hayırlara vesile olsun...
ben diyadinnetten bakıyorum hep yorumlara ba bakalım ne yazıyor???
bu arada bende rüya gördüm
şuan kuzenim 8aylık ben 5...
kuzenimle beraber doğuma gitmişiz. ikimizinde sancısı tutmuş...
hastanede gezioz... sancı cekiyoruz. açılma olsun diye bekliyoruz.
osırada annem elinde kız bebekle geliyor...
başkasının çocuku...ama nasıl ağlıyor...yeni doğan...anneside yok
bende alıyorum bebeki emziriyorum... hem karnım burnumda hem başkasının çocukunu oan emziriyorum...
sora çocuk hıkk hıkkk yapıyor tıkanıyor gibi... anneme sesleniyorum. bebeği veriyorum.
annem hemşire hemen verdim annemeişte böle
buda hayırlara vesile olsun...
hemen annemi dürttüm...
aynen canım kvaltıdan sonra gidicem...
kar kış dinlemicem...
gobus kızın hayırlı olsun canım neyse bir kızımızdaha oldu şaşırtıcı
kızlar bu arada ben işyerindeyim masamda oturuyorum sabahtan beri 2 kere oldu sanki bebişim içerden beni dürtüyor. içten biri karnımı parmaklıyor sanki sıkışıyo ondan herhalde uzancak bir yer yokki dinleyim oğlumu bizde yarın gitcek doktor teyzeye bu ay galiba detaylı ultrasın var radyolojiye göndercek sanırsam giden varmı 20. hafta kontrolüne
oy oy oyyy mşllh onakontrolünde de hayırlı haberler al inşallah
inşallah canım tekme yemedim ama dürtmeler başladı galiba yakında oda olur en çok eşim hissetsin isityorum 1 ay sonra anca hisseder galiba benim kadar hevesli oda akşam bir beni seviyo bir karnımı canım kocişim yaaaa
sule , ayşe, gnl , keramos çok teşekkür ederim
ayşe,keramos rüyanız hayırlara vesile olsun
iyi akşamlar hamişler
çok şaşılacak bişey oldu oğluşumuz olacak
Benim kocişde benle yatıo walla akşam uykusunu sevio Allahtan bide çalışıoz diye sabahlar 06:30 da kalkıoz burda kızlar forumda gece 03:00 e kadar kaynatıolar valla
günaydın kızlar,
4 lü testimiz sonuçlandı
çok şükür her şey normal
ama daha cinsiyeti göremedik
inat etti göstermicek kanımca:))
gobus kızın hayırlı olsun canım neyse bir kızımızdaha oldu şaşırtıcı
kızlar bu arada ben işyerindeyim masamda oturuyorum sabahtan beri 2 kere oldu sanki bebişim içerden beni dürtüyor. içten biri karnımı parmaklıyor sanki sıkışıyo ondan herhalde uzancak bir yer yokki dinleyim oğlumu bizde yarın gitcek doktor teyzeye bu ay galiba detaylı ultrasın var radyolojiye göndercek sanırsam giden varmı 20. hafta kontrolüne
hıııı
benim hastanem benim doktorum tam işte bu!!!
bakarsın karşılaşırız memnunsun demi canım
günaydın kızlar,
4 lü testimiz sonuçlandı
çok şükür her şey normal
ama daha cinsiyeti göremedik
inat etti göstermicek kanımca:))
Gözün aydın canımherkese günaydın
eveeettt kızımız olacağı netleşti. C.tesi günü farklı bir doktora renkli ultrasona girdim. Kızınız hayırlı olsun,odasını yapabilirsiniz dediisim konusunda fikrimiz değişmez ise " GÜLİN " olacak.
önceleri alış veriş delisi olan ben yorulmak bilmeyen ben, 2 adımda nefes nefese kalmaya başladım. almayı planladıklarımın bir çoğunu alamadım eve geri döndüm. Bebek alış verişini de bu yüzden çok geçe bırakmamayı karar verdik. Kısmetse 6.ay dan sonra başlıycaz. Şimdi ufak ufak kafamızda netleştiricez. Büyük parça olanları,seçtiklerimizi eşim gidip alıcak. ( park yatak,oto koltuk vs gibi )
hanımlar bu gece rüyamda 3 yaşındaki oğlumu emziriyodum ama sağ göğsümden nasıl süt fışkıırıyo anlatamam sonra oğlum emzirirken uykuya daldı fakat beni bırakmıyo dişleriyle tutuyodu ama acıma falan yoktu nedense bi türlü kardeşini emziremedim onuda doğmuş gördün 22 haftalıhızz şuan birde bebek çok çirkindi erkek bebekte oda erkek olucak zaten hayır olsun diyeyim büyük oğlumu 7 ay emziebilmiştim herhalde onun için gördüm:))))
Günaydın kızlar
Dün akşam büssürü şekerli şeyler yedim..
Tekme manyağı oldum gece :111:
Şimdi daha iyi anlıyorum ultrasona giderken niye çikolata yendiğini :86::86:
Gözün aydın canım
Gözün aydın canım
İzmirin suyundan mı ne hepsi kız nerdeyse
Sen, naz, oğlak, ben.. hep kız yahu
Alışverişi bende geçe bırakmayacağım, sıcakta koca göbişlerle nasıl gezcez, zor valla :44:
bakarsın karşılaşırız memnunsun demi canım
hem ankarada ne arıyon şuan birde çalışıyormuşsun ne iş yapıyorsun ben memurumda
merhaba canlar cuma gittim üçlü yapıldı sonuç bekliyouz güzel haberler alırız inşallah 17+4 360 gr 12 cm dedi biraz hareketsiz gibi geldi öğlene doğruydu acıktım ondan mı acaba birde çikolata yemeyi unuttum
merhaba kızlarrr.
sevıncımı sızlerle paylasmak ıstedım cunku ıkılı taramamız cok guzel gectııı..hersey cok cok ıyı bebekım cok saglıklıymıs..dıyet verdı doktor cunku bbek cok beslenıormus tatlı yasak beyaz unlular yasak meyva bıle bırertane..seker hastası olmasın dıee..cok sukurr
veee kızım gelıorrrr...bızı beklıordu sankı gostermek ıcın..hemen doktor solımmı surprızmı olsun dedı soyleyın dedım kızımız olcak yanılma payı yuzdde on dedı ...alısverıse baslayabılırsınız dedı cok ama cok mutluyummmm bennn..sukurler olsunnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?