tetanoz 2. dozum bugündü korkttum gitmedim kızlar yanlış mı yaptım:26:
tetanoz 2. dozum bugündü korkttum gitmedim kızlar yanlış mı yaptım:26:
kocem ıstemıo evde yanlıs yaptın dıye beynımı yedı 50 lıgı
dr umda dıdı gel klınıkte yapalım dıye teslım edıcem kendımı bu sefer
ılkını nıye yaptırdın madembilmiyorum ki gerek var mı
dr farketmes dıdı ama hepınız ac yaptınız dıye bende ac yaptımSen bi de aç karnına yapmadın demi onu,
bi tatlı yemediydin diye hatırlıyorum :44:
Hadi inş bişi çıkmaz
bilmiyorum ki gerek var mı
gusel bı h.sonu gecırcahil cesareti tattım korkttum
mesai bitti hoşçakalın mutlu haftasonları
7. ayımdan gün aldım dicem :119:
amın canım...hıcbı sorun cıkmas endıselenme doya doya ısle oğlunu
cook gecmıs olsun...mesane olayına sevındım cok bızımde bı bobrekte genısleme var duzelır umarım...
senın seker ıcın erken daha 24. haftada yapıo bızım dr ama benım babamda seker var dıye korkuodu 23.haftada yaptı aynı hafta asımı oldum 24. hafta gec ddeıl bence...herkesın farklı soyluyor dr u gercı mesela benım asım tek doz baska olmıcam ama Turkuaz sureklı ası oluyo
kızlar ben bişey daha merak ediyorumsizin göğüslerinizin durumu nasıl, benimkiler fena dolgunlaştılar dolgun oluncada hafif sarktılar gibi eskisi gibi dimdik durmuyorlar eski çamaşırları giyemiyorum zaten dar geliyor yeni beden aldım.Erken değilmi bunlar için ki. Daha emzirmeden sarkma olurmu
büyüdükleri için mi bana öyle geliyorki gerçekten:26: eskiden dimdikti göğüslerim herkes derdi nasıl dik öyle diye:26: şimdi görenler amaninn göğüsler almış başını gidiyor diyorlarsarkmamıslardır buyuduler dıye oyle gelıo sanaaaaaaa
ben 3.ayda degıstırdım sutyenlerımı 75 balenlı gıyerken sımdı 85 sporcu sutyenı gıyıorum
besılık ınekler gıbıyım masallaaaaahhh :87:
büyüdükleri için mi bana öyle geliyorki gerçekten:26: eskiden dimdikti göğüslerim herkes derdi nasıl dik öyle diye:26: şimdi görenler amaninn göğüsler almış başını gidiyor diyorlar
bende 80 den 90 a çıktım canım hollanda inekleri gibi oldum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?