- 4 Ocak 2011
- 402
- 22
- 298
- 46
bu arada şeker yüklemesi testi yaptırdınız mı. ben yarın yaptırıcam. aç karnına 1 bardak glikoz içirip her yarım saatte bir 3-4 kez kan alıyorlarmış offf
zaten her ay tahlil yaptırmaktan bıktım ama bebişimiz için katlanıyorum. kollarım hiç bu kadar delinmemişti
turkuazm benimde erkek hem adı da netleşti ALİ FURKAN .RABBİM ONLARI DA BİZLERİ DE KORUSUN
Lohusa yazın harika bende rahatladım ohh
turkuazm benimde erkek hem adı da netleşti ALİ FURKAN .RABBİM ONLARI DA BİZLERİ DE KORUSUN
benim bebişim kız olucak adı da AZRA
yaptıranlar var ama ben daha yaptırmadım.....ilkini yaptırıyorsan 2 kere kan alıyorlar diye biliyorum neden 3-4 kez hem boşver o şimdilik birşey değil....
senin nasıl çıktı 100 gr yüklemenin sonuçlarıAyy canım yaa, ben dün yaşadım o işkenceyi
Öncelikle son 12 saat bişey yeme ilk kan alındığında, o zımbırtıyı içince de temiz hava alacağın bir yerde bekle en azından ikinci kan alımına kadar.. Mümkün olduğunca kendini yorma, yürüme, mümkün olduğunca otur. Ben kitap okudum mesela.. Son saat tansiyonun düşüyor gibi oluyor kan aldırcağın yere yakın bir yerde durursan o zaman ayağa kalkınca fazla yürümen gerekmez. Yanında biri olursa çok iyi olur. Çantanda ufak bir şeker olsun, son kanı aldırınca hemen at ağzına biraz otur öyle yemek ye.. Kolay gelsin canım inş bişey çıkmaz :97:
inş. canımheheh evet özlüyor insan o güp güp sesi
gözünüz aydın canım maşallah paşana
şeker yükelemen de iyi çıkar inşallah
bende 21 de hissetmeye başlamıştım.Kızlar benim de 21 olacak ama halen hissetmiyorum benim oğluşum pek uysal galiba
canım bana 50 gr yüklendi içtikten 1 saat sonra kan alıyorlar normalse iyi ama değilse yani benim gibi şimdi p.tesi tekrar gitcem her 1 saatte 3 kere alacaklarmış offf asıl onaa 3 saat bekleyeceğizbu arada şeker yüklemesi testi yaptırdınız mı. ben yarın yaptırıcam. aç karnına 1 bardak glikoz içirip her yarım saatte bir 3-4 kez kan alıyorlarmış offf
zaten her ay tahlil yaptırmaktan bıktım ama bebişimiz için katlanıyorum. kollarım hiç bu kadar delinmemişti
yeni hanımlar teşrif etmiş!!
amann pek yoruldum be bu hastanelere gitmek bir işkence... doktorumu öyle sevdim ki keşke bu doktor kadın doğumcu olsaydı
geçmiş olsun canım niye sevmiyormusun kendi doktorunu biz çok seviyoruz doktor teyzemizi
geçmiş olsun canım niye sevmiyormusun kendi doktorunu biz çok seviyoruz doktor teyzemizi
benim bebişim kız olucak adı da AZRA
senin nasıl çıktı 100 gr yüklemenin sonuçları
günaydın cnmm arkadaşlarım nasılsınız herkes ii demi szleri çok özlüyorum bşka topiklere takılıyorm ama aklım hep burda o gzl gnleri çok özlüyoruuuuum
nese bn daha iyiyim szlerden nehaber?göbüşler büyüyooo
yaa çiğtanemin ikiz fln olmasın o ne göbek yahuu bnm bile öle değildii
slm kızlar biz geldik doktordan bebişimiz çok iyi böbrekleride iyi dedi doktor problem kalmış 690 gr olmuşuz ya bu ayda 1 kilo almışım doktor ilk defa tebrik etti beni ama şekerimiz 185 çıktı pazartesi 100 gr yükleyeceklermiş saat başı 3 saat kan alacaklarmış aç aç ne yapcaz tam 3 saat bide o iğrenç şeyin iki katını içeceğiz offf offf
bide oda yüksek çıkarsa ne olacak yaa doktora sordum sonuç çıksın konuşuruz dedi bilen varmı neler yapılacak
kızlar kafama takıldı çiğtanem yurtdışında iki kez usg bakılıyo demiş acaba zararı var da biz mi bilmiyoz
morgüüllleeerrrr snn kanama ne zamn başladı? ne zamn btti???
Günaydın Güzel Anne Adaylarııı ...
Dün yatışı abartmak zorunda kaldm önceki gün büyük bir kusmayla günü erken bitrdim burada... ertesi gün bademciklerim yatırdı beni .... bugün daha iyim .. dün habersiz kaldım ama inanın kolumu kaldıramadım ... karnımın içinde olan şeyler acaba bebişmi die düşünüyorum :26: arada bi sızı, ağrı değişik şeler işte... sağıma yatıyorum gece bi uyanıyorum müthiş bi ağrısürekli dönmek zorunda kalıyorum falan fişman ....
geçmişi 1,5 saattir okuyorum maşallahbebk arabaları , temiz sonuçlar , güzel haberler ,bebek odaları ohhh ohhh harika şeyler gördüm hepsinden alıntı yapamadım gem aslanlı odayı bende çok beendim pur şeker sonucun için maşallah morgüller gelde bi konuşalım artık sana sormam gereken o kadannn çok şey varkiii
cok merak ettık delıGünaydın Güzel Anne Adaylarııı ...
Dün yatışı abartmak zorunda kaldm önceki gün büyük bir kusmayla günü erken bitrdim burada... ertesi gün bademciklerim yatırdı beni .... bugün daha iyim .. dün habersiz kaldım ama inanın kolumu kaldıramadım ... karnımın içinde olan şeyler acaba bebişmi die düşünüyorum :26: arada bi sızı, ağrı değişik şeler işte... sağıma yatıyorum gece bi uyanıyorum müthiş bi ağrısürekli dönmek zorunda kalıyorum falan fişman ....
geçmişi 1,5 saattir okuyorum maşallahbebk arabaları , temiz sonuçlar , güzel haberler ,bebek odaları ohhh ohhh harika şeyler gördüm hepsinden alıntı yapamadım gem aslanlı odayı bende çok beendim pur şeker sonucun için maşallah morgüller gelde bi konuşalım artık sana sormam gereken o kadannn çok şey varkiii
canımmm karsılasamadık bayadır.ıyı olmana sevındım...cıgtanemın haftasını yanlıs hesapladılarr bence o bızden cook buyuk masallaahgünaydın cnmm arkadaşlarım nasılsınız herkes ii demi szleri çok özlüyorum bşka topiklere takılıyorm ama aklım hep burda o gzl gnleri çok özlüyoruuuuum
nese bn daha iyiyim szlerden nehaber?göbüşler büyüyooo
yaa çiğtanemin ikiz fln olmasın o ne göbek yahuu bnm bile öle değildii
saol tatlım..amın ınsallahcanım sevindim. atlet ve oda takımı süper. Rabbim hepimze bebişlerimizle kullanmayı nasip etsin:87:
benim gibi ağustosta doğum yapacak arkadaşlar biliyorsunuz ramazan ayına denk geliyor....
gelen giden yoğunluğu çok olsada kısa olacak neden :
1- gündüzden gelenler fazla oturamayacak akşama iftar var malum yemek hazırlanacak ve kimseye birşey ikram etmek zorunda kalmıcaz yan gel yat....oh....mis.....
2-biliyorsunuz yaz günleri uzun 7-8 de akşam ezanı okunuyor iftarı yapıp teravih kılıp bizi ziyarete gelceklerde oohhh ohhhh.....
dün akşam bunlar aklıma gelince keyiflendim azıcık....
çok kötüyümmm.....ama lohusa halimle kimseyi çekemem ama dimi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?