PUR.. gecmis olsun.
guzel haber almana cok sevindim
benim burda sadece 2 defa usg yapildi baskada yapilmayacak artik
dogumda bebegimi gorecem trkiyede olmak vardi
Kızlar ben 100 grlık şeker testi yaptırmak istemiyorum, 50 grlık şeker testinde üst limit 140 dı benimde 142 çıktı, çok değil aslında..Ailede ne şeker hastası var, ne de şeker rahatsızlığı gösteren bir belirtim.Ben istemiyorum desem doktor ne der acaba? Mecbur kılmaz heralde..
bende varıııııııımmmmm
benimde oğlum olucak kız demiştim ama erkek benim tahminim tutmadı. bu duruma babası çok sevindi. nasipse 10 temmuzda geliyor egemiz
Günaydın Güzel Anne Adaylarııı ...
Dün yatışı abartmak zorunda kaldm önceki gün büyük bir kusmayla günü erken bitrdim burada... ertesi gün bademciklerim yatırdı beni .... bugün daha iyim .. dün habersiz kaldım ama inanın kolumu kaldıramadım ... karnımın içinde olan şeyler acaba bebişmi die düşünüyorum :26: arada bi sızı, ağrı değişik şeler işte... sağıma yatıyorum gece bi uyanıyorum müthiş bi ağrısürekli dönmek zorunda kalıyorum falan fişman ....
geçmişi 1,5 saattir okuyorum maşallahbebk arabaları , temiz sonuçlar , güzel haberler ,bebek odaları ohhh ohhh harika şeyler gördüm hepsinden alıntı yapamadım gem aslanlı odayı bende çok beendim pur şeker sonucun için maşallah morgüller gelde bi konuşalım artık sana sormam gereken o kadannn çok şey varkiii
GÜnaydın canım benimm... Çok geçmiş olsunŞimdi nasılsın
Çok teşekkür ederiz ilknurozzzbugün daha iyiceyim güzel haberleri de okudum ki ohhh değmeyin keyfimee bebişler sağlıkla olsun başka duam yok şimdilik sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?