son resimden brz daha büyüdü walla
bn tam 6 aylık gibiyim:)
morgüller yesinler senin göbüşünü:)))
sımdı alınan hedıye gelen cıcılerı buaya eklıomuyus yenı bı topıc acılacakmı onun ıcın cektım fotoları beklıom ..
kızlaarrr selam bende kasım hamişiyimhaftalık olduk bugün ve kontrolümüz vardı sabah 2. erkekim geliyo pipisini gördüm erkekimin aç bacaklarını terbiyesiz bebişim çok şeker rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
cok üzügünüm kızlar bugun renkli ultrasondan cıktım ve doktorum bebgimin beyninde kromozam bozuklugu oldugunu ve amniyosentez önerdiğini söledi sastım kaldım öle sersem gibiyim hala inanamıyorumki aglamaktan sistim bursada yalcın kayamı ne tam hatırlamıyorum profösöre yönlendirid beni aradık adam sehir dısındaymıs pzaratesi 1de randevü aldık ücret ise 600tl birde o bakacak sonra karar verilcek büyük kounusmamayım ama ben amniyosentez falan yaptırmam
cok üzügünüm kızlar bugun renkli ultrasondan cıktım ve doktorum bebgimin beyninde kromozam bozuklugu oldugunu ve amniyosentez önerdiğini söledi sastım kaldım öle sersem gibiyim hala inanamıyorumki aglamaktan sistim bursada yalcın kayamı ne tam hatırlamıyorum profösöre yönlendirid beni aradık adam sehir dısındaymıs pzaratesi 1de randevü aldık ücret ise 600tl birde o bakacak sonra karar verilcek büyük kounusmamayım ama ben amniyosentez falan yaptırmam
cnmm bozma hmn moralini allah büyük ama amniyonestezde bşy yokki yaptırmalısın hakıında hayırlısı başka bi dr a daha gözük bncecok üzügünüm kızlar bugun renkli ultrasondan cıktım ve doktorum bebgimin beyninde kromozam bozuklugu oldugunu ve amniyosentez önerdiğini söledi sastım kaldım öle sersem gibiyim hala inanamıyorumki aglamaktan sistim bursada yalcın kayamı ne tam hatırlamıyorum profösöre yönlendirid beni aradık adam sehir dısındaymıs pzaratesi 1de randevü aldık ücret ise 600tl birde o bakacak sonra karar verilcek büyük kounusmamayım ama ben amniyosentez falan yaptırmam
hayırlı olsun cnm erkekin:)kızlaarrr selam bende kasım hamişiyimhaftalık olduk bugün ve kontrolümüz vardı sabah 2. erkekim geliyo pipisini gördüm erkekimin aç bacaklarını terbiyesiz bebişim çok şeker rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
anaaam maşlhh çok gzl cicileer ii günlerde giyinsin oğluşunEki Görüntüle 150367 Eki Görüntüle 150368 Eki Görüntüle 150369 Eki Görüntüle 150370 Eki Görüntüle 150371 Eki Görüntüle 150372 Eki Görüntüle 150373 Eki Görüntüle 150376 Eki Görüntüle 150375 Eki Görüntüle 150371 Eki Görüntüle 150370 Eki Görüntüle 150377
bunları amerikadan kankam yolladi dun benım aldıgım bısı yok daha
cok uzuldumcok üzügünüm kızlar bugun renkli ultrasondan cıktım ve doktorum bebgimin beyninde kromozam bozuklugu oldugunu ve amniyosentez önerdiğini söledi sastım kaldım öle sersem gibiyim hala inanamıyorumki aglamaktan sistim bursada yalcın kayamı ne tam hatırlamıyorum profösöre yönlendirid beni aradık adam sehir dısındaymıs pzaratesi 1de randevü aldık ücret ise 600tl birde o bakacak sonra karar verilcek büyük kounusmamayım ama ben amniyosentez falan yaptırmam
kızlaarrr selam bende kasım hamişiyimhaftalık olduk bugün ve kontrolümüz vardı sabah 2. erkekim geliyo pipisini gördüm erkekimin aç bacaklarını terbiyesiz bebişim çok şeker rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
((
kesin tanı koydu mu canım?
Bir kaç doktora gitmekte fayda var...
cnmm bozma hmn moralini allah büyük ama amniyonestezde bşy yokki yaptırmalısın hakıında hayırlısı başka bi dr a daha gözük bnce
hayırlı olsun cnm erkekin:)
anaaam maşlhh çok gzl cicileer ii günlerde giyinsin oğluşun
Kıyamam ben sanaama üzülme lütfen bnde haftalarca kendimi üzdüm ama pozitif düşün günde kaç kişiye bunu sölüolar .... bana da aynı şei sölediler 2 haftadır bekliyorum ... parasını da düşünme lütfen Bursadan hızlı tren var ankaraya gelirsen buralardada çok iyi doktorlar var ... pozitif düşün mübarek cuma günü dua et bnmde dualarım sennle ve bebişinle herşey güzel olacak
cok uzuldumama kesınlıkle baska dr a gıt tek dr da kalma..Yalcın Kımya bu arada hocanın adı sorunlu gebelıklerde 1 numara..ama 300 tl dı muayenesı 600 nerden cıktı hocanın dedıklerını yapman lasım gerekırse oyle bı yaptırılıokı amnıyosentez yaptırmam deme..Allah yardımcınız olsun
az önce aradık adamı sehir dısındayım dedi pazaretsi 1e randevü verdi eswim ücret ne kadar dedi oda 600 tl dedi acaba amniyosentezemi 600 tl dedi bizde cok sasırıdk cok pahalı değilmi mevlanın sınavından geciyoruz sanırım yenide ev almıstım borcumuzda var baya benim doktorum yalcın beyle ilgili tek önerebilecigim güvenle odur dedi sen neler biliyorusun hakkında anlatırmısın bana
sen yaptırıdnmı canım amniyosentez yaptırıdysan niye yaptırıdn ne dedi doktorun benimki sonucları 3 haftada anca cıkar dedi doktorum acele edelim karar verin cünki 19 haftan bitmek üzere dedi allah hepimizi yardımcısı olsun
benm durumum daha kötüçünkü bebğim daha çk küçük 14+4üz biz 3lüyü bekliyoruz, sonra doktor doktor gezicez amniyosentezde 200 de 1 düşük riski var ama bun iyi bilen işini ii yapan bi doktora gidersen amniyosentez yapmadan bebeğin vucüt ölçümleriyle tanıyı koyabiliyormuş! (ağzı burnu çenesi kulakları) gibi allah hepimizin yardımcı olsun hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşşallah ... herşey allaha emanet
Eki Görüntüle 150367 Eki Görüntüle 150368 Eki Görüntüle 150369 Eki Görüntüle 150370 Eki Görüntüle 150371 Eki Görüntüle 150372 Eki Görüntüle 150373 Eki Görüntüle 150376 Eki Görüntüle 150375 Eki Görüntüle 150371 Eki Görüntüle 150370 Eki Görüntüle 150377
bunları amerikadan kankam yolladi dun benım aldıgım bısı yok daha
ayy canım dilerim hakkımızda hayırlısı olur daha bebegimi kaybetmek istemiyorum amniyosentezi dediğin gibi iyi bir doktor yapmassa bu düsük riski dahada cok artıyormus hatta amnisentezden sonra düsük yapanlar yapmayanlardan daha cok diye cevremde öle gözlemledim off su p.tesi gelsede hayırlı haberler alsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?