-----2010 KASIM hamişleri----

slm kızlar biz geldik doktordan bebişimiz çok iyi böbrekleride iyi dedi doktor problem kalmış 690 gr olmuşuz ya bu ayda 1 kilo almışım doktor ilk defa tebrik etti beni ama şekerimiz 185 çıktı pazartesi 100 gr yükleyeceklermiş saat başı 3 saat kan alacaklarmış aç aç ne yapcaz tam 3 saat bide o iğrenç şeyin iki katını içeceğiz offf offf
bide oda yüksek çıkarsa ne olacak yaa doktora sordum sonuç çıksın konuşuruz dedi bilen varmı neler yapılacak

oyy oyy maşallah yaa çok şükür düzelmiş böbrekler.....
umarım 2. şeker yüklemesi normal çıkar yaaa....

İyi olmana sevindim canım

kızlar kafama takıldı çiğtanem yurtdışında iki kez usg bakılıyo demiş acaba zararı var da biz mi bilmiyoz

Günaydııınnn herkese

Yoncacım daha da iyi olmana çok sevindim, eskisi gibi sık yazışamasak da sen bizimlesin zaten
Eskisi gibi kaynatacağımız günler gelecek hayırlısıyla canım

Bende bir aşağıda bir yukarıda hissediyorum, dr a sordum geçen sefer..
O sabit durmuyor annesi fır dönüyor içerde dedi Şuan alan olduğu için aşağı yukarı sürekli dönüyormuş sıpalar

İyi olmana sevindim canım

Purr teyzemm hoşgeldiinn saolll

Bu haftalarda hıçkırıyormuş bebişlerimiz onu hissediyorsundur
bnmkide büyüsün artık

Bende bir aşağıda bir yukarıda hissediyorum, dr a sordum geçen sefer..
O sabit durmuyor annesi fır dönüyor içerde dedi Şuan alan olduğu için aşağı yukarı sürekli dönüyormuş sıpalar

bigün bende böle şeler paylaşmak istiyommmmm ama sizinkilere maşallahhh

Ayy canım yaa, ben dün yaşadım o işkenceyi
Öncelikle son 12 saat bişey yeme ilk kan alındığında, o zımbırtıyı içince de temiz hava alacağın bir yerde bekle en azından ikinci kan alımına kadar.. Mümkün olduğunca kendini yorma, yürüme, mümkün olduğunca otur. Ben kitap okudum mesela.. Son saat tansiyonun düşüyor gibi oluyor kan aldırcağın yere yakın bir yerde durursan o zaman ayağa kalkınca fazla yürümen gerekmez. Yanında biri olursa çok iyi olur. Çantanda ufak bir şeker olsun, son kanı aldırınca hemen at ağzına biraz otur öyle yemek ye.. Kolay gelsin canım inş bişey çıkmaz :97:

Purr teyzemm hoşgeldiinn saolll

bnmkide büyüsün artık

bigün bende böle şeler paylaşmak istiyommmmm ama sizinkilere maşallahhh
Benim kızım koccaman oldu babasını uyandırıyor sıçratıyor tepiklerle :82::82:

Dün eşimin kuzeninin çoçuu kucağımda oturuyordu, 8 aylık bebek daha.. Kızım bir tepikliyor ki anlatamam in annemin kucağından der gibi, çocuk da bakıyor saf saf bu kadının elleri gözümün önündeyken neresiyle dürtüyo dedi galipa
Az kaldı senin meleğinin de sağlam tepiklerine

Son düzenleme:

heheh evet özlüyor insan o güp güp sesi

gözünüz aydın canım maşallah paşana

şeker yükelemen de iyi çıkar inşallah

ona maşalllahhhh

ay inşallahhhh insan tırsıyomuş ya dokturumu aradım gel stersen bakalım dedi ama sanki yan komşumu bu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…