-----2010 KASIM hamişleri----

GEMM bisey sorcam canım sana battaniye örğüyordun ya mmodelini atabilirmisin bilgi edinmeke adınabu arada asıl sorum ortalama kac yumak ip aldın bir battniye için bende örmek istiyorum oğluma ama unisex bisey olsun istiyroum allah veriride kızım olursa oda kullansın ilerde diye

ben minnacığım 21-22 gbi bişiler

Anamm bebe daha bu hatun yahu bi de bebek yapmış
ya benım dun gıttıgım arakdasa varya sezeryan oldu o...2 ay olcak ıste sankı 6 aylık hamıle hala oldugu gıbı duruyo :18::18:

Herkes de değişiyor mu, yoksa süt olsun et olsun o olsun bu olsun derken mi oluyor anlamadım gitti zaten o işleri :26: Bakalım görcez biz de ne olcak :26:

Anamm bebe daha bu hatun yahu bi de bebek yapmış

Herkes de değişiyor mu, yoksa süt olsun et olsun o olsun bu olsun derken mi oluyor anlamadım gitti zaten o işleri :26: Bakalım görcez biz de ne olcak :26:

göründüğü üzere bu yaşta zorlanıyom 30 da hiç doğaramam ben menopoza girerim kesin napım evlendim 1 yıl bekledim vakti geldi dedim yaptım olacak

benımkı bıtmedı henuz
bıde model yok benımkınde dut ıp sadece harosa olarak oruyorum..bıtınce kurdelemı gecerım yanlarına sacakmı yaparım bılmıorum..ben 4 yumak aldım ama 66 ılmek benımkı...80 ılmek fılan yaparrsan 5 yumak gıder kanımca...

göründüğü üzere bu yaşta zorlanıyom 30 da hiç doğaramam ben menopoza girerim kesin napım evlendim 1 yıl bekledim vakti geldi dedim yaptım olacak

işte çüçüksün ya ondan zorlandın sen Allah beterınden korusun
kıs ben senın yasında bebek nasıl yapılıo bılmıodum

benimkisi hastalık gem, hep annem yüzünden o da böyledir alıştırdı herhalde beni de ne bilim :26:
yorma kendını cok guselım ya ..benım annemde hep sen bırak dedı bole olduk sonunda ıste..kızım olsun kulkedısı yapıcam onu anasına benzemesın
bebeğinle sağlıklı bi ömür senin olsun..bende bi an kendimi büyük hissettim ayşegülün yanında :)ama yalnız değilmişim

amın canım cumlemız ınsalaahh...bugune kadar hıc yas mevzuna gırmedık sanırım en yaslı benmıyım yoksa

kızlar bişi sorucamm,ben dıymak bilmiyorum az önce yarım ekmekten fazla sandivinç yedim,şimdi hiç yememiş gibi tekrar yaptım yicem.:26::26:
bu gidişin sonu iyi değil gibi geliyo bana

poposu iyice büyüdü bununda,kaç haftalık acepp
bizimle aynı oda 19-20 haftlarda olması lazım

ben yine temizlikten geldim çoştum yine
sen zaten bu gidişle çocuğu temizlik yaparken doğurcan bir bakcan kovada bebiş

kızlar bu arada oku oku zor yetiştim hızınıza maaşallah
bu arada doğumuma yani çoğumuzun doğumuna 4,5 -5 ay kalmış:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…