kızlar benden de bi sorum bu yaz tatile gitmeyi düşünüyomusunuz
haziran gibi
büyüdükleri için mi bana öyle geliyorki gerçekten:26: eskiden dimdikti göğüslerim herkes derdi nasıl dik öyle diye:26: şimdi görenler amaninn göğüsler almış başını gidiyor diyorlar
bende 80 den 90 a çıktım canım hollanda inekleri gibi oldum bende
hayır canım benım koce ıstemıyor o da pımpırıklı ben gıbı
ama cıkmayı dusunuyosan hazıranın cok sonlarınada bırakma tecrubelı agustos annelerı oyle dıyor yanı
kızlar ben bişey daha merak ediyorumsizin göğüslerinizin durumu nasıl, benimkiler fena dolgunlaştılar dolgun oluncada hafif sarktılar gibi eskisi gibi dimdik durmuyorlar eski çamaşırları giyemiyorum zaten dar geliyor yeni beden aldım.Erken değilmi bunlar için ki. Daha emzirmeden sarkma olurmu
haziran gibi
gemcim biz bundan 2 ay falan önce almıştık tatili haziran 18 de gitcez nasipse
bend e hep öle kalcam sandım kanımca:))
ama şimdi bakıyorum hareketlerim yavaş yavaş kısıtlandı
tedirgin olmaya başladım
inşallah bişi olmaz
Ben tırsıyorum gitmicem, annemler yazlık bir ilçede yaşıyorlar, onlara bile gitmeyi düşünmüyorum..
Bi de doğururum erkenden dr um olmaz diye bir korkum var :18:
iyi bari size yazınca rahatladım tek sorun bende değilmişhehe o sorun bendede warr iç çamasırları degıstıyorum bı yandan kocaman oldular 80 kullanıyodum 85 takıyorum ama oda kucuk gelmeye basladı 90 lık oldular
oyle oyleee ..benımde uzun zamandır gormeyenler karsılastıgımızda naber derken yuzume degıl goguslerıme bakıyolar
doguruncada sut fıskırsın ınsallah
Bende değişiklik yok, 1 beden büyük aldım hatta geçen, belki evdekiler genişlemiştir diye :86:
Ama yok büyük geliyor yeniler
Apartmanda bi hamile daha var (2 hafta büyük benden), ondan süt bile geliyormuş
Bende denedim biraz mıncıkladım :78: ama süt müt de yok
Bebişim aç kalacak :84:
çok şükür hiç bir problemimiz yok şimdiliksıkıntılı bı durumun yoktu senın yanlıs hatırlamıyosam gıt ve tadını cıkar yavas yavas hareket edersın dıkkat edersın kendıne ..uzak bı yerse yolda durup bacaklarını acmalısın ama hep sarkıtınca sısıyolar ya
bızım sıtede havuz var ama enfeksıyon kaparmısım onada ızın yok bu yaz cok zor gecıcek bana
Bende değişiklik yok, 1 beden büyük aldım hatta geçen, belki evdekiler genişlemiştir diye :86:
çok şükür hiç bir problemimiz yok şimdilik
aslında şimdilik çıkan bir karnım da yok
sizinkileri gördümde ben sanki hiç hamile dğilim
kilo göbeği gibi:))
dr um 27 haftadan sonra birden çıkıcak dedi :))
tetanoz 2. dozum bugündü korkttum gitmedim kızlar yanlış mı yaptım:26:
kızlar ben bişey daha merak ediyorumsizin göğüslerinizin durumu nasıl, benimkiler fena dolgunlaştılar dolgun oluncada hafif sarktılar gibi eskisi gibi dimdik durmuyorlar eski çamaşırları giyemiyorum zaten dar geliyor yeni beden aldım.Erken değilmi bunlar için ki. Daha emzirmeden sarkma olurmu
haziran gibi
hiç büyümedimi canım seninkiler:26: şuan kaç kullanıyorsun mesela.Sütmü geliyormuşşşşamaninn normalmiymiş kii dur bakalım cnaım daha erken değilmi sütün de olur merak etme
sıkma göğüslerini yaa zararlıymış diye biri yazmıştı burda yada bi yerde okumuştum tam hatırlamıyorum orasını.....
ne güzel büyüyüp şekilleri bozulmamış....boyutuna göre süt olayı yoktur herhalde.....
canım dun ben radyologa gıttım 19.haftada kalp ıncelenmıstı detaylı 23.haftada kontrol yapalım demıstı bıde yuzunu gorememıstık o sefer o yusden cagırdı bı sorun yok bobrekte bıraz buyume var ama kendı dr umda radyologta onemsız oldugunu genelde bunu hastalarımıza soylemeyız bıle dedı ve doguma kadar duzeldıgını soyldı haırlısı duzelmesse erken sunnet
kocaman olmus sımdı bı gorseensenınkını merak edıyorum ekle fotoyu
hayır olsun canım ne gusel bebısını gormussun
senın koca sopalık
ya ne guseeeeel hayır olsun canımbende gormek ıstıorum çoçuumu ..
ya aynı babası yaa bu çoçugun neyı bana benzıcek cok merak edıyorum
Selam kıslarrrrr....
Benim koce hasta olmuş, yatıyor
Bademcikleri şişmiş iyice...
Nane limon yaptım terledi, kendine geldi biraz....
Şimdide oturdum tv başına...Tuğba Altıntop bişeler yapıyo, ona bakıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?