-----2010 KASIM hamişleri----

göbus cum doktorcum bişi diyemiyorrrr beni görmeden... aramızda 80 km olunca zırt pırt gidemiyrum... daha önce yatıp dinlenince geçmişti...

bakces bakalım... nolcesss???

işe gidiom... bari çocuklar az gelse ve az yorsa bugun...
byesss:79:

günaydın cnmm arkadaşlarım nasılsınız herkes ii demi szleri çok özlüyorum bşka topiklere takılıyorm ama aklım hep burda o gzl gnleri çok özlüyoruuuuum
nese bn daha iyiyim szlerden nehaber?göbüşler büyüyooo
yaa çiğtanemin ikiz fln olmasın o ne göbek yahuu bnm bile öle değildii

hoşgeldin naz! bizler iyiyiz gördüğün üzere aynı telaşlar... senin de iyi olmana sevindim.. bizi unutma sık sık gel.

ben hastaneye gidiyorum millet. deneme lenslerim gelmiş onları alacağım.. bugün de hava çok güzel oğlumu gezdireyim biraz... kendinize iyi bakın...

canım sevindim . atlet ve oda takımı süper. Rabbim hepimze bebişlerimizle kullanmayı nasip etsin:87:

gülçin geçmiş olsun çok şükür bebek iyi ya seni boşver şakaaaa kızma
keramos benimde gaz ağrısı gibi ve karnım sert bende merak ediyorum randevu tarihim 29 mart tesellim bebeğimin hareketleri beni rahatlatıyor
canlarım Hpinizin iyi ve güzel dua ve dileklerine amin diyorum
cholete boşver yönetimi bizim için devam et
yemeğe gidiyorum afiyet olsun size ve bebişlere

aa adaşım gelmiş hoşbuldum cnm sende hoşgeldin
yerimi senmi aldın:)
bebişin hayırlı olsun

yok naz unttum bi an ben aysegülçin banladılarda bu nevinciğimin yedek adresi hatırlatma babında sölüyorum şu sürekli kanaması olan kızım ben

nazzzz ben yeni öğrendim senin durumunu cok üzüldüm ve şaşırdımmm. Çok geçmiiş olsun canımmmm. Ama moralini bozma umudunuda yitirme sakın. Seni tekrar burada gormekde bzıım ıcın mutluluk her zaman

kızlar bebek hareketleri aşağı doğru kalp atışı gibi hissettiniz mi. 2 gündür böle oluyo yukarıda fazla hissetmiyorum, korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…