-----2010 KASIM hamişleri----

ASRİNNAZ geçmiş olsun

bana kimse cvp vermemişşşş

oğlum kıprıor acıkmış... mutfaka gidiom... tabiii yürüyebilirsem offf!!!:84:

herkese günaydın,

ayşecim geçmiş olsun güzelim,bizde dün merak ettik seni.iyi olmana sevindim. :87:

seckin, sıkma canını kullanacağın ilaçlarla düzene girer

keramos, dediğin şekilde değilde benimde ara ara minik sancı,kramp gibi oluyor geçiyor.Doktorun ne diyor bu konuda :44:

Gülçinn formun neşeli böcüğüü günaydın ve çok geçmişş olsunnnnnn ağrıların için doktorunla görüştünmü umarım tekrarlamaz bidaha :44:

karemos benim de oluyor bu anlattığın şey. özellikle de biraz yürüyünce daha yorulma gibi bir durum olmadan sokak ortasında apışıp kalıyorum. ne yürüyebiliyorum. sonra biraz oturuyorum bulduğum kaldırımdı taştı bir yere, ondan sonra da hafifliyor... bazen gece yatakta da oluyor. ben bu muyane de soracağım doktoruma... bakalım!

geçmiş olsun ayse... dikkat et kendine. uzun süre sağ tarafta yatınca benim de ağrı oluyor. hatta bu sabah baktım sağ tarafta yatıyorum kolum uyuşmuş o kadar uzun süre yatmışım. tam sırt üstü döndüm. elimle ilgileniyordum bir tekme yedim "anam!" diye bir ses geldi benden.

ASRİNNAZ geçmiş olsun

bana kimse cvp vermemişşşş

oğlum kıprıor acıkmış... mutfaka gidiom... tabiii yürüyebilirsem offf!!!:84:

keramoscum çok saol .. snn içinde vala bilemedim ne dicemi :26: hep bişiler yaşıozda umarım normal şelerdir hepsiii

doyur oğluşuuuu

ohh ne gzel bende yemek istiyom artık yada hissettiğim oysa daha kuvvetli istiyommm

19+2 yizzzzz bugün

o zaman duyduğun bebek senin! bir de kız cilvesii kat ohooo sen ne tekmeler yersin 1-2 hafta içinde... şimdi kelebek kıpırtısı gibi oluyor... ben ona benzetiyorum sanki minik bir kelebeği yutmuşum da kanat çırpıyor diye anlatıyordum.

benide bi öğleden sonra almıştı aman allahım ne sancı sağ kasığımda yok böyle birşey yürüyemiyordum....hemen doktora gittim idrar testi yaptı temiz çıktı bol su iç dedi ve dinlen ama ben idrarımı biraz fazla tutunca o sancı yine giriyor idrarın gelince hiç tutma canım.....

geçer inş.....

geçmiiiiiiiş olsun gülçin çok merakta kaldık bir daha yapma böyle eşine söyle girsin faceye yazsın böyle böyle diye aaa.....

eşim ve face nefret eder
ama bida bi ara girip kafamı gösteririm çok öenmli bişi olmazsa ... ösürrr çok ösürrr

ne biliym arada bi bişi böle dönüyo içimde sanki ama çok nadir ara sıra bazı bazıı

oynasana kız üzmesene anneni!

teyze azarı ile kendine gelecektir üzülme sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…