Kızlar benim de 21 olacak ama halen hissetmiyorum benim oğluşum pek uysal galiba
siz uşakları iyi besleyemiyorsunuz sanırım tepik mepik yok size......
amaaaaaaaaaaaaaaan
kilo aldık yiyos içiyos yatıyos
daha ne yapalım.
tepik mepik yok hala
küsçem ben bebeğimeeeeeee
benim gibi ağustosta doğum yapacak arkadaşlar biliyorsunuz ramazan ayına denk geliyor....
gelen giden yoğunluğu çok olsada kısa olacak neden :
1- gündüzden gelenler fazla oturamayacak akşama iftar var malum yemek hazırlanacak ve kimseye birşey ikram etmek zorunda kalmıcaz yan gel yat....oh....mis.....
2-biliyorsunuz yaz günleri uzun 7-8 de akşam ezanı okunuyor iftarı yapıp teravih kılıp bizi ziyarete gelceklerde oohhh ohhhh.....
dün akşam bunlar aklıma gelince keyiflendim azıcık....
çok kötüyümmm.....ama lohusa halimle kimseyi çekemem ama dimi....
Ramazana denk gelmeseydi de ben kimseye ikramla falan uğraşamam valla.. Lohusa halimle bi de onlarla mı uğraşcaz zaten bebişiler tüm vaktimizi alacakmışbenim gibi ağustosta doğum yapacak arkadaşlar biliyorsunuz ramazan ayına denk geliyor....
gelen giden yoğunluğu çok olsada kısa olacak neden :
1- gündüzden gelenler fazla oturamayacak akşama iftar var malum yemek hazırlanacak ve kimseye birşey ikram etmek zorunda kalmıcaz yan gel yat....oh....mis.....
2-biliyorsunuz yaz günleri uzun 7-8 de akşam ezanı okunuyor iftarı yapıp teravih kılıp bizi ziyarete gelceklerde oohhh ohhhh.....
dün akşam bunlar aklıma gelince keyiflendim azıcık....
çok kötüyümmm.....ama lohusa halimle kimseyi çekemem ama dimi....
Ramazana denk gelmeseydi de ben kimseye ikramla falan uğraşamam valla.. Lohusa halimle bi de onlarla mı uğraşcaz zaten bebişiler tüm vaktimizi alacakmış
Buarada Lohusa şerbetini ne zaman dağıtaz biz
benim biraz kilolu bilemmm433 gr uşağımm ama yok kıpırdamıyor yada ben hisstemiyorum sanırım bende bir tuhaflık var
,lknuroz 20 haftalıkmıydı snn _ ? cinsiyeti neydi ?
Ayşecim 20+6 haftalık yarın son haftamız
Buarada Lohusa şerbetini ne zaman dağıtaz biz
benim ki beni kırıp geçiriyor yaaa dün banyodan sonra karnımda taklalar attı resmen.....
sizinkiler uyuşuk anacım......
maşallahhhbendemi siz gibi olcam acep ... hiçmi bi kıpırtı yok ? doktorun ne dio
canım sonra bizimkiler uslu senin ki kıpır kıpır ve çok hareketli olmasın?
sonra peşinden sen koşacaksın...
eyvah eyvah
ne zaman hissetmeye başladın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?