Çok sevindim canım iy olmana... Bizde çok iyiyizz maşallahhhh
ohh ne güzel hep iyi olalım inşallahh
Günaydın Güzel Anne Adaylarııı ...
Dün yatışı abartmak zorunda kaldm önceki gün büyük bir kusmayla günü erken bitrdim burada... ertesi gün bademciklerim yatırdı beni .... bugün daha iyim .. dün habersiz kaldım ama inanın kolumu kaldıramadım ... karnımın içinde olan şeyler acaba bebişmi die düşünüyorum :26: arada bi sızı, ağrı değişik şeler işte... sağıma yatıyorum gece bi uyanıyorum müthiş bi ağrısürekli dönmek zorunda kalıyorum falan fişman ....
geçmişi 1,5 saattir okuyorum maşallahbebk arabaları , temiz sonuçlar , güzel haberler ,bebek odaları ohhh ohhh harika şeyler gördüm hepsinden alıntı yapamadım gem aslanlı odayı bende çok beendim pur şeker sonucun için maşallah morgüller gelde bi konuşalım artık sana sormam gereken o kadannn çok şey varkiii
karemos benim de oluyor bu anlattığın şey. özellikle de biraz yürüyünce daha yorulma gibi bir durum olmadan sokak ortasında apışıp kalıyorum. ne yürüyebiliyorum. sonra biraz oturuyorum bulduğum kaldırımdı taştı bir yere, ondan sonra da hafifliyor... bazen gece yatakta da oluyor. ben bu muyane de soracağım doktoruma... bakalım!günaydın anneler...
bişi sorcam: sağ tarafım göbeğimin altından kasığıma doğru olan yer adım atarken acıyor...
oturunca ağrı yok. neden acaba??? daha önce bunu yaşayanlar vardı da...
bende 4.ayda bunun daha şiddetlisi olmuştu. hiç yürüyememiştim.burda devlet hast idr yolu ef demişti. ama değildi. doktorumda acilin verdiği ilaçları içme demişti. 12 saat sora kendiliğinden geçmişti. gece olmuştu.
bebekimde kıpırdı bu sabah... bebekle ilgili diil sanki. daha derinde bi sızı şeklinde...
Günaydın Güzel Anne Adaylarııı ...
Dün yatışı abartmak zorunda kaldm önceki gün büyük bir kusmayla günü erken bitrdim burada... ertesi gün bademciklerim yatırdı beni .... bugün daha iyim .. dün habersiz kaldım ama inanın kolumu kaldıramadım ... karnımın içinde olan şeyler acaba bebişmi die düşünüyorum :26: arada bi sızı, ağrı değişik şeler işte... sağıma yatıyorum gece bi uyanıyorum müthiş bi ağrısürekli dönmek zorunda kalıyorum falan fişman ....
geçmişi 1,5 saattir okuyorum maşallahbebk arabaları , temiz sonuçlar , güzel haberler ,bebek odaları ohhh ohhh harika şeyler gördüm hepsinden alıntı yapamadım gem aslanlı odayı bende çok beendim pur şeker sonucun için maşallah morgüller gelde bi konuşalım artık sana sormam gereken o kadannn çok şey varkiii
bende varıııııııımmmmm
benimde oğlum olucak kız demiştim ama erkek benim tahminim tutmadı. bu duruma babası çok sevindi. nasipse 10 temmuzda geliyor egemiz
ASRİNNAZ geçmiş olsun
bana kimse cvp vermemişşşş
oğlum kıprıor acıkmış... mutfaka gidiom... tabiii yürüyebilirsem offf!!!:84:
karemos benim de oluyor bu anlattığın şey. özellikle de biraz yürüyünce daha yorulma gibi bir durum olmadan sokak ortasında apışıp kalıyorum. ne yürüyebiliyorum. sonra biraz oturuyorum bulduğum kaldırımdı taştı bir yere, ondan sonra da hafifliyor... bazen gece yatakta da oluyor. ben bu muyane de soracağım doktoruma... bakalım!
geçmiş olsun ayse... dikkat et kendine. uzun süre sağ tarafta yatınca benim de ağrı oluyor. hatta bu sabah baktım sağ tarafta yatıyorum kolum uyuşmuş o kadar uzun süre yatmışım. tam sırt üstü döndüm. elimle ilgileniyordum bir tekme yedim "anam!" diye bir ses geldi benden.
ohh ne gzel bende yemek istiyom artık yada hissettiğim oysa daha kuvvetli istiyommm
Gülçinn formun neşeli böcüğüü günaydın ve çok geçmişş olsunnnnnn ağrıların için doktorunla görüştünmü umarım tekrarlamaz bidaha :44:
bu nickte çizelgen yok ne kadarlık olduk ayse? 20 haftaya girdin mi sen?
19+2 yizzzzz bugün
günaydın anneler...
bişi sorcam: sağ tarafım göbeğimin altından kasığıma doğru olan yer adım atarken acıyor...
oturunca ağrı yok. neden acaba??? daha önce bunu yaşayanlar vardı da...
bende 4.ayda bunun daha şiddetlisi olmuştu. hiç yürüyememiştim.burda devlet hast idr yolu ef demişti. ama değildi. doktorumda acilin verdiği ilaçları içme demişti. 12 saat sora kendiliğinden geçmişti. gece olmuştu.
bebekimde kıpırdı bu sabah... bebekle ilgili diil sanki. daha derinde bi sızı şeklinde...
benide bi öğleden sonra almıştı aman allahım ne sancı sağ kasığımda yok böyle birşey yürüyemiyordum....hemen doktora gittim idrar testi yaptı temiz çıktı bol su iç dedi ve dinlen ama ben idrarımı biraz fazla tutunca o sancı yine giriyor idrarın gelince hiç tutma canım.....
geçer inş.....
geçmiiiiiiiş olsun gülçin çok merakta kaldık bir daha yapma böyle eşine söyle girsin faceye yazsın böyle böyle diye aaa.....
o zaman duyduğun bebek senin! bir de kız cilvesii kat ohooo sen ne tekmeler yersin 1-2 hafta içinde... şimdi kelebek kıpırtısı gibi oluyor... ben ona benzetiyorum sanki minik bir kelebeği yutmuşum da kanat çırpıyor diye anlatıyordum.
eşim ve facenefret eder
ama bida bi ara girip kafamı gösteririm çok öenmli bişi olmazsa ... ösürrr çok ösürrr
ne biliym arada bi bişi böle dönüyo içimde sanki ama çok nadir ara sıra bazı bazıı
oynasana kız üzmesene anneni!
teyze azarı ile kendine gelecektir üzülme sen.
ay umarım doktora gitmek istiyorum ama 28 nisan gelirmiiii
ne kalmış ki 21 güncük!!! doktora hareketlerini hissetmiyorum diye mi gideceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?