- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #2.421
aycancıgım 5 haftalıkken onemlı olan keseyı gormek
kanda hcg baktır bakalım
mesal kanda hcg 100 se 2 gun sonra 2 katına cıkmalı 200 olmalı bu onemlı hcg 200 oluncada bebek kese gorunur
payalsırız paylasmazyım ama 5 haftalık ve6 hafat rasında pek gozle gorulen bır degısım olmuyor ılerleyen donmelerde ınsalalh
Yarın da sıra bende. Kalp atışı için randevum var. Benim ve bebişim için dua edin lütfen. Çok endişeliyim ve korkuyorum...
hayırlısı korkma ,
stres hep bebege zarar relax olmaya calıs
emınım ıyı haberlerını vereceksın bızlere opuldun stres yok tamam mı ?
Selam kızlar, aramıza yeni katılan Mart annelerine hoşgeldiniz diyorum, Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, bugun doktora gittim bende, kalp atışlarını duydum, çok heyecan verici, Rabbim isteyen herkese yaşatsın, Nilüfercim liste de düzeltir misin canım, simenayda pıt pıtları duyduuu :) Darısı duyamayan ve duyacak olan arkadaşlara olsun...
Yarın da sıra bende. Kalp atışı için randevum var. Benim ve bebişim için dua edin lütfen. Çok endişeliyim ve korkuyorum...
arkadaşlar yarında benim ultrasyonum var
kan değerim bu ayın 19unda 250 ydi bugün yaptırdım yine 250 ydi
ama başka hastanelerde yapıldığı için fark olabilir
çünkü diğer değerlerdede fark vardı
günaydın arkidişler,yeni gelen hamilelerimizide tebrik ediyorum,inşallah bu yola başladık,kimse yarı yolda kalmasın inş..:Saruboceq: :Saruboceq:
arkadaşlar benim hiç mide bulantım falan yok ama bazen geçte başlayabiliyormuş. böyle rahatız sağlığımızda sorun olmadığı sürece. birde ben pazartesi yada salı tatile gidiyorum acaba yol sorun
olurmu
merhaba arkadaşlarımm a.s.
elhamdülillah dün ilk karşılaşmamızı gerçekleştirdik ve kesemizi gördük :asigim: maşaallah sübhanallahh
seyahate de müsade etti şükür.. bol bol mola ver ama dedi..
ama şimdi kafama takılan bir nokta var.. benim cumartesi hcg 1006 çıkmıştı.. ama sizin bahsettiğiniz değerlere göre oldukça yüksek.. bunda bi tuhaflık var ama ne fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?