canım, iyi haberlerle gelirsin inşallah. Kendini üzdün bu aralar bu yüzden huzursuz oldun. Bebişinin kalbini dinleyince rahatlarsın
keramos, bu ağrılar ara ara yokluycak demek ki en hafif şekilde atlatırız inşallah
herkese günaydınnn, hayırlı cumalar
Günaydıııııınnn
Bugün bebeğimi görmeye gdicm Allahın izniyle... rutin konrol değil randevuluda deği kalbinin attığını görmek istiyorumdua edin kızımla bana lütfenn ...
Gece hiç uyuyamadım
herkese günaydınnn, hayırlı cumalar
hayırlı cumalar olsunnnnnnngünaydın hanımlar herşey yolunda gözüküyor. çok şükür biz de de her şey yolunda... hep böyle olur inş.
bugunde seker yuklemesı yapıcam kendım :120: ve buna ınat hıc yemedıgım tatlıyı yedım ıkı gundur :86:
inanmıyorum GEM niye öle bişey yaptın ki??
yalancı yükseklik çıkmasın bide
kolun ne durumda?
elımde degıııllllll dayanamıorum hıc sevmedıgım halde gıdıp gıdıp kocamın tatlılarını yıorum :26::26:
yapmıyım ben bugun en ıyısı dımı :44:
kötü örnekkk
bence yapma..ayni ben olsam yapmazdım..
hem daha 22 haftalıksın
24 ve sonrasında öneriliyor yükleme
sadece ıgnennın gırdıgı yerde bı acı sızı var sabah kocem carptı bagırdım ama ole kolumu kaldıramıcak hale gelmedım ...gelmem umarım
bugunde seker yuklemesı yapıcam kendım :120: ve buna ınat hıc yemedıgım tatlıyı yedım ıkı gundur :86:
50 lık :44:
pur 100 lugu bıle yaaptı ama
ben olmucam aşı.
Aşı yaptığım hastalar eliniz hafif ama aşı yayıldıkça ağrı yappıyo diyo hep.
Kollarını hareket ettirmekte bir hafta zorlanıyorlarmış.
Lazım değil yaa bananee sanki köydemi doğurcam
herkese günaydınnnnn..
hayırlı cumalar..
Allah hepimize bebişlerimizle birlikte çok cumalar yaşamak nasip eder inşallah..
kıme kotu ornek olcam :82:
sadece ıgnennın gırdıgı yerde bı acı sızı var sabah kocem carptı bagırdım ama ole kolumu kaldıramıcak hale gelmedım ...gelmem umarım
yaaa bende yaptırmak istemiyorum açıkçasııııııııııııııııııııııı:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?