aranızda en talihsiz ben varım sanırım
öğrendiğimiz günden beri ve doğum sonuna kadar kesinlikle yasak,biz bebeğimize baya bir zorluka kavuştuk,sağlıkla da kucaklarız inşallah. 7 yıllık evliliğimizn 5 yılı ; ilaç tedavisi, 2 aşılama, 1 düşük, laporoskopi-histereskopi ameliyatı ve son olarak geçtiğimiz ekim ayında negatif tüp bebek sonrası kendiliğinden geldi meleğimiz :))
bu yüzden doktorum kıymetli bebek sınıfında tutarak tamamen yasakladı. Meleğim yeter ki sağlıkla gelsin. Alıştık zaten :26:
ben sağlık ocağına gittim bir kalabalık anlatamam ama dahiliyede rahatsızlandığımda doktorumdan rica etmiştim dinletmişti çok tatlıydı
hangi doktor o bende ona gitmek istiyorum
uğraşmayın dünürümle ne var bende geçen aya kadar 6 almıştım bakalım yarın gitcem kaç olmuşum off offf
bazı hamıleler cınsellıge karsı fazla ısteklı olabılıor aynen hormonların etkısıyle B planı dıe bır fılm var mutlaka ızlemenızı tavsıye ederım..bıde sonuncu aylar anne adayının ne cekıcılıgı olabılır baba onu ne kadar arzular anne bebegını dusunup zarar gorurmu fıkrıyle korkusuyla ne kadar adapte olabılır ne hayrı olur bunun onuda tartısmak gerekır bence:)gebesın yanı kadınlıktan zıyade annelık duyguların agır basmıs had safhada bılemıorum son aylar yınede zor dıorum:)kanımcaaaa
öğrendiğimiz günden beri ve doğum sonuna kadar kesinlikle yasak,biz bebeğimize baya bir zorluka kavuştuk,sağlıkla da kucaklarız inşallah. 7 yıllık evliliğimizn 5 yılı ; ilaç tedavisi, 2 aşılama, 1 düşük, laporoskopi-histereskopi ameliyatı ve son olarak geçtiğimiz ekim ayında negatif tüp bebek sonrası kendiliğinden geldi meleğimiz :))
bu yüzden doktorum kıymetli bebek sınıfında tutarak tamamen yasakladı. Meleğim yeter ki sağlıkla gelsin. Alıştık zaten :26:
2 hafta önce sağlık ocağında el doplaeri ile dinledim kalbini
2 hafta önce sağlık ocağında el doplaeri ile dinledim kalbini
aysag senin bgün randevun yokmuydu 1.5 da _?
hangi doktor o bende ona gitmek istiyorum
cok edirigin oldugumuz için dayanamdık özer kutluya gittik cumaretsi günü canım oda aynı görüste olunca yani amniyosentez isteyince profösöre gitmemnin bi anlamı olmadıgna karar verdik cünki sonuc kötü cıksaydı biz aldırmayacaktık bebegimizi zaten hala o riskle doğumu bekleyecegim artık rabbimden hayırlısı
Şükür sonunda gelmiş nazlı cimcimearanızda en talihsiz ben varım sanırım
peki kaç haftalıktın cnm ozaman sende duyabildinmi sesini
ya canım sısmanlamaktan alınan kılo gobegı ıle hamılelık gobegı bır olabılırmı?ıcınde bır canlı var yanı senın paracna var tabıkıÇekicilik ve arzulama eşler arasında fiziksel birşey değil bence.
Benim eşim de evlendikten sonra göbek yaptı ama bence hala çok çekici
Ha bazı erkekler ve kadınlar annelik babalık olgusu karşınızda psikolojik olarak uzaklaşabiliyorlar, ancak fiziksel bozulma sonucu ile uzaklaşma ise bu durum mümkünse bir daha yaklaşmasın zaten.. Ben çocuğumuzu doğuracam diye şişecem, bi ton sıkıntı çekecem, o bende şiştim diye uzaklaşacak, yolarım o adamı
hayırlısı olsun cnım hakkkınızda ynede hep acaba demektensebilemedim ya şimdi benim 2'li testim çok kötü 3'lü olacak cumartesi sonrasında doktor doktor gezcez bnde aldramam ama bu acaba bile bnm 2 haftamı mahvetti sizin 2li - 3lü testlerin nasıl ?
ya canım sısmanlamaktan alınan kılo gobegı ıle hamılelık gobegı bır olabılırmı?ıcınde bır canlı var yanı senın paracna var tabıkı
erkeklerın ıgrenerek bakmalarına bende karsıyım ama cokta arzulanacak bır tarafımızın olmadıgı konusunda hem fıkırım..yanı ıcerde bebek var psıkolojı cınsellıkte onemlıdır..o sekılde dusunen bır anne ve baba bılemıorum kı ne verım alır...uzaklasan kocaya bende aynını yaparım katılıorum:)
canım ben ikili test yaptırdım doktor risk grubunda değilsiniz cok güzsel demişti bu yüzden 3lü yapmayalım dedi sonra renkli ultrosana ladı beni orada gördü bu sorunları bebegin beynin bir kac tane kist var burun yapısı cok küçük ve bagırssak larındada sorun var dedi vebunları hepsi down senromu olan bebeklerde olurmus o yüzden acil amniyosentez dedi vaktimde gciyordu cünki 20 hafalıkgım ben ama biz düsündük ne olursa olsun boynumuz borcu dedik rabbimden gelene aldırmayız dedik ve bu yüzden amniyosentezde yaptırmamaya karar verdik hayırlısı allahtan sen kötü bir sonuc cıksa aldırmayı düsünürmüsün yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?