-----2010 KASIM hamişleri----

turkuazm benimde erkek hem adı da netleşti ALİ FURKAN .RABBİM ONLARI DA BİZLERİ DE KORUSUN

Lohusa yazın harika bende rahatladım ohh

yaptıranlar var ama ben daha yaptırmadım.....ilkini yaptırıyorsan 2 kere kan alıyorlar diye biliyorum neden 3-4 kez hem boşver o şimdilik birşey değil....

turkuazm benimde erkek hem adı da netleşti ALİ FURKAN .RABBİM ONLARI DA BİZLERİ DE KORUSUN

Lohusa yazın harika bende rahatladım ohh

adıyla yaşasın inş....amin.....
ben kalabalığı pek sevmem o yüzden çok iyi geldi bu ramazan cuk oturdu resmen....
gelen giden karışan felan fişman pufffff......şimdiden bunalıyo insan.....

senin nasıl çıktı 100 gr yüklemenin sonuçları
heheh evet özlüyor insan o güp güp sesi

gözünüz aydın canım maşallah paşana

şeker yükelemen de iyi çıkar inşallah
inş. canım
Kızlar benim de 21 olacak ama halen hissetmiyorum benim oğluşum pek uysal galiba
bende 21 de hissetmeye başlamıştım.
canım bana 50 gr yüklendi içtikten 1 saat sonra kan alıyorlar normalse iyi ama değilse yani benim gibi şimdi p.tesi tekrar gitcem her 1 saatte 3 kere alacaklarmış offf asıl onaa 3 saat bekleyeceğiz

yeni hanımlar teşrif etmiş!!

amann pek yoruldum be bu hastanelere gitmek bir işkence... doktorumu öyle sevdim ki keşke bu doktor kadın doğumcu olsaydı

yeni hanımlar teşrif etmiş!!

amann pek yoruldum be bu hastanelere gitmek bir işkence... doktorumu öyle sevdim ki keşke bu doktor kadın doğumcu olsaydı

geçmiş olsun canım niye sevmiyormusun kendi doktorunu biz çok seviyoruz doktor teyzemizi

geçmiş olsun canım niye sevmiyormusun kendi doktorunu biz çok seviyoruz doktor teyzemizi

cıkk sevmiyorum... olması gerektiği kadar sıcak ve ilgili değil. doğumu o doktorda yapmayacağım için idare ediyorum. ama bugün mesela devlet hastanesinin göz doktoru olmasına rağmen adam o kadar özel ilgilendi ki, takdir ettim.

cıkk sevmiyorum... olması gerektiği kadar sıcak ve ilgili değil. doğumu o doktorda yapmayacağım için idare ediyorum. ama bugün mesela devlet hastanesinin göz doktoru olmasına rağmen adam o kadar özel ilgilendi ki, takdir ettim.

iyi olman cok gzl.yok cnm ikiz degil kesin bende baslarda ikizmi acaba diyordum..

saglikli olmaniza sevindim mslh bebisinin kilosunaumarim seker yuklemisnde gzl haberle gelirsin..

kızlar kafama takıldı çiğtanem yurtdışında iki kez usg bakılıyo demiş acaba zararı var da biz mi bilmiyoz

zararla alasi yok kural bu ama cok istersen rendevu aliyorsun fazla para veriyorsun bebisini goruyorsun..

Çoooook geçmiş olsun canım...

Ben geldim ama bu kez de sen yoksun

cok merak ettık delı neyse ıyısın Allah tan affettım
canımmm karsılasamadık bayadır.ıyı olmana sevındım...cıgtanemın haftasını yanlıs hesapladılarr bence o bızden cook buyuk masallaah
canım sevindim . atlet ve oda takımı süper. Rabbim hepimze bebişlerimizle kullanmayı nasip etsin:87:
saol tatlım..amın ınsallah

suppersın sen uşağumun annesi

Günaydıııııınnn

Bugün bebeğimi görmeye gdicm Allahın izniyle... rutin konrol değil randevuluda deği kalbinin attığını görmek istiyorum dua edin kızımla bana lütfenn ...

Gece hiç uyuyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…