cok tesekkur ederım canım ınsallah senınde ıkıncı kız bebıs olurr..herseyın hayırlısı..
ben gramını sormadım acıkcası.her yerı olculdu ıkılı taramaydı yaa burnu ıc organları omurılık el kol bacak vs:)sadece 8 mm oldunu bılıorum sımdı baktım raporada ama gramını gormedım:)
hadi gözünaydın olsun cnmm
şimdiden alınıyor koltukları hmm ne hoşşş
alllah sağlıkla gelmesini nasip etsin
hehe hayırlı olsun cnm kızın :)
herzaman hareketli olucak diye birşey yok annesii uyuyordur belkiii
yada tekme atmaktan yorulmuştur
benim kızım 3-4 kere vuruyo sonra dinlenmeye geçiyoo
slm cnm
hadi hayırlı haberlerle gel inş..
allah gönlüne göre versin
ayy inş kız olur....Amin......
ayyy senin ki daha çok küçükmüş kız...grmının olmaması normal.... ne bilim benimki çok gibi geldi bana neyse sağlıklı çok şükür bebişlerimiz allah hastalık felan göstermesin inş bizlere....
merhaba kızlarrr.
sevıncımı sızlerle paylasmak ıstedım cunku ıkılı taramamız cok guzel gectııı..hersey cok cok ıyı bebekım cok saglıklıymıs..dıyet verdı doktor cunku bbek cok beslenıormus tatlı yasak beyaz unlular yasak meyva bıle bırertane..seker hastası olmasın dıee..cok sukurr
veee kızım gelıorrrr...bızı beklıordu sankı gostermek ıcın..hemen doktor solımmı surprızmı olsun dedı soyleyın dedım kızımız olcak yanılma payı yuzdde on dedı ...alısverıse baslayabılırsınız dedı cok ama cok mutluyummmm bennn..sukurler olsunnn..
merhaba canlar cuma gittim üçlü yapıldı sonuç bekliyouz güzel haberler alırız inşallah 17+4 360 gr 12 cm dedi biraz hareketsiz gibi geldi öğlene doğruydu acıktım ondan mı acaba birde çikolata yemeyi unuttum
ben onun pipişini yerim yerim allahım sağlıcakla versi ben işin şakasındayım.diğer topic hangisi ya? ağustos anneler falan mı o topiğin adı da. benimde ağustosa geliyor gnl? topic mopic hayretmez bize bebeklerimizin pipişlerine şükredip oturlaım.
uyusunlarda azıcık bizde uyuyalım diye yalvarcaz napıcaz dün markette gezerken bezlere şampuanlara felan baktım oğluşum çıkma sen orda kal dedim vallacanım cok tesekkur ederım..sorma sorma yerımızde duramıorus dogunca napacagız kımbılırrr
benm erkek oynadı hanımlar kıpır kıpır hissetim. gaz gibi falan diil başka bişi bu belirgin anlaşılan bişi... bi daha oynasa ya. tekme değildi bence, böyle eli kolunu hızlı mı oynattı nedir kelebek kıpırıtısı gibi içimde bişi oynadı. ayy çok güzeldiii bee...
17+4 360 mı 260 yazmışsın sonradan ya ben nete bakıyorum da 150-180 gr civarı diyor ay biz tombiş mi doğurcaz nee.....bende 3 nün sonucunu bekliyorum....
hayırlı olsun canım çok sevindim adına.....grmını felan söylemedimi sana doktorum bebeğin....ay benimki bana çok geldi ama doktor iyi dedi.....
canım çok sevindim,gözünüz aydın,sağlıkla gelsin inşallah.
C.tesi gittiğim farklı bir doktor çikolata işin bahanesi anne adayının tatlı yemek işine geliyor dedi doğru mu yanlış mı bilemedim :44:
zeynep maşallah Allah güzel sonuçlarla karşılaştırsın. 360 gr okuyunca maşallah dedim benim 16+4 te 163 gr ölçtü doktor seninkine göre benim kız çok zayıf dedim ama normal sanırım :44:
seymacım,çok teşekkür ederim. koltuğu yatağı hemen şimdi almıcaz gezicez araştırıcaz,belirleyeceğiz 7.aydan sonra eşim gidip alacak. gezme işini son aylara bırakmak istemedik çok çabuk yoruluyorum şevkim kalmıyor
ayşe, 3lü testiniz Allah'ın izniyle çok güzel sonuçlanır ve rahat nefes alırsınız.
C.tesi gittiğim farklı bir doktor çikolata işin bahanesi anne adayının tatlı yemek işine geliyor dedi doğru mu yanlış mı bilemedim :44:
zeynep maşallah Allah güzel sonuçlarla karşılaştırsın. 360 gr okuyunca maşallah dedim benim 16+4 te 163 gr ölçtü doktor seninkine göre benim kız çok zayıf dedim ama normal sanırım :44:
seymacım,çok teşekkür ederim. koltuğu yatağı hemen şimdi almıcaz gezicez araştırıcaz,belirleyeceğiz 7.aydan sonra eşim gidip alacak. gezme işini son aylara bırakmak istemedik çok çabuk yoruluyorum şevkim kalmıyor
ayşe, 3lü testiniz Allah'ın izniyle çok güzel sonuçlanır ve rahat nefes alırsınız.
inşallah canım benim dualarınızı eksik etmeyin bizdenhepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucaklayalım inşallah
sen naptın bu defa daha iiyimiydi ışın hoca
çok saol gobus inşallahtek duam bugünler allah tüm anne adaylarına müjdeli haberler nasip etsin
cok tesekkur ederım canım ınsallah senınde ıkıncı kız bebıs olurr..herseyın hayırlısı..
ben gramını sormadım acıkcası.her yerı olculdu ıkılı taramaydı yaa burnu ıc organları omurılık el kol bacak vs:)sadece 8 mm oldunu bılıorum sımdı baktım raporada ama gramını gormedım:)
sen çok dışa dönük neşeli birine benziyorsun ayse, bebeğin de sen gibi kıpır kıpır olur Allahın izniyle sonucunu bekliyoruz.
merhaba kızlarrr.
sevıncımı sızlerle paylasmak ıstedım cunku ıkılı taramamız cok guzel gectııı..hersey cok cok ıyı bebekım cok saglıklıymıs..dıyet verdı doktor cunku bbek cok beslenıormus tatlı yasak beyaz unlular yasak meyva bıle bırertane..seker hastası olmasın dıee..cok sukurr
veee kızım gelıorrrr...bızı beklıordu sankı gostermek ıcın..hemen doktor solımmı surprızmı olsun dedı soyleyın dedım kızımız olcak yanılma payı yuzdde on dedı ...alısverıse baslayabılırsınız dedı cok ama cok mutluyummmm bennn..sukurler olsunnn..
Kıslarrrrr ben geldimmm:92:
Oslemmmm kısın hayırlı uğurlu olsun
Sebilden soğuk su içtim diye boğasım şişmiş, kocemden annemden azar işittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?