kız niye bu nicklesin sen
nasılsın ayşecim iisin demi?
saol cnmm bgn tam 20 gün oldunazzzz ben yeni öğrendim senin durumunu cok üzüldüm ve şaşırdımmm. Çok geçmiiş olsun canımmmm. Ama moralini bozma umudunuda yitirme sakın. Seni tekrar burada gormekde bzıım ıcın mutluluk her zaman
allaha emanetsin cnm bnm dikkat et kndine dinlen hep :)iyim nazcım .. kanama içerede devam ediyo ama dinlenmeye devam işte19+2 olduk ama korkuyorum en ufak sızıda aklıma kötü şeler geliyo doktorumu aramaktan korkuyorum çok zor şeymiş annemi artık daha iyi anlıyorum...
seni iyi ve güçlü görmekte çok güzel .. bizi unutmaman harika bişi sende hep biizm aklımızdasın
günaydın cnmm arkadaşlarım nasılsınız herkes ii demi szleri çok özlüyorum bşka topiklere takılıyorm ama aklım hep burda o gzl gnleri çok özlüyoruuuuum
nese bn daha iyiyim szlerden nehaber?göbüşler büyüyooo
yaa çiğtanemin ikiz fln olmasın o ne göbek yahuu bnm bile öle değildii
hoşbuldum cnm saol:)NAZ merhaba hoşgeldinnn
cnm bnmmbizde seni özlüyorum canım çok sakinleşti topiğimiz zaten giden gelmiyor....
biz iyiyiz çok şükür seninde iyi olmana çok sevindim...
ama ağlamak yok....
hoşbuldum cnm saol:)
yesinler senin göbüşünüüü
kızlar bebek hareketleri aşağı doğru kalp atışı gibi hissettiniz mi. 2 gündür böle oluyo yukarıda fazla hissetmiyorum, korkuyorum
valla benim bebişte şuan kasıklarımda tepiniyor.....bi göbek deliğimin oralarda bi kasıklarımda......korkma canım yaa hissediyorsun yaa sonuçta....
göbus cum doktorcum bişi diyemiyorrrr beni görmeden... aramızda 80 km olunca zırt pırt gidemiyrum... daha önce yatıp dinlenince geçmişti...
bakces bakalım... nolcesss???
işe gidiom... bari çocuklar az gelse ve az yorsa bugun...
byesss:79:
günaydın cnmm arkadaşlarım nasılsınız herkes ii demi szleri çok özlüyorum bşka topiklere takılıyorm ama aklım hep burda o gzl gnleri çok özlüyoruuuuum
nese bn daha iyiyim szlerden nehaber?göbüşler büyüyooo
yaa çiğtanemin ikiz fln olmasın o ne göbek yahuu bnm bile öle değildii
kızlar bebek hareketleri aşağı doğru kalp atışı gibi hissettiniz mi. 2 gündür böle oluyo yukarıda fazla hissetmiyorum, korkuyorum
neden kimse konuşmuyo herkes 2 li mi sohbet ediyor?
neden kimse konuşmuyo herkes 2 li mi sohbet ediyor?
yok kız buralardayız....
ben araştırma yapıyorum mikrofiber yastık için....
evet canım eşim özlüyormuş öyle diyor akşamları bakmak istiyor.togicim, sen dopler ile kalp atışlarını dinlemeye devam ediyor musun. ben hareketlerini hissetmeye başladığımdan beri haftada 1 kereye indirdim.
hadi sen araştırma yapıyosun diğerleri? yıllık izne çıktım topik sakinleşti
evet canım eşim özlüyormuş öyle diyor akşamları bakmak istiyor.
aslında hareketlerioldukça iyi ama duymak başka yaa
evet bu aralar çok sakin burası.....
Benimde raporuma 69 gün kaldı....
ben şu rapor işi için ssk ı arıcam bugun detaylı öğrenim didim:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?