-----2010 KASIM hamişleri----

Günaydınnn cimcime anne adayı Dualarımız seninle. ben eminim sen evham yapıyorsunnnn gör bak güzel haberlerle gelicennnn

günaydınlar......
eskiden geçmişi 1 saate okurdum şimdi 10 dkmı almadı herkesler nerde yahuuuuuuuuu......
sen kızını özledin gülçin kendini yalandan yere strese sokuyorsun....gitti hepimiz rahat edelim...

günaydınlar......
eskiden geçmişi 1 saate okurdum şimdi 10 dkmı almadı herkesler nerde yahuuuuuuuuu......
sen kızını özledin gülçin kendini yalandan yere strese sokuyorsun....gitti hepimiz rahat edelim...

hahhahaha uyuyamadım diom bilmiom neden öğleden sora götürcek kociş vala benm de 10 dk mı bile almadı :44: noluyo herkes nerelere kaçmış acaba

günaydın anneler...

benim ağrılar gecti daha önceki gibi 12 saat sürdü...

bende aynı seyi hesaplamıştım canım. benim muhtemel doğumdan 1 hfta sonra ramazan. yani 1 haftada da gelmezler herhalde...dimi yaaa

hahhahaha uyuyamadım diom bilmiom neden öğleden sora götürcek kociş vala benm de 10 dk mı bile almadı :44: noluyo herkes nerelere kaçmış acaba

git gör bakalım bebişini...

bende hastaneyi arayayım: seker sonucumu öğreneyim bariiii:26:

ağrının geçtiğine sevindim keramos...
şeker sonucunda iyi çıkar inş....

Son düzenleme:
günaydınlar......

Günaydın turkuazcım keısnlıkle katılıom evham panık yapıp kendınede ıskence yapıo bu kız

haahhhh birde uyuyamadın aferim sana tam dayaklıksın işte....
neyse güzel haberlerle gelicen inş....

keremoscum sevindim adına hiç ilaç falan almışmıydın. doktoruna soraydın bıde normalmıymıs boel agrı olması yada nedenı neymıs :44:

keremoscum sevindim adına hiç ilaç falan almışmıydın. doktoruna soraydın bıde normalmıymıs boel agrı olması yada nedenı neymıs :44:

idrar ve kan testi yaptırdım acilde bişi yok. doktorcumda tlfndan bişi diyemedi...
7aylık hamile arkadasa sordum: aynı sıkıntı olmuş. idr yolu enf çıkmış onda...
2ay önce doğum yapan arkadasa sordum: daha duurrrr ne agrıların olcek dedi...
2 cocuklu bi arkadasa sordum: sağdan soldan çekiştirmeye başlayacak seni... son aylar daha ağrılı olcak... işte yorma kendini dediiii

ayrıca doktoru aradım ameliyattaymışhemşirecik seker sonucuma 109-120 dedi.
sanırım açlık ve yükleme sonrası değer... am sizden öğrendiiim kadarıyla 140 ın altında ise probl yok dimmiii

git gör bakalım bebişini...

bende hastaneyi arayayım: seker sonucumu öğreneyim bariiii:26:

hadi temiz çıksn inş

Günaydın turkuazcım keısnlıkle katılıom evham panık yapıp kendınede ıskence yapıo bu kız

ben daha çüçüğüm kafam bulanık napıyım

haahhhh birde uyuyamadın aferim sana tam dayaklıksın işte....
neyse güzel haberlerle gelicen inş....
dayanıklımıyım gerçekten

bende düşünmemiştim bir anda aklıma geldi.....

hadi hadi sen kaçın kurasın msn açamıyom

ayyyy 25 hft.oldum
tıckerımda ne yazıyorrrr:
bebemin beyin dokusu ve sinir hücreleri hıslıca büyormuş
ceviz badem yiyim...
kvaltı yapimmmm... ac kalmasın bebemmm

canım, iyi haberlerle gelirsin inşallah. Kendini üzdün bu aralar bu yüzden huzursuz oldun. Bebişinin kalbini dinleyince rahatlarsın

keramos, bu ağrılar ara ara yokluycak demek ki en hafif şekilde atlatırız inşallah

günaydın hanımlar herşey yolunda gözüküyor. çok şükür biz de de her şey yolunda... hep böyle olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…