oğluşuma aldıklarım internette varmış alt açmalardan mavisini bide o uçaklı arabalı battaniye fermuarlı olanlarından onunda fıstık yeşilini almıştımEki Görüntüle 154267 Eki Görüntüle 154268
yok ya hamile göbeği çok başka böyle imrenilecek güzellikte bişi... ben kendimi normalden daha çok beğeniyorum artıkın... beni beğenmeyen beğenmesin hıhh biz oğlumlan daha güzeliz.
canım ben ikili test yaptırdım doktor risk grubunda değilsiniz cok güzsel demişti bu yüzden 3lü yapmayalım dedi sonra renkli ultrosana ladı beni orada gördü bu sorunları bebegin beynin bir kac tane kist var burun yapısı cok küçük ve bagırssak larındada sorun var dedi vebunları hepsi down senromu olan bebeklerde olurmus o yüzden acil amniyosentez dedi vaktimde gciyordu cünki 20 hafalıkgım ben ama biz düsündük ne olursa olsun boynumuz borcu dedik rabbimden gelene aldırmayız dedik ve bu yüzden amniyosentezde yaptırmamaya karar verdik hayırlısı allahtan sen kötü bir sonuc cıksa aldırmayı düsünürmüsün yoksa
canım ben ikili test yaptırdım doktor risk grubunda değilsiniz cok güzsel demişti bu yüzden 3lü yapmayalım dedi sonra renkli ultrosana ladı beni orada gördü bu sorunları bebegin beynin bir kac tane kist var burun yapısı cok küçük ve bagırssak larındada sorun var dedi vebunları hepsi down senromu olan bebeklerde olurmus o yüzden acil amniyosentez dedi vaktimde gciyordu cünki 20 hafalıkgım ben ama biz düsündük ne olursa olsun boynumuz borcu dedik rabbimden gelene aldırmayız dedik ve bu yüzden amniyosentezde yaptırmamaya karar verdik hayırlısı allahtan sen kötü bir sonuc cıksa aldırmayı düsünürmüsün yoksa
penguşlere bayıldım! dışarıda mı hesaplı gnl nette mi?
Değil mi allalaaa :86:tabi canım seninle ne ilgisi var bunun?:86:
ya canım sısmanlamaktan alınan kılo gobegı ıle hamılelık gobegı bır olabılırmı?ıcınde bır canlı var yanı senın paracna var tabıkı
erkeklerın ıgrenerek bakmalarına bende karsıyım ama cokta arzulanacak bır tarafımızın olmadıgı konusunda hem fıkırım..yanı ıcerde bebek var psıkolojı cınsellıkte onemlıdır..o sekılde dusunen bır anne ve baba bılemıorum kı ne verım alır...uzaklasan kocaya bende aynını yaparım katılıorum:)
oğluşuma aldıklarım internette varmış alt açmalardan mavisini bide o uçaklı arabalı battaniye fermuarlı olanlarından onunda fıstık yeşilini almıştımEki Görüntüle 154267 Eki Görüntüle 154268
hanımlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum... yani herkesin dini yaşayış şekli buna gösterdiği itina farklıdır ama netice de hepimiz müslüman kimseleriz ve az çok biliriz islamiyeti. eksik ya da fazla.
hamilelik çoğalmak çocuk doğurmak ALlah katında da çok güzel başka bir şey. ayrı mucizeleri Allah katında sevapları var. ancak göbek meselesine değinmek istiyorum. bu mesele tesettür olarak algılanmamalı tesettürle alakalı gibi görünsede farklı bir şey. sadece saygı duyan kimseler olabilir die bir vazife olarak paylaşmak istiyorum. göbeğimi belirgin şekilde özellikle de yaz zamanına gelecek doğumumuz dolaşacağız çoğumuz. ne kadar güzel örtersek o kadar faydası var doğacak bebeğimizin hayrı ve daha az günaha girmek için. bebek taşıyan rahmin karnın dışarıdan belirgin şekilde görünmesi durumunda bebeğimizin zina günahında elbette günahı alan bebek değil biziz, bu günahla doğma gibi durumları var. ayrıntılı ve itinalı bir dinimiz var. dikkate almak isteyenler bu konuda itinalı davranılar belki diye biraz da çekingen yazdım. çünkü anne olmanın gururu ile karnımızı göstererek gezeceğiz çoğumuz böyle anneleri de çok gördüğüm için yazmak istedim. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsn.
hanımlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum... yani herkesin dini yaşayış şekli buna gösterdiği itina farklıdır ama netice de hepimiz müslüman kimseleriz ve az çok biliriz islamiyeti. eksik ya da fazla.
hamilelik çoğalmak çocuk doğurmak ALlah katında da çok güzel başka bir şey. ayrı mucizeleri Allah katında sevapları var. ancak göbek meselesine değinmek istiyorum. bu mesele tesettür olarak algılanmamalı tesettürle alakalı gibi görünsede farklı bir şey. sadece saygı duyan kimseler olabilir die bir vazife olarak paylaşmak istiyorum. göbeğimi belirgin şekilde özellikle de yaz zamanına gelecek doğumumuz dolaşacağız çoğumuz. ne kadar güzel örtersek o kadar faydası var doğacak bebeğimizin hayrı ve daha az günaha girmek için. bebek taşıyan rahmin karnın dışarıdan belirgin şekilde görünmesi durumunda bebeğimizin zina günahında elbette günahı alan bebek değil biziz, bu günahla doğma gibi durumları var. ayrıntılı ve itinalı bir dinimiz var. dikkate almak isteyenler bu konuda itinalı davranılar belki diye biraz da çekingen yazdım. çünkü anne olmanın gururu ile karnımızı göstererek gezeceğiz çoğumuz böyle anneleri de çok gördüğüm için yazmak istedim. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsn.
Allah sabrını nasıl da vermiş! altın değerinde bebektüp bebek tutmadı sonra kendiliğinden mi oldu yani.
oy oy oy maşallaho herşeye değer hatta bütün bebeişler herşeye değer
aaa ben bunları hıc bılmıyordum cok uzuldumBu kadar seyden sonra Allahın hıkmetı bınlerce kez sukrolsun...sagsalım kucagına al canım ınsallah
ayy kıyamam ben ona kendınden mudahalesızmı oldu..cok sevındım..bende on sene sonra dunyaya gelmısım.annem benı on sene sonra kucagına almıs ama ben tedavı ıle olmusum ole surprıs degıl..annem hep anlatırdı aman bana bezememıssındır ınsallah dıe bısımkıde hemencık gelıor..zordur hep dınledım arkadasımda var senın kadar sanslı degıl tedavıye yanıt alamadı sekız yıl oldu..yumurtası yok..o yuzden bole gec guc bebekler benı duygulandırıor..allahım her ısteyene versın kımseyı evlatsız bırakmasın..o sevıncten mahrum etmsın..sıhatlı yavrularımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallahhhhhhh...cok zor ve meşakketli bir evre gecırmıssın gozun kocaman aydın olsunnn bılmıordum ben
kız 15 haftalık oluyonuz ozaman nasıl dinledinki çok küçük daha
Şükür sonunda gelmiş nazlı cimcime
bu kısmı anlamadım ben
bende okumuştum bunu belli etmemek mümkğn değil yazın sanki biraz öyle anlaşılıyo benim bildiğim göbeğin görünmemesi açıkta olmaması öztülmesi mesela bikini değilde mayo giy onun gibi
bbayıldımmm ben bunlara cok gusellllloğluşuma aldıklarım internette varmış alt açmalardan mavisini bide o uçaklı arabalı battaniye fermuarlı olanlarından onunda fıstık yeşilini almıştımEki Görüntüle 154267 Eki Görüntüle 154268
amniyosentez kesin sonucu veriyor mu aysag?
yani şöyle şimdi dar bir penye ile dışarıda geziyoruz elbette ki ileri ki hamillik dönemlerinde karnımız belirgin bir şekilde dışarıdan belli olacak. bir erkek gözünün o karna baktı. yani hamile karnı şehvet duyacak değil duyabilecek kapasite de adamlar da vardır elbette. onun ne düşündüğünün bir önemi yok biz sen ben ona baktıracak belirginlikte görünmesine kıyafetimizle izin vermişsek, zina günahına( göz zinası) giriyoruz. anne karnında ki bebek de nikahlı bir beraberlikten heleal bir çocuk olmasına rağmen zina günahında bir annenin çocuğu oluyor. ve derlerki böyle çocuklardan ileride hayır beklenmemesi gerekir derler.
evet canım kesin sonuc veriyormus ama down senromunun tedavisi yok tabi ayır bir konu
sagol sımdı oldu
cooooooooooook zor bır durum ılk paylastıgındada soylemıstım ..ben yasamadıgım bılmedıgım bısey hakkında yorum da yapamam..Allahım kımseyı boyle bır seyle sınamasın..Ozurlu bır cocuk gordugumde hep dua ederım Allah annesıne uzun omur versınde o cocuk ortada kalmasın dıye ....ama anlamadıgım 2lı testınde nasıl anlamadılar ense ve burun olcumlerı zaten bunun ıcın yapılıyor..
akıllııııııııııııım ben dalga gecmıorum kıskanıyorum
gecen gun kadın sana degıl arkadasına yer verdı dıye sınırılenmıstın ya kadının sucu degılmıs yanı ben onu dıdım sadece :83:
morguller aklıma ne geldı sımdı bız boyle ordek gıbı yuzerken suda dogurmayalım anacım:)
ya kızlaar çok özel olmaza bşy soruccam ilişki durumunuz ne alemde bnm eşim bna yaklaşmıyo kıyamam sana diyooama bnde onu düşünüyom endişeleniyom ya dışarı giderse diyee daha bunun loğusalığı waar
ben burda hepinize sorudm ama bir kac arkadastan baskası cevap vermedi belkide aynı sey basına gelirse ne yapardım diye düsünüp büyük konusmsmak adına sustular bilemem ama gene sorayım siz benim yerimde olsaydınız down sendromu riski olsaydı amniyosentez yaptırmıydınız diyelimki yaptırdınız sonuc nagatif cıkınca o bebegi aldırmıydınız cevap verenlere simdiden teskkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?