sağlık ocağına gidiyor musun canım sen?
sağlık ocağında yapıyorlar git biran önce ama doktoruna sor bi genelde yapılması gerekiyor...evet sol koldan yapılıyor......
tünaydın herkese
sağlık ocağında yapıyorlar git biran önce ama doktoruna sor bi genelde yapılması gerekiyor...evet sol koldan yapılıyor......
bnm eşim de öle doktor anlatıyo kafa sallıyo sonra çıkıyoruz< ben yne hiç bişi anlamadım da görmedmde diyor
yok
hımm tmm tşkrler cnm
yarın sorıyım bakalım ne diyicek
tünaydın cnmmm
çok yaşa aynen valla cinsiyetini hala göremedik biliyormusun
neredeyse 20. hafdasınız :26: anaaaaaaammm bn beklmm başka doktora gder sorarımgerçi bize bi defa erkek gibi bi defada kız gibi dedi
yaww biz bu çocuğu çözemedik bizi kandırıyor bir erkek diyor bir kız:) çin takvimin ne diyordu aysegulcin? ben halen çinlilerin takvimindeyim.
bende 32 ve ilk hamilelik en yaşlı benimocak ayı ıtıbarı ıle 30 oldum
her ihtimalde kızdıbi yaş küçük olsamda büyük olsamda 1 ay aşağısı bir ay yukarısı bnm her ihtimalde kızdı çin takvimi
o zaman kızbenim tuttu ya çin takvimi illaki herkesin ki tutacak.
o zaman kızbenim tuttu ya çin takvimi illaki herkesin ki tutacak.
kızlar birşey soracağım sizin de göbeğiniz soğuk mu
evet ya... eşimde hep bebeği üşütüyorsun sen karnın buz gibi diyor.. niyeki acaba?kızlar birşey soracağım sizin de göbeğiniz soğuk mu
banane ben inanmıyomgerçi kızım olsun çok isterim :26:
benimki tutmadı yaaa aşağısı yukarısı hepsi kız diyodu oğluşum geliyobi dahakine artık
evet ya... eşimde hep bebeği üşütüyorsun sen karnın buz gibi diyor.. niyeki acaba?
erkeğe alışmıştın değil mi? perşembe alırız haberini hadi bakayım aysegulcin.
enee seninkinde de yanılşmasınlar fyaa? doktor yanılır çin takvimi yanılmazhayırlısı bu seferlik erkek seveceğiz.
Valla bilmiyorum hep soğuk :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?