ben büyük kızımın neredeyse çoğu kıyafetini ordan alırım senelerdir en son gösterisi için gelinlik aldım ordan bu haftasonu da inşallah küçük kızıma ordan hastane çıkışı alıcam krem rengi organik bir takım beğenmiştim onu alıcam çok güzeldioranın malları çok kalitelidir hiçbir şikayetimiz olmadı bizim bunca senediryatak odası düzenlemesini yakında bizde yapacağız,yazlık kışlık faslını bekliyorum, havalar tam ısınmadı gitti,eskiden 23 nisan tatilini fırsat bilip yazlık-kışlık yapardım hala kazak ve montla geliyorum işe.
dün penye battaniye ve banyo havlusunu da aldık,hafta sonu da alıcaz eksiklerden. Rabbim mübarek gün hürmetine kazançlarımızın bereketini artırsın, aldıklarımızı zamanı geldiğinde sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah. Amin.
purcum, geçen gün kızıma 5li hastane çıkışı hediye geldi,penyesi çok güzel,hamur gibi. mağazayı merak ettim,poşete baktım "doğaç giyim". internet sitesi var ama henüz faliyete geçmemiş,mağazaların yerini araştırdım. Merkezi Bornovaymış fakat K.yaka çarşı ve ege park içinde de varmış. Dün egs'ye gittik,buldum mağazayı. yeni mi açtınız farketmedim dedim,kadın egs kurulduğundan beri varız dedi
hehe senelerdir ege parka giderim hiç farketmemeşim demek ki başa gelmeyince dikkatimi çekmedi. Çok güzel ürünler var ve fiyatlarda uygun, yolun düşerse uğramanı tavsiye ederim
Benim kardeşim orda okuyor :) söylimmde bir uğrasın ufak teyzemisss
cnm senin ilk doz mu ?
Ben 2.yi p.tesi günü yaptırıcam ilkini 1 ay önce yaptırmıştım akşama kadar bi sıkıntım olmadı gece ağrısına uyandım, 2-3 gün devam etti. O koluna çok yüklenmişsin,et kesmiş gibi ağrıyor herkeste bir olmayabilir,umarım senin ağrımaz
bu çoçuum heryerıme vurmya basladı benım normalmı bu yaa :26:
canım ben de aldim 4,50 ödüyorsun kargo
ben büyük kızımın neredeyse çoğu kıyafetini ordan alırım senelerdir en son gösterisi için gelinlik aldım ordan bu haftasonu da inşallah küçük kızıma ordan hastane çıkışı alıcam krem rengi organik bir takım beğenmiştim onu alıcam çok güzeldioranın malları çok kalitelidir hiçbir şikayetimiz olmadı bizim bunca senedir
canım ilki bu daha hafıf hafıf agrıyor suan umarım artmazz
umarım canım
ben solak olduğum için bilerek sağ koluma yaptırmıştım, 2-3 gün pek yüklenmedim o koluma.
2.ler de fazla ağrı olmuyormuş,bakalım bende tutcak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?