Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mhtp bnde çin takvimi tutmadı:))
daha iyiyim cnm saol geceleri tutuyo belim yaaa
nasıl olduuunn?
hayırlısı tatlım yaaaşüphelerim artıyor yarın ya cinsiyeti yanlış görmüşüm derse doktor acayip tırsıyorum ben gene
senin kızlar topiği kurtardı ii ki tutmamış.
daha iyiyim cnm saol geceleri tutuyo belim yaaa
sen nasılsın cnm kanaman yok dimi?
hımmm kötüüüüdoktr içte bitmiş dedi azıcık azıcık var 1 hafta daha yatışşş...
sen bir sağlık ocağına git baby03 :) orda zaten kaydını yapar haftana göre de tetonozu vururrla.r.
ayyy cnm bnm yaa olsun yat dinlen sende bk şükür içerde bitmiş kanaman:)hımmm kötüüüüdoktr içte bitmiş dedi azıcık azıcık var 1 hafta daha yatışşş...
aminn cnmmmne çok sürdü senin ya valla kanın çekildi resmen...
baklaım naz ii haberlerle gelelim inş.
benim kii kesin demedi işte baby03 5. ayında geldiğinde gene bakar teyit ederiz dedi. o yüzden benim şüphelerim eğer eminse bence sen korkma. senin ki doğru tercihtir. he valla ismi cismi herşeyi beynen fikren hazırlandı. bir sürü de eşya alındı. şimdi değişirse baya değişecek durum var ortada. eerkektir yakocaman annneyim bir çocuğumun cinsiyetini de hissedemeyecem mi? hissedyor oluyummm..
yarına umut bağladım inş. pozisyonu düzgün olur da görürüz tekrardan. bir de aşırı hareketli diil benimki usglerde de öyle bir takıldı mı aynı şekilde duruyor uzun süre eller kafasında böyle keyfine düşkün.... erkekler de daha az hareketli oluyorlar diye... ne bileyim pipisini ben de görmüşken... valla bir hep taraftar kıyafetleri aldık gittik bu hafta. kız da olsa fbli giyinecek artık.sen kesinleşene kadar fazla bişey alma ozaman cnm
alırsın sonra onları birinede veremessin
kıyamassın
ay insan sinir olur ya
inş. değişmes içine doğan doğrudur hadi hayırlısı :))
yarına umut bağladım inş. pozisyonu düzgün olur da görürüz tekrardan. bir de aşırı hareketli diil benimki usglerde de öyle bir takıldı mı aynı şekilde duruyor uzun süre eller kafasında böyle keyfine düşkün.... erkekler de daha az hareketli oluyorlar diye... ne bileyim pipisini ben de görmüşken... valla bir hep taraftar kıyafetleri aldık gittik bu hafta. kız da olsa fbli giyinecek artık.
kızlar birşey soracağım sizin de göbeğiniz soğuk mu
nazın da yarınmış! hepimiz yarına yığılmışız... en son gittiğimde çikolata yemiştim birazcık daha hareketliydi evet gene yerim yarın hareketlensin die.. bakalım.
bn yaptırmak istemiyom:26:
detttt olmaz öyle şeyy gerekliymiş canım vurdurmak yoksa boşuna neden yapsınlar ki....hem bi iğneden korkuyorsun o çocupu nasıl doğuracaksın ben kendimi hep öyle teselli ediyorum dayan ölmezsin diyorum.![]()
ahan da kilit kelime: nasıl doğuracağız biz bu çocukları?:18:
Allah vercek inş kolaylığını onu düşünmek ve telaşlanmak için daha erken son zamanlarda tutuşacağız.....![]()
ahan da kilit kelime: nasıl doğuracağız biz bu çocukları?:18: