ne kalmış ki 21 güncük!!! doktora hareketlerini hissetmiyorum diye mi gideceksin?
nevinciğimle facelerimiz varr bende istiomm dier arkıdıslerr ozelden msj atalım ekleyelim facelerimiziiiiiii
yok bi görüyüm istiyorum çok merak ediyom tırsıyom böle olunca
yok bi görüyüm istiyorum çok merak ediyom tırsıyom böle olunca
günaydın cnmm arkadaşlarım nasılsınız herkes ii demi szleri çok özlüyorum bşka topiklere takılıyorm ama aklım hep burda o gzl gnleri çok özlüyoruuuuum
nese bn daha iyiyim szlerden nehaber?göbüşler büyüyooo
yaa çiğtanemin ikiz fln olmasın o ne göbek yahuu bnm bile öle değildii
dr teysemıze gıttık ..pek hareketızdı paşam yıne kızmıs bıseye derken bı anda kudurdu :97:
kocamaaan olmus şaşırdım kaldım o saskınlıktan ne kılo sordum ne boy ama EFW boy ıse 383 gr cıkmıs zayıf dımı :26:
pıpısı nı gorduk yıne fotoyu cektık hemen
bobreklerın bırınde genısleme var ama klasık erkek bebek olayı bısey cıkacagını sanmıyorum muhtemelen kuculecek..olduku kuculmedı erken sunnetmıs caresı ..dert edılecek bısey yok...
elı yuzu agzı burnu ne kadar belli artık yaaaa koca kafalım benım mınıcık mercımektı
baskaa hatırlamıyorum valla sadece onu ızledım ben dr anlattı durdu bı sorunuzmuz yok...
tetanoz asısını eczaneden alıp yaptırıcam bu hafta..rahım agzımda hıc bır kısalma olmamıs cooooooooook sukur ...
seker olayını kendım yapıcam..50 lık ılacı alıp babam seker hastası onun makınayla olcucem ..umarım babamdan bana gecmemıstır :26:
ordan cıktım ogluma ıkı tane atlet aldım dayanamadım
Eki Görüntüle 172825
ben hastaneye gidiyorum millet. deneme lenslerim gelmiş onları alacağım.. bugün de hava çok güzel oğlumu gezdireyim biraz... kendinize iyi bakın...
canım sevindim. atlet ve oda takımı süper. Rabbim hepimze bebişlerimizle kullanmayı nasip etsin:87:
aa adaşım gelmiş hoşbuldum cnm sende hoşgeldinhoşgeldinn nazzz
hoşbuldum bitanem bol su içiyorum uykusuzluk bugün biraz daha iiyim kontrol 29 martaminn zeynep hoşgeldin napıosun nasılsın ? ne zaman gidiyosun ışın hocaya ? bide su meselen vardı o noldu ?
aa adaşım gelmiş hoşbuldum cnm sende hoşgeldin
yerimi senmi aldın:)
bebişin hayırlı olsun
kız niye bu nicklesin senyok naz unttum bi an ben aysegülçin banladılarda bu nevinciğimin yedek adresihatırlatma babında sölüyorum şu sürekli kanaması olan kızım ben
hoşbuldum bitanem bol su içiyorum uykusuzluk bugün biraz daha iiyim kontrol 29 mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?