doğrudur... çünkü benimkide göbek deliği çevresinde genelde... sağ ve solda... deliğin üstünde olmadı ama daha...büyüyorlar normal yani...
yazmam mı... bebeme defter tutuyorum yazıyorum her bişeyi... bakalım ne zaman verces okusun diye
beni de yaz beni de :87: Gülçinden slmlarrr deeeee
maşallah senin kocaman olmuş 27 hafta sen kasım hami.şi değilsin
evet döllenme 30 ekim...
bebemi de doğum günümde öğrendim 20 kasım
artık ne sayarsan say!!! kojamı kaldırcam kvaltı için sora yine görüşürükkkk
Tünaydınnn kızlarrr... Nasılsınız bakalımm..
Tünaydınnnhoşgeldiiinnn bugün bn iyim çok sen nasılsın ilknur gttnmi dün han falan diodun
Saol canım iiyi olduğuna çok sevindim... Gittim valla sabah saat 10 da yollardaydım :) akşam 18.e kadar sokaklardaydımOğluşama neler aldık teysesiii bir görsennn alışverişimizin çoğu gitti azı kaldıı... artık onu da hallederizzz..
Saol canım iiyi olduğuna çok sevindim... Gittim valla sabah saat 10 da yollardaydım :) akşam 18.e kadar sokaklardaydımOğluşama neler aldık teysesiii bir görsennn alışverişimizin çoğu gitti azı kaldıı... artık onu da hallederizzz..
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...ebislerine-yapilan-dogum-hazirliklari-30.html
ekle bakalım aldıklarını... görelim...
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...ebislerine-yapilan-dogum-hazirliklari-30.html
ekle bakalım aldıklarını... görelim...
Eklemeiyorummm(
pur teyseeee :76::76:
doktor pismiş ne umutsuz konuşuyo sağlıklıymış işte ohh yandan
döner o daha :82:
tey tey
sağlığı yerindeymiş çok şükür... daha erken yaa... döner belki... dönmesede sezercik... önemli olan sağlık...
kizinin saglikli olmasina sevindim cnm
allahtan hayirlisi..
burası temmuz anneleri içinbn ağustosta doğurcam inş hatta belki eylül de
ya ama gece hep yengeç gördüm rüyamda :18::18::18::18:
kan ılacı ıcıyo mıllet sana nıye vermedılerkı :26:günaydınlar herkese kimsecikler yok burda herkes iidir umarım.bende dün dktra gittim.canım sıkıldı kan değerim düşük çıktı 10.2 benide baya halsiz bırakıyo ne yapmak lazım şu kan değerini yükseltmek için yaa yoksa kan takıcaklarmış
kısım kıtap bıtıcek bıde dıploma alcam gor bak neler olcak sonunda ahahah:87: bebegın bezını duzgun baglıyımda baska bısı ıstemıom benkitaptan çocuk büyüten kaç kadın arasında olcan acep merak ediyom
hastane cıkısı almadınmı??? onlar minnak oluyor ya!!!zaten yaz, bol bol giyinsin yafrucak!!!
visko almayın dediler... çok yumusak yatak kemik gelişimine zararmış... ben sünger yatak aldım... park yatak için satıyorlar... ama süngerin kendi kılıfı+alezi + bi kat koruyucu nevresim+ son kat nevresim olucak üstünde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?