-----2010 KASIM hamişleri----

kız niye bu nicklesin sen

nasılsın ayşecim iisin demi?

iyim nazcım .. kanama içerede devam ediyo ama dinlenmeye devam işte 19+2 olduk ama korkuyorum en ufak sızıda aklıma kötü şeler geliyo doktorumu aramaktan korkuyorum çok zor şeymiş annemi artık daha iyi anlıyorum...

seni iyi ve güçlü görmekte çok güzel .. bizi unutmaman harika bişi sende hep biizm aklımızdasın

nazzzz ben yeni öğrendim senin durumunu cok üzüldüm ve şaşırdımmm. Çok geçmiiş olsun canımmmm. Ama moralini bozma umudunuda yitirme sakın. Seni tekrar burada gormekde bzıım ıcın mutluluk her zaman
saol cnmm bgn tam 20 gün oldu
allah bidaha yaşatmasın ne diyelim herşey allahtan

allaha emanetsin cnm bnm dikkat et kndine dinlen hep :)

bizde seni özlüyorum canım çok sakinleşti topiğimiz zaten giden gelmiyor....
biz iyiyiz çok şükür seninde iyi olmana çok sevindim...
ama ağlamak yok....

kızlar bebek hareketleri aşağı doğru kalp atışı gibi hissettiniz mi. 2 gündür böle oluyo yukarıda fazla hissetmiyorum, korkuyorum

valla benim bebişte şuan kasıklarımda tepiniyor.....bi göbek deliğimin oralarda bi kasıklarımda......korkma canım yaa hissediyorsun yaa sonuçta....

İLKNAZ korkma canım benim de sağ kasığımda oluyo bazen.
doppler le bakınca kalp atışını sağ kasığımın köşesinde alıyorum.
çok tuhaf oluyo hareket hissetmediğim o zaman kuytulara mı kaçıyo bu oğlan diyorum

valla benim bebişte şuan kasıklarımda tepiniyor.....bi göbek deliğimin oralarda bi kasıklarımda......korkma canım yaa hissediyorsun yaa sonuçta....

ne biliyim ya korkutuyo işte, bende göbek deliğimin hizasında hissediyodum hep, birden aşağı düştü sanki, geçen ayda gitmedim bu ayda gitmedim nerdeyse 2 ay olucak.
gidiyim artık yaa dr.a .
sağol teşekkür ederim

doktorun uzakmış canım baya. içini ferah tut. mesleğin gereği gün boyu aktif haldesin belki yorgunluktan dolayı oluyordur. önemli bişey değildir inşallah.

canım hoşgeldinnnn.

kızlar bebek hareketleri aşağı doğru kalp atışı gibi hissettiniz mi. 2 gündür böle oluyo yukarıda fazla hissetmiyorum, korkuyorum

ilknaz,korkma cnm. ara ara bende de oluyor göbek deliği çevremde gezinirken birden kasık tarafında alıyorum hareketleri kayıyor sanırım yavrum

yok kız buralardayız....
ben araştırma yapıyorum mikrofiber yastık için....

hadi sen araştırma yapıyosun diğerleri? yıllık izne çıktım topik sakinleşti

togicim, sen dopler ile kalp atışlarını dinlemeye devam ediyor musun. ben hareketlerini hissetmeye başladığımdan beri haftada 1 kereye indirdim.
evet canım eşim özlüyormuş öyle diyor akşamları bakmak istiyor.
aslında hareketlerioldukça iyi ama duymak başka yaa

hava da kapalı yaa..
içim sıkılır böyle havalarda..
marmara forum açıldı gideyim bari bugün gezelim oğlumla biras.

evet bu aralar çok sakin burası.....
benimde raporuma 69 gün kaldı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…