-----2010 KASIM hamişleri----

kocem ıstemıo evde yanlıs yaptın dıye beynımı yedı 50 lıgı

dr umda dıdı gel klınıkte yapalım dıye teslım edıcem kendımı bu sefer

Sen bi de aç karnına yapmadın demi onu,
bi tatlı yemediydin diye hatırlıyorum :44:

Hadi inş bişi çıkmaz

sağol canım. mesane durumu şimdilik normale yakın bebiş büyüdükçe ordaki darlıkta açılmış olabilir diyor drumuz ama 2-3 hafta aralıklarla kontrolümüzü oluyoruz tabi. Korma sende canım hiç bişey olmaz Allahın izniyle düzelir ,şuan minikler tabi arada bu tür şeyler olabiliyormuş şükür Allah başka büyük sorun vermesin. Hmm anladım canım çok sağol verdiğin bilgiler için, aşıda şekerde normal o zamn 24. haftada. İnşallah şeker yüklemende bi sorun çıkmaz tatlım

kızlar ben bişey daha merak ediyorum sizin göğüslerinizin durumu nasıl, benimkiler fena dolgunlaştılar dolgun oluncada hafif sarktılar gibi eskisi gibi dimdik durmuyorlar eski çamaşırları giyemiyorum zaten dar geliyor yeni beden aldım.Erken değilmi bunlar için ki. Daha emzirmeden sarkma olurmu

sarkmamıslardır buyuduler dıye oyle gelıo sanaaaaaaa

ben 3.ayda degıstırdım sutyenlerımı 75 balenlı gıyerken sımdı 85 sporcu sutyenı gıyıorum
besılık ınekler gıbıyım masallaaaaahhh :87:

büyüdükleri için mi bana öyle geliyorki gerçekten:26: eskiden dimdikti göğüslerim herkes derdi nasıl dik öyle diye:26: şimdi görenler amaninn göğüsler almış başını gidiyor diyorlar

bende 80 den 90 a çıktım canım hollanda inekleri gibi oldum bende

hehe o sorun bendede warr iç çamasırları degıstıyorum bı yandan kocaman oldular 80 kullanıyodum 85 takıyorum ama oda kucuk gelmeye basladı 90 lık oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…