2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla kızlar benımksı mecburen duyuldu ılk belırtılerım dıs gebelık gıbıydı tek taraflı agrı ve kahverengi leke vardı 5 haftalıkken dr aglayarak gıttım dr da muayene oluyorum(tatıldeyız) kayınvalıdemi dr odasında gordum beraber ogrendık dr eltımın ve kaynımın arkadasıydı durumumu onlar telefonda konustu
annemle babamda dısgebelık mı degılmı dıye bayagı endıselendıler keseyı gorduk deyınce ohh dedıler
yanı benımkısını daha gızleyemedık dısgeblık olmayıncada cok sevındık

şimdi ben bugün test ytaptım pozitif çıktı ya sizce ne zaman doktora gitmeliyim bu benim ilk olduğu için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum mirmirmirmir hesaplamama göre 4 hafta 5 günlük

şimdi ben bugün test ytaptım pozitif çıktı ya sizce ne zaman doktora gitmeliyim bu benim ilk olduğu için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum mirmirmirmir hesaplamama göre 4 hafta 5 günlük

kan testide yaptınmı canım yaptır bence sonra doktora git ultrasonda doktor henüz göremeyebilir işini garantiye al yani ben adetime 4-5 gün kala kan testinde öğrenmiştim ama doktorada mutlaka git ok hadi hayırlı haberler inşallah

Hayırlı olsun arkadaşım, sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Bursa'daymışsın sen de yerimseniben

Ben öğrendiğimde 4+6 idi, hemen apar topar bir doktora gittim, çünkü öncesinde kanama da olmuştu. 5+2'de de kendi doktoruma gittim, keseyi her ikisinde de görmüştük.

Bir şikayetin yoksa biraz daha bekle ama ben dayanamaz giderdim. :ecrin_bebek:

kan testi yaptırmadım bugün idrar testi yaptım ama 1 hafta içinde yalovaya doktoruma giderim o zaman
tşk ederim inşallah sonuç doğrudur :Saruboceq: ama idrar testleri %99 doğru olur diye biliyorum ben zemuszemus

benim kanamam yok ama ara sıra kasıklarımda ve belimde ağrı oluyo mafoldumben

selam arkadaşlar

yeni bir mart anne adayı:CüvCüv: aranıza geldi

bende 4+3 üm

allah hepimize devam etmeyi nasip etsin

sağlıkla kucağımıza alabilelim yavrularımızı

aycancıgım 5 haftalıkken onemlı olan keseyı gormek
kanda hcg baktır bakalım
mesal kanda hcg 100 se 2 gun sonra 2 katına cıkmalı 200 olmalı bu onemlı hcg 200 oluncada bebek kese gorunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…