2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kuru kayısıyla ceviz bile yiyorum valla :)
Allah yardımcımız olsun, geçecek elbet, biraz hırpalanıcaz ama değer di mi
akıntıyı soran arkadaşlar olmuş, benim de çok akıntım var, bazen sanki içimden bişey boşalıyormuş gibi oluyor. birkaç yerde normal olduğunu okudum. pazartesi doktora sorucam, sabırla bekliyorum o güne kadar...

gecmış olsun canım .. dıkkat et kendıne .. benım allaha sukur hıç bulantım olmuyor .. yemeklerı bıle kendım yapıyorum olması mı ıyı olmaması mı karar veremedım .. çunku bulantı saglıklı gıden ve devam eden bır gebelıgın işaretıymıs ...yarın dr a gıdecegım .inşalah hayırlı ve guzel haberlerle donerım ...

akıntı sorunu bendede var bende cmtsi doktora soracağım

yenı gelen arkadaşlar .. hepınız hosgeldınıza.s.
.. ınsalah saglık ve sıhhatle kucagımıza alırız bebeklerımızı ...hep beraber .........

slm cans,bende bu bulanti sine kafayi taktim,bende kendim yemek yapiyorum,ve cok sikta acikiyorum.

yenı gelen arkadaŞlar hoŞgeldınıZ hayırlı olsun...bendede akıntı Çok var sarı renkte hamılelıkte normal dıye bılıyorum kızlar..mıde bulantısı bende ara ara oluyo oda 1 2 dakıka sÜrÜp geÇıyo...

çok teşekkür ederim canscım... az önce limon yalamayı keşfettim, biraz iyi geliyor galiba. bulantısı olan arkadaşlar bi denesinler...
kalbini ferah tut, olumsuz şeyleri aklına bile getirme, Allah'ın izniyle güzel haberler alacağız senden yarın. pıt pıt atacak kuzucuğun minik kalbi...
benim hiç bulantısı olmayıp sağlıkla doğum yapan bir sürü arkadaşım var, bünyeye göre değişiyor sanırım, sakın takma kafana...

canım bazı bunyeler bulantı yasamayabılıyormuş .. aslında sanslı sayılırız ... inşallah bır sorun olmadan tamamlarız ..iştah meselesıne gelınce tamamen folık asıt ve vıtamınlerle alakalı .. bunyeyı uyararak aclık hıssı olusturuyorlar .. hamılelıkle alakalı degıl yanı .. ben kendıme program yaptım ( zaten hep plan program yaparımyerimseniben) onn dısına cıkmamaya gayret edıyorum .. malum kılolar sonradan dert olmasın ..

bende yorgunluk üst seviyede arkadaşlar ayakta zor duruyorum yani miğde bulantısı yok ama iştahsızlık ve miğdede yanma var doktorum normal demişti :S aman miğde bulantısı olmasında daha iş yerindekilere bişey demedim gerçi annelere biledemedim :) kimse çakmadı henüz iş yerinde sürekti tuvalete kalkıyorum kaç gündür öğlen yemeği yiyemiyorum iştahsızlıktan Allah'tan kimse daha çakmadı minnoşumun kalp sesini duyayım hele oh dicem 31 Temmuzç da gideceğiz doktora babasıda dinliyecek bakalım Allah'ım ne olur sağlıklı olsun ailelerede Razamanın ilk yemeğinde söylemeyi düşünüyoruz o güne erersek eğer herkez yemekteyken şu önünde bebek olan tşörtlerden giycem artık kim ilk çakacak bakalım :)))

cok komık yaa.. kılolar falan dıye bır seyler yazdım ya .. ekranın sagında elma kapsulu sırkesı dıye reklamlar cıkmaya basladı ... izlenıyoruz mu ne ?

o zamana bebek neredeyse 10 haftalık olacak bizimkiler kesin sıpalar doğunca haber verseydiniz bari derler ama ben yinede beklemek istiyorum :)

ben de işyerinde yöneticimden başka kimseye söylemedim.
ama keseyi görür görmez bütün aileye haber verdik çıldırmış gibi :)
1 sene sonra kavuşunca daha fazla bekleyecek halimiz kalmamış sanırım :)

canım hayırlı olsun bende subat annesı olacam Allah nasıp ederse bulnatım yyok dıye uzulmeyın benımde buguna kadar hıc olmadı bende sızın gıbı endıse ediyordum ama doktorum normal dedi yanı saglıklı olup olmadıgı bulantıyla alakalı degil bunalrı takmayn dıyecem ama olmuyor bılıyorum umarım sorunsuz hamılelık gecırırız hep beraber

akıntı sorunu bendede var bende cmtsi doktora soracağım

akıntı bende de oluyor canım doktor devam ederse kultur alırız demıstı ama sımdı eskısı kadar cok degıl yıne oluyro ama arada senınde gecer ınsallah

canım ya bizde 8 ay bekledik en son artık doktora gittim ne bu durum normal mi diye ultrasonda baktı dedi bu akşam mutlaka ilişkide bulunun yumurtan çatladı çatlıyacak dedi ana ana şok 2 hafta sonra test yaptım hamileyim doktorumada dedim zaten siz bana uğurlu geldiniz diye o bile şaşırmıştı :) eşime kalda davul zurna çalacak millete haber verecek içi kıpır kıpır onun :) şu kalp atışınıda duyalım hayırlısı ile sonra bende dayanamam herhal

Selam kızlar. Maaşallah hamişlerimizin sayıları epey artmış. Allahım sağlıklı şekilde kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah. Allah yardımcımız olsun. 2 haftayı geçti bizim evde yemek pişmiyor. Mide bulantılarım çok fazla. Kokulara karşı acayip hassasım. Yemek adı duyunca bile çok kötü oluyorum. Arada istifra da ediyorum. Çok üzülüyorum, hatta vicdan azabı çekiyorum bebişimi besleyemiyorum diye. Ama yiyemiyorum işte. Napcam ben böyle hiç bilmiyorum.

Dün canım bir şeyi çok istedi, akşam komşum birkaç tane ondan getirmiş, " aaa, benim de canım çok istiyordu, Allah razı olsun." dedim. Az önce bir tencere yapmış getirmiş... Ben ağla... ağlaa... Allah razı olsun böyle insanlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…