-----2010 KASIM hamişleri----

amin cnm cümlemizinki inş

hep böyle gider inş birer kilo birer kilo ii olur sonradan coşmayalımda

böyle giderse55 kiloyla felan doğum yaparım inş öyle olur yaff

umarim:) ilk gebeligimde 55 k,dan 80 k,laya cikmistim
sonra verdim ama hicde zor olmadi benim icin
simdi sira bunda kilo almamaya calisiyorum kolay degil tabiki.
bakalim doguma kadar kac kilo alacam:26:

oh oh kilo olayı süper ya....erkekin de hayırlı olsun. maşallah ona...

bu arada buı sene aslında kız senesiymiş... kızlar çoğunluktaymış.... nasıl iş anlamadım.

Maşallah oğluşuna

seyyah hayırlı olsun erkekin...

kilo ilk aylarda benimde aynıydı ayda bir kilo ama 5.aydan sora bebelerimiz büyümeye başlayınca kilo alımımız hızlanıyor... bebelerimiz için boğazıda kesemiyoruz...

benim kilo alımım arttı yani bu ay... yarın ac karna bi tartılayımda durmumu göreyim

bu arada buı sene aslında kız senesiymiş... kızlar çoğunluktaymış.... nasıl iş anlamadım.

Bana da sağlık ocağında hemşire öyle dedi.. Kızlar çoğunlukta deyince direk aklıma bu topik geldi

umarim:) ilk gebeligimde 55 k,dan 80 k,laya cikmistim
sonra verdim ama hicde zor olmadi benim icin
simdi sira bunda kilo almamaya calisiyorum kolay degil tabiki.
bakalim doguma kadar kac kilo alacam:26:

oo maş sanada cnm kilo vermenin zor olmaması güzel yaaa

bende gebe kalmadan önce 44 kiloydum şuan 48 im işte her ay bir kilo alırsam 55 ile kapatırım diyorum ama hayırlısı bakalm sağlıklı olsunda bebişim

Bana da sağlık ocağında hemşire öyle dedi.. Kızlar çoğunlukta deyince direk aklıma bu topik geldi

gördüysen pur ağustos annelerinde de durum öyle hep kız bebek.aldıkları eşyaları paylaşanlar olmuş hep kız kıyafetleri...

saolasın cnm sende sağlıcakla al inş. kucağına cümlemiz öyle inş

ewet güya kız senesiydi bizde kız bekliyoduk ama hayırlısı tabi

evet çatlak kremi dr umda onu kullanmış

hmm bnm dr. yazmadı işte yaa sorun olmaz herhalde 20. haftadan itibaren kullanmaya başla dedi bişii demedim bende :26:

şuan nemlendirici krem kullanıyorum ama hemen hemen hergün sürüyorum özellikle banyodan sonra

saolasın tatlım

hmm aman bebişlere gitsin kilolar bizde kalmasında bebişler alsın

hmm bnm dr. yazmadı işte yaa sorun olmaz herhalde 20. haftadan itibaren kullanmaya başla dedi bişii demedim bende :26:

şuan nemlendirici krem kullanıyorum ama hemen hemen hergün sürüyorum özellikle banyodan sonra

ben hiç bişi sürmüyorum ya yağlarımı da öyle bıraktım... saldım açıkcası bakalım haritaya dönecekmiyim.

C.tesi dr anne karnındayken bile bebeklerin suda olmaktan çok hoşlandıklarını ve rahatladıklarını söylediydi. Mümkünse yüzmeye git, elinden geldiğince de küvette banyo yap dedi. Ben de bugün denedim küvet olayını.. Normalde ne zaman uyuyor acaba diye merak ettiğim kıpırdak çocukum küvette mayıştı galiba tık yok.. Rahatlamış olduğunu umarak pek bir mutlu oldum, kasık ağrılarıma da iyi geldi..
Aklınızda bulunsun sizinde

gördüysen pur ağustos annelerinde de durum öyle hep kız bebek.aldıkları eşyaları paylaşanlar olmuş hep kız kıyafetleri...

benmde ağustos 25 gibi görünüyor şuan ramazanda olacak bu sene oruç tutamıycam galiba

diyorum 2 gün sonra gelsin 27 sinde kadir gecesi doğsun

benmde ağustos 25 gibi görünüyor şuan ramazanda olacak bu sene oruç tutamıycam galiba

diyorum 2 gün sonra gelsin 27 sinde kadir gecesi doğsun

adını da kadir koyarsınız...

benim şekerim düştüğü için orucu hep çok zor tutarım zaten bu sene tutamayacak olmama seviniyorum desem günaha girer miyim ki? ama gerçekten de çok zorlanıyorum ben tutarsak son 2-3 saat felç oluyorum sanki başımı kaldıramıyorum... neyse Allah sağlık versin de borç olarak geri tutarız...

ben kaçıyorum anneler kendinize ii bakın bebişlere de.

sendemi brütüs herkes bu espiriyi yapıo yaff adınıda kadir koyarsınz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…