-----2010 KASIM hamişleri----

kızlar benden de bi sorum bu yaz tatile gitmeyi düşünüyomusunuz
haziran gibi

hayır canım benım koce ıstemıyor o da pımpırıklı ben gıbı
ama cıkmayı dusunuyosan hazıranın cok sonlarınada bırakma tecrubelı agustos annelerı oyle dıyor yanı

oyle oyleee ..benımde uzun zamandır gormeyenler karsılastıgımızda naber derken yuzume degıl goguslerıme bakıyolar
doguruncada sut fıskırsın ınsallah

hayır canım benım koce ıstemıyor o da pımpırıklı ben gıbı
ama cıkmayı dusunuyosan hazıranın cok sonlarınada bırakma tecrubelı agustos annelerı oyle dıyor yanı

gemcim biz bundan 2 ay falan önce almıştık tatili haziran 18 de gitcez nasipse
bend e hep öle kalcam sandım kanımca:))
ama şimdi bakıyorum hareketlerim yavaş yavaş kısıtlandı
tedirgin olmaya başladım
inşallah bişi olmaz

Bende değişiklik yok, 1 beden büyük aldım hatta geçen, belki evdekiler genişlemiştir diye :86:
Ama yok büyük geliyor yeniler
Apartmanda bi hamile daha var (2 hafta büyük benden), ondan süt bile geliyormuş
Bende denedim biraz mıncıkladım :78: ama süt müt de yok
Bebişim aç kalacak :84:

sıkıntılı bı durumun yoktu senın yanlıs hatırlamıyosam gıt ve tadını cıkar yavas yavas hareket edersın dıkkat edersın kendıne ..uzak bı yerse yolda durup bacaklarını acmalısın ama hep sarkıtınca sısıyolar ya
bızım sıtede havuz var ama enfeksıyon kaparmısım onada ızın yok bu yaz cok zor gecıcek bana

Ben tırsıyorum gitmicem, annemler yazlık bir ilçede yaşıyorlar, onlara bile gitmeyi düşünmüyorum..
Bi de doğururum erkenden dr um olmaz diye bir korkum var :18:

işte benim de tek korkum o
orda doğurmaya kalkarsam ne yapcam kara kara düşünüyorum
daha druma sormadım

hehe o sorun bendede warr iç çamasırları degıstıyorum bı yandan kocaman oldular 80 kullanıyodum 85 takıyorum ama oda kucuk gelmeye basladı 90 lık oldular
iyi bari size yazınca rahatladım tek sorun bende değilmiş süt vereceğiz yani normaldir tabikide dimi ya
oyle oyleee ..benımde uzun zamandır gormeyenler karsılastıgımızda naber derken yuzume degıl goguslerıme bakıyolar
doguruncada sut fıskırsın ınsallah
aynen yaa herkes göğüslerimi soruyor , benimki mi çok büyüdü demiştim İnşallahhhh bebişlerimizin sütü bol olsun içtikçe tosun gibi olsunlar yarasın sütlerimiz inşallahh

hiç büyümedimi canım seninkiler:26: şuan kaç kullanıyorsun mesela.Sütmü geliyormuşşşş amaninn normalmiymiş kii dur bakalım cnaım daha erken değilmi sütün de olur merak etme

çok şükür hiç bir problemimiz yok şimdilik
aslında şimdilik çıkan bir karnım da yok
sizinkileri gördümde ben sanki hiç hamile dğilim
kilo göbeği gibi:))
dr um 27 haftadan sonra birden çıkıcak dedi :))

ya olurmu ole seeeeeyy ılla gelmesı gerekmıor gelebılır gelırse korkma dıye drlar ...emzırınce ınatla ıllakı gelıo .sut arttıran caylardan alırız hurma yerıs taaam ıste :81:

ne gusel ıste sonlara dogru ıllakı cıkıcak bırak gec cıksın :86:

tetanoz 2. dozum bugündü korkttum gitmedim kızlar yanlış mı yaptım:26:

ben vurdurdum hiçte ağrımadı 1. de mahvolmuştum korkma....

sorma gitsin aldı başını gittiler çok fena görünüyorlar dediğiniz gibi inek memesi büyüdükleri için sarkık görünüyorlar....:92::92::92:

kızlar benden de bi sorum bu yaz tatile gitmeyi düşünüyomusunuz
haziran gibi

biz zaten tatillik yerdeyiz solumuz orman sağımız deniz daha nolsun....

sıkma göğüslerini yaa zararlıymış diye biri yazmıştı burda yada bi yerde okumuştum tam hatırlamıyorum orasını.....

ne güzel büyüyüp şekilleri bozulmamış....boyutuna göre süt olayı yoktur herhalde.....

hiç büyümedimi canım seninkiler:26: şuan kaç kullanıyorsun mesela.Sütmü geliyormuşşşş amaninn normalmiymiş kii dur bakalım cnaım daha erken değilmi sütün de olur merak etme

75-b kullanıyorum, en ufak bir değişiklik yok.. İlk zamanlar acıyormuş falan ya öyle bişey de olmadı :44:
Normalmiş süt gelmesi, 2 aydır geliyor o kadının
İnş canım ya

Ya ne biliim işte ne büyüdü ne süt geliyor diye mıncırdım biraz :78:

Boyuta göreyse aç kalır çoçukum :26:

iyi kotu birsey yokmus cnm bende dogumdan bir kac gun sonra yapacam sunneti boyle daha saglikli.

cok gecmis olsun..

Ben 80 takıodum 85 oldu,eve gelir gelmez çıkarıyorum çamaşırı..ama hiç sarkma yok zaten küçüktüçok abartılı büyüme yok,

neler neler yedim bugün...
çatlayacağım sanırım

yarın arkadaslarla kvaltıya gidices...
işallah hava misssss olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…