- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #2.381
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza, Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
dün akşamdan beri midem çok kötü, bugün işe bile gidemedim. bebiş aç kalmasın diye bişeyler yiyorum ama bulantı canımı çıkardı. evdeyim şimdi, dinleniyorum bol bol...
bir de ara sıra başım dönüyor benim, sizde de oluyor mu?
iyi bakın kendinize ve kuzulara...
akıntı sorunu bendede var bende cmtsi doktora soracağımkuru kayısıyla ceviz bile yiyorum valla :)
Allah yardımcımız olsun, geçecek elbet, biraz hırpalanıcaz ama değer di mi
akıntıyı soran arkadaşlar olmuş, benim de çok akıntım var, bazen sanki içimden bişey boşalıyormuş gibi oluyor. birkaç yerde normal olduğunu okudum. pazartesi doktora sorucam, sabırla bekliyorum o güne kadar...
gecmış olsun canım .. dıkkat et kendıne .. benım allaha sukur hıç bulantım olmuyor .. yemeklerı bıle kendım yapıyorumolması mı ıyı olmaması mı karar veremedım .. çunku bulantı saglıklı gıden ve devam eden bır gebelıgın işaretıymıs ...yarın dr a gıdecegım .inşalah hayırlı ve guzel haberlerle donerım ...
gecmış olsun canım .. dıkkat et kendıne .. benım allaha sukur hıç bulantım olmuyor .. yemeklerı bıle kendım yapıyorumolması mı ıyı olmaması mı karar veremedım .. çunku bulantı saglıklı gıden ve devam eden bır gebelıgın işaretıymıs ...yarın dr a gıdecegım .inşalah hayırlı ve guzel haberlerle donerım ...
cok komık yaa.. kılolar falan dıye bır seyler yazdım ya .. ekranın sagında elma kapsulu sırkesı dıye reklamlar cıkmaya basladı ... izlenıyoruz mu ne ?
canım hayırlı olsun bende subat annesı olacam Allah nasıp ederse bulnatım yyok dıye uzulmeyın benımde buguna kadar hıc olmadı bende sızın gıbı endıse ediyordum ama doktorum normal dedi yanı saglıklı olup olmadıgı bulantıyla alakalı degil bunalrı takmayn dıyecem ama olmuyor bılıyorum umarım sorunsuz hamılelık gecırırız hep berabergecmış olsun canım .. dıkkat et kendıne .. benım allaha sukur hıç bulantım olmuyor .. yemeklerı bıle kendım yapıyorumolması mı ıyı olmaması mı karar veremedım .. çunku bulantı saglıklı gıden ve devam eden bır gebelıgın işaretıymıs ...yarın dr a gıdecegım .inşalah hayırlı ve guzel haberlerle donerım ...
akıntı sorunu bendede var bende cmtsi doktora soracağım
ben de işyerinde yöneticimden başka kimseye söylemedim.
ama keseyi görür görmez bütün aileye haber verdik çıldırmış gibi :)
1 sene sonra kavuşunca daha fazla bekleyecek halimiz kalmamış sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?