-----2010 KASIM hamişleri----

ayy inş kız olur....Amin......
ayyy senin ki daha çok küçükmüş kız...grmının olmaması normal.... ne bilim benimki çok gibi geldi bana neyse sağlıklı çok şükür bebişlerimiz allah hastalık felan göstermesin inş bizlere....

saol tatlım aminnn ALLAHIM elımıze almamızı nasıp etsın ınsallahh

ee kucuk tabıkı ablası
ama doktor kucuk olmucak dedı sımıden anneyı dıyete soktu..
ırı olmasın dıede bır dolu seyı yasakladı fazla kılo ıyı degılmıs bebıslerde(dordun ustu ıcın bahsedıorum)

benm erkek oynadı hanımlar kıpır kıpır hissetim. gaz gibi falan diil başka bişi bu belirgin anlaşılan bişi... bi daha oynasa ya. tekme değildi bence, böyle eli kolunu hızlı mı oynattı nedir kelebek kıpırıtısı gibi içimde bişi oynadı. ayy çok güzeldiii bee...

canım çok sevindim,gözünüz aydın,sağlıkla gelsin inşallah.
C.tesi gittiğim farklı bir doktor çikolata işin bahanesi anne adayının tatlı yemek işine geliyor dedi doğru mu yanlış mı bilemedim :44:

zeynep maşallah Allah güzel sonuçlarla karşılaştırsın. 360 gr okuyunca maşallah dedim benim 16+4 te 163 gr ölçtü doktor seninkine göre benim kız çok zayıf dedim ama normal sanırım :44:

seymacım,çok teşekkür ederim. koltuğu yatağı hemen şimdi almıcaz gezicez araştırıcaz,belirleyeceğiz 7.aydan sonra eşim gidip alacak. gezme işini son aylara bırakmak istemedik çok çabuk yoruluyorum şevkim kalmıyor

ayşe, 3lü testiniz Allah'ın izniyle çok güzel sonuçlanır ve rahat nefes alırsınız.

Son düzenleme:
diğer topic hangisi ya? ağustos anneler falan mı o topiğin adı da. benimde ağustosa geliyor gnl? topic mopic hayretmez bize bebeklerimizin pipişlerine şükredip oturlaım.
ben onun pipişini yerim yerim allahım sağlıcakla versi ben işin şakasındayım.

canım cok tesekkur ederım..sorma sorma yerımızde duramıorus dogunca napacagız kımbılırrr
uyusunlarda azıcık bizde uyuyalım diye yalvarcaz napıcaz dün markette gezerken bezlere şampuanlara felan baktım oğluşum çıkma sen orda kal dedim valla

benimde bu sabah sanki biri içerden parmakladı hemde 2 kere galiba 1-2 haftaya kadar bizde tekme yeriz bunlar izleri galiba

güzel sonuçlar alırız inşallah bende bekliyorum

5-6 kez devam etti ben eminim bebekti bu sefer ilk seferinde bile anladım da gene de dinledim kendi kendimi. tekme yiyelim gnl tekme:82:

ınsallah hayatım tum annecıkler bebeklerını sagsalım kolarına alırlar ınsallah
benım doktorda ole dedı..hem prof. bır bıldıgı vardır dıe dusunuorum..
annelerın ısıne gelıor ama tatlı cok ymeyın dedı..ee zaten ben koca bır mılkayı bıtırdım tık toktu hanım kızımızda

çok saol gobus inşallah tek duam bugünler allah tüm anne adaylarına müjdeli haberler nasip etsin

amin canım seninde bizlerinde mutluluğu daim olsun

sen çok dışa dönük neşeli birine benziyorsun ayse, bebeğin de sen gibi kıpır kıpır olur Allahın izniyle sonucunu bekliyoruz.

knmhtp çok saol bana benzerse yandık yaramaz haylaz olur ama napalım tek sağlıklı olsunda benim gibi bi bebeğe de razıyım

yanlış yazmışım 260 gr diyecektim kafan karışmasın

Kıslarrrrr ben geldimmm:92:

Oslemmmm kısın hayırlı uğurlu olsun

Sebilden soğuk su içtim diye boğasım şişmiş, kocemden annemden azar işittim

:119::119::119::119::119::119::119:

çooookkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmm gonlune gore oldu kısııııımmmmmmm şoktayım ayrıca

Allahım ya hıc ınanmamıstım sana hep erkek dımıstım hayırlı saglıklı evlat olsun ınsallah pembe yelek bosuna degılmıs baksana yaaaaaa

yaramazlık yapmışsın zaten cadı gibi bişisin sen

şakası bi yana dikkat et limonlu su iç sıcak sıcak yumulatsın

işitirsin tabe .....adamcagız sana okadar ıyı baksın sen gıt soguk su ıc olcak işmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…