-----2010 KASIM hamişleri----

amaaaaaaaaaaaaaaan
kilo aldık yiyos içiyos yatıyos
daha ne yapalım.
tepik mepik yok hala
küsçem ben bebeğimeeeeeee

benim gibi ağustosta doğum yapacak arkadaşlar biliyorsunuz ramazan ayına denk geliyor....

gelen giden yoğunluğu çok olsada kısa olacak neden :

1- gündüzden gelenler fazla oturamayacak akşama iftar var malum yemek hazırlanacak ve kimseye birşey ikram etmek zorunda kalmıcaz yan gel yat....oh....mis.....
2-biliyorsunuz yaz günleri uzun 7-8 de akşam ezanı okunuyor iftarı yapıp teravih kılıp bizi ziyarete gelceklerde oohhh ohhhh.....

dün akşam bunlar aklıma gelince keyiflendim azıcık....

çok kötüyümmm.....ama lohusa halimle kimseyi çekemem ama dimi....

amaaaaaaaaaaaaaaan
kilo aldık yiyos içiyos yatıyos
daha ne yapalım.
tepik mepik yok hala
küsçem ben bebeğimeeeeeee

benim ki beni kırıp geçiriyor yaaa dün banyodan sonra karnımda taklalar attı resmen.....
sizinkiler uyuşuk anacım......

Vallahi hiç bu tarafından düşünmemişdim lohusalığımı Çok güldüm yaa gerçekten mübarek günde bizim için iyi olacak gibin hadi bakalım hayırlısıııı

Ramazana denk gelmeseydi de ben kimseye ikramla falan uğraşamam valla.. Lohusa halimle bi de onlarla mı uğraşcaz zaten bebişiler tüm vaktimizi alacakmış

benimkide maaşşallah kıpır kıpır 22, haftaya girdik ama ben yaklaşık 1-1,5 aydır hissediyorum kıpırtılarını. heleki bazen çılgına dönüyor resmen içimde horon tepiyor sanırım :))

bu arada şeker yüklemesi testi yaptırdınız mı. ben yarın yaptırıcam. aç karnına 1 bardak glikoz içirip her yarım saatte bir 3-4 kez kan alıyorlarmış offf
zaten her ay tahlil yaptırmaktan bıktım ama bebişimiz için katlanıyorum. kollarım hiç bu kadar delinmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…