Günaydıııııınnn
Bugün bebeğimi görmeye gdicm Allahın izniyle... rutin konrol değil randevuluda deği kalbinin attığını görmek istiyorumdua edin kızımla bana lütfenn ...
Gece hiç uyuyamadım
Günaydınnn cimcime anne adayıDualarımız seninle. ben eminim sen evham yapıyorsunnnn gör bak güzel haberlerle gelicennnn
günaydınlar......
eskiden geçmişi 1 saate okurdum şimdi 10 dkmı almadı herkesler nerde yahuuuuuuuuu......
sen kızını özledin gülçin kendini yalandan yere strese sokuyorsun....gitti hepimiz rahat edelim...
benim gibi ağustosta doğum yapacak arkadaşlar biliyorsunuz ramazan ayına denk geliyor....
gelen giden yoğunluğu çok olsada kısa olacak neden :
1- gündüzden gelenler fazla oturamayacak akşama iftar var malum yemek hazırlanacak ve kimseye birşey ikram etmek zorunda kalmıcaz yan gel yat....oh....mis.....
2-biliyorsunuz yaz günleri uzun 7-8 de akşam ezanı okunuyor iftarı yapıp teravih kılıp bizi ziyarete gelceklerde oohhh ohhhh.....
dün akşam bunlar aklıma gelince keyiflendim azıcık....
çok kötüyümmm.....ama lohusa halimle kimseyi çekemem ama dimi....
hahhahaha uyuyamadım diombilmiom neden öğleden sora götürcek kociş vala benm de 10 dk mı bile almadı :44: noluyo herkes nerelere kaçmış acaba
günaydınlar......
eskiden geçmişi 1 saate okurdum şimdi 10 dkmı almadı herkesler nerde yahuuuuuuuuu......
sen kızını özledin gülçin kendini yalandan yere strese sokuyorsun....gitti hepimiz rahat edelim...
hahhahaha uyuyamadım diombilmiom neden öğleden sora götürcek kociş vala benm de 10 dk mı bile almadı :44: noluyo herkes nerelere kaçmış acaba
günaydın anneler...
benim ağrılar gecti daha önceki gibi 12 saat sürdü...
bende aynı seyi hesaplamıştım canım. benim muhtemel doğumdan 1 hfta sonra ramazan. yani 1 haftada da gelmezler herhalde...dimi yaaa
HEHHEHEH TUrkuazcım bu ramazan olayıdaaa tam süper olur ozaman hehehehehhe hiç bu açıdan düşünmemiştim
keremoscum sevindim adına hiç ilaç falan almışmıydın. doktoruna soraydın bıde normalmıymıs boel agrı olması yada nedenı neymıs :44:
git gör bakalım bebişini...
bende hastaneyi arayayım: seker sonucumu öğreneyim bariiii:26:
Günaydın turkuazcım keısnlıkle katılıom evham panık yapıp kendınede ıskence yapıo bu kız
dayanıklımıyım gerçektenhaahhhh birde uyuyamadın aferim sana tam dayaklıksın işte....
neyse güzel haberlerle gelicen inş....
bende düşünmemiştim bir anda aklıma geldi.....
Günaydıııııınnn
Bugün bebeğimi görmeye gdicm Allahın izniyle... rutin konrol değil randevuluda deği kalbinin attığını görmek istiyorumdua edin kızımla bana lütfenn ...
Gece hiç uyuyamadım
hadi temiz çıksn inş
ben daha çüçüğüm kafam bulanık napıyım
dayanıklımıyım gerçekten
hadi hadisen kaçın kurasın msn açamıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?