- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #2.401
benimde canım hep ekşi şeyler istiyor ya turşu gibi
öylemi olurki bilmem :) inşallah önce sağlıklısı hayırlısı ilk bebek olduğu için cinsiyeti önemli değil ama :)
MyTickerz.com - Graphical Countdown Tickers and Trackers burdan yaptım canım
şimdi ben bugün test ytaptım pozitif çıktı ya sizce ne zaman doktora gitmeliyim bu benim ilk olduğu için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum mirmirmirmir hesaplamama göre 4 hafta 5 günlük
şimdi ben bugün test ytaptım pozitif çıktı ya sizce ne zaman doktora gitmeliyim bu benim ilk olduğu için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum mirmirmirmir hesaplamama göre 4 hafta 5 günlük
kan testide yaptınmı canım yaptır bence sonra doktora git ultrasonda doktor henüz göremeyebilir işini garantiye al yani ben adetime 4-5 gün kala kan testinde öğrenmiştim ama doktorada mutlaka git ok hadi hayırlı haberler inşallah
Hayırlı olsun arkadaşım, sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Bursa'daymışsın sen de yerimseniben
Ben öğrendiğimde 4+6 idi, hemen apar topar bir doktora gittim, çünkü öncesinde kanama da olmuştu. 5+2'de de kendi doktoruma gittim, keseyi her ikisinde de görmüştük.
Bir şikayetin yoksa biraz daha bekle ama ben dayanamaz giderdim. :ecrin_bebek:
Sorunsuz bir hamilelik nasip etsin Rabb'im...
selam arkadaşlar
yeni bir mart anne adayı:CüvCüv: aranıza geldi
bende 4+3 üm
allah hepimize devam etmeyi nasip etsin
sağlıkla kucağımıza alabilelim yavrularımızı
oh ne güzel olmuş sen 6 haftalıkmışsın benden öndesin yani :) deneyimleri paşlaşırız artık :) annesi
selam arkadaşlar
yeni bir mart anne adayı:CüvCüv: aranıza geldi
bende 4+3 üm
allah hepimize devam etmeyi nasip etsin
sağlıkla kucağımıza alabilelim yavrularımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?