-----2010 KASIM hamişleri----

ben büyük kızımın neredeyse çoğu kıyafetini ordan alırım senelerdir en son gösterisi için gelinlik aldım ordan bu haftasonu da inşallah küçük kızıma ordan hastane çıkışı alıcam krem rengi organik bir takım beğenmiştim onu alıcam çok güzeldioranın malları çok kalitelidir hiçbir şikayetimiz olmadı bizim bunca senedir

canım ilki bu daha hafıf hafıf agrıyor suan umarım artmazz

bu çoçuum heryerıme vurmya basladı benım normalmı bu yaa :26:

normal benim göbek deliğimin sağına vurduğu anda kasıklarımada vuruyordu elleri ayakları çalışıyor sürekli tosunumun.....

Son düzenleme:

kullanan birisinden bunları duymak daha bi hoşuma gitti,teşekkür ederim.bana gelen hediye organik mi bilmiyorum ama penyesi çok hoşuma gitti, kıyafetin üzerinde ki espirisi de güzel "momy + dady = me" yazıyor

abiye bölümünü de inceledim çok güzel,çok şık elbiseler var,kızların ayrı güzel erkeklerin ayrı.
kızların iyi günlerde kullansın cicilerini :81:

Son düzenleme:
merhaba güzel annecikler ayy momy + dady = me esprisine bayıldım bende ayaklarını tutup uyayan bebek ne o öyle yaaaa bayıldım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…