavrumu....
evt doktor 3 lü test ve idrar kültür testi yapacakmış ben özeline gidiyorum onlar hastanede oluyorsa çarşambaya kalacak sanırım......

Haha işte :) benim de yazı beklemem gerekiyomuşş :) söz verdim lafı bile olmaz hooppp adresinde sen özele yaz adresi nasıl olsa akşama geliyo kardeş payı yaparız :)

kızlar wakiki ye yeni sezon hamile kıyafetleri gelmiş. burda yeni sezon yoktu(gebze'de) hatta ablam bi kot almış bana, bayıldım ben gitsem böle uyduramazdım göbek kısmındaki penye göğüs altına kadar gelio bende ama tabi üstüne bişiler giyince normal kottan farkı yok hiç rahatsız etmiyo, seven hill de de kot kumaştan güzel hamile tunikleri var haberiniz olsun ama yarım kollu. kol boyu dirsek altında kalıo.

osledım yahuu nerlerdesın
aaa ne nazlı çıktınız bundan sora hep sölücem hihih yaşasın kötülükkk

bu arada bnm canımın istediği şeye tükendi dio
heheheh anladım Ç ılemı baslıo
hımmm anladım ...benımkı hastane degıl...doğum ve tup bebek merkezı...hersey orda yapılıo ıyı oluoo..bakalım napıomus sehzadeler

kız ayşeee sus sölemeyin canınızın çektiklerini yahuuu:84:

selinacım erkekine maşallah ama bnm kızlar bakmasın die bakamadım ayıp oluyooo

bu arada bnm bu akşam kontrolüm warrr

guzel gunlerde gıy canım
o penye tam mıdeme gelıo ben sevmedım rahatsız oluyorum ondan..bollastırıncada dusuo asaagıya :78:

ayh evet malesefff :) ama turşusunu buldum beni az bişi de olsa tatmin etti yani kendini tutamayan olursa

hımmm anladım ...benımkı hastane degıl...doğum ve tup bebek merkezı...hersey orda yapılıo ıyı oluoo..bakalım napıomus sehzadeler

benim doktor tıp fakültesinde görev yapıyor ama orda ilgi ne kadar olur ki illaki özeline gidiceksin mecbur bizde öyle yapıyoruz ne yapalım burda işler böyle yürüyor.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…