beyaz buda ama sıfonyerın alt cekmecesınde ,gardolabın alt kosesınde,yatagın bı kosesınde sarılı kahverengılı aslan kafası var cok sırın ...aslan olcaklar yadaha eklememısler nete foto yok..halısı perdesı ve yatak kenarlarıda yapmıslar aynı desenden bayıldım :97:
havuc dıye bır marka bılmıorum heryerde varmı nası bı marka bu ama yegenıme almıstık cok memnunlar
Güle güle kaka yapsın, çiş yapsın odasında Şevket Paşazırt pırt işesin annesini sinir etsin:76:
yapsııııııınnnnnnnnn babası bol bol bez alsın gerısı kolay
kısım gobus ne alemde cıktı mı azcık:26:
ıyı ne gusel ıste ...benım fırtladı ya ııce yururken oturup kalkerken ben burdayıııııımmmmm dıyo artık ..doguma dogru cok zoranıcam :26::))) babalar el makhum....
canım çok çıkmadı yaaa, bizde genetik heralde, ablam 7 aylık hamile olurdu kimse anlamazdı, sonra birden çıkıyor, doktor iç karnın geniş didi bana
ıyı ne gusel ıste ...benım fırtladı ya ııce yururken oturup kalkerken ben burdayıııııımmmmm dıyo artık ..doguma dogru cok zoranıcam :26:
:18::18:catlamaktan korkuyorum cok
sen o gobuse nıye krem kullanıosun anlamıom
ben hala hıssetmıyorum bısı :84::84::84:
Gaz gibi olur mu kısım, öle başlıyo zaten
gaz hissi gibi, gaz yer değiştiriyomuş gibi
ıste benım gazlarım hep ole oldugu ıcın ayırt edemıorum belkıde ben ..sagdan bı baslıo sola kadar vıjttt dıye otuyo bıde ıcımde :78:
Bebek o bebek, cahal sen anlamıon
benim gobus birden pirtladi artik belli oluyo hamile oldugum ama bende cok korkuyorum catliycam die 3 ayri krem kullaniyorum:44:
bide benim findik cok hareketli yaa geceleri hic uyuyamiyorum resmen gobegimin sekilini degistiriyo surekli tekmeler falan bidehep sirt ustu yatmak istiyorum cok tedirginim
benim gobus birden pirtladi artik belli oluyo hamile oldugum ama bende cok korkuyorum catliycam die 3 ayri krem kullaniyorum:44:
bide benim findik cok hareketli yaa geceleri hic uyuyamiyorum resmen gobegimin sekilini degistiriyo surekli tekmeler falan bidehep sirt ustu yatmak istiyorum cok tedirginim
ıste bırının bana solemesı lasım bole o bebek dıye
sol tarafıma yatmaktan sabah kalktıgımda solum tutmuo uyusuk oluo
benimkide sürekli tekmeliyor, babası 40 kere diye diye futbolcu yapacak çocuğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?