-----2010 KASIM hamişleri----

hiç takılma....

gittiğin yerde beğendiğin ürünlerden almaya başla... bundan sonra öyle yapıcem....

eksik gediklere de sonra bakıcem, kafam karışıyor

her gordugun begendıgın seyı alınca bı bakıosun cok fasla sey almıs oluosun :26:

sen ıstanbulda nerdesın herkes vıaporttakı bebek magazalarını soluo bana hıc gıttınmı

her gordugun begendıgın seyı alınca bı bakıosun cok fasla sey almıs oluosun :26:

sen ıstanbulda nerdesın herkes vıaporttakı bebek magazalarını soluo bana hıc gıttınmı

1 tane alınması gerekenleri alabiliriz, diğerleri 7. aydan sonra... mesela araba, oto koltuğu gibi...

Ataşehirde'yim cnm bn viaportu biliom... ama artık herşey heryerde var... metro carrefour capitol kanyon v.s.

Son düzenleme:
1 tane alınması gerekenleri alabiliriz, diğerleri 7. aydan sonra... mesela araba, oto koltuğu gibi...

Ataşehirde'yim cnm bn viaportu biliom... ama artık herşey heryerde var... metro carrefour capitol kanyon v.s.

ben bıyere gıdıyım hepsı orda bıtsı ıstıorum

slm hanımlarr hayırlı geceler nasılsınz?cnm ben viaporta 1kere gitmiştim çocukları eğlendirmek için..orası uygunmuki soruyolar,viaport sabiha gökçen havalimanınnın yan tarafında cnm kurtköyde yani.

slm hanımlarr hayırlı geceler nasılsınz?cnm ben viaporta 1kere gitmiştim çocukları eğlendirmek için..orası uygunmuki soruyolar,viaport sabiha gökçen havalimanınnın yan tarafında cnm kurtköyde yani.

sormuyolar canım soyluyorlar gıt ordan yap alısverısını dıye..havaalanına gıderken hep gorurdum de hıc gıtmemıstım. bıcok bebek magazası varmıs ee bıldıgım kadarıyla outlet orası uyguundur bence

Herşey balık ağızlı fıstığım için :125:

Ohh oh gör bakalım her hafta

ben sımdı yatar...ınsan evden cıkınca yoruluomus

ıyı geceler canım operım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…