2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dedim ya anacı msne kendine yiybakıyorsun ben öyle yırtınsam bakamam imkan olmadığından değil sıkılıyırm ben o kdar yemek aurcubur felans evmeme :):):

Günaydın cici anneler.. hihoyyyt
FTY bu Mart bebekleri yaramaz olcak galiba. Benimki de bi başladı mı hiç durmuyo yerinde.. delikafadulden
arkadaşlar ben sütle ilacın aynı aralıkta içilmiyeceğini yeni öğreniyorum valla :tomato:

Ben de yeni öğrendim..
Aç ya da tok karnına içmek farkediyo mu peki kan ilacını???

dedim ya anacı msne kendine yiybakıyorsun ben öyle yırtınsam bakamam imkan olmadığından değil sıkılıyırm ben o kdar yemek aurcubur felans evmeme :):):

Sağolasın Seyyal, bana biraz moral oldu bu cümlen ama yinede içim içimi yiyor, doktor sanki yerlerde sürünüyormuşum, durum çok vahimmiş gibi konuşunca moralim bozuldu, kendimi kötü hissettim bebeğime iyi bakamıyor muyum acaba diye..?

Maşallah canım ya. Ne kadar planlı besleniyosun. Ben bir gün yesem bir gün yiyemiyorum....

bosnacım sanırım 32. haftadan sonra alabiliyoruz izinleri dün bi yazı okudum anne adayının doğumdan bir-birbuçuk ay öncesi tamamen rahatlayıp dinlenmesi gerekiyormuş kafam iyice karıştı benim bu konuda

Ynurcum izne 32. haftayı doldurduğumuz gün çıkabiliyoruz normalde. Ama doktor raporu ile 37. haftayı doldurana kadar çalışıp, kullanmadığımız izni doğum sonrasına ekleyebiliyoruz. Düşündüren de bu zaten, izne ne kadar erken çıkarsak, bebişle geçirecek o kadar az zaman kalıyor. Benim ücretsiz izin almam da kesin değil, o yüzden dayanabildiğim kadar dayanayım diyorum. Ama bir yandan da izne çıkıp iki gün sonra doğuma gitmek de istemiyorum. Kararsızım...

Valla ben hiç bir yerde bir yanlışlık göremedim, aksine çok özenli beslendiğini düşünüyorum Simenaycım. Ben bu kadar dikkat etmiyorum açıkçası.
Sadece kalsiyumun fazlası kansızlığa sebep olur diyorlar ya, sen de bolca kalsiyum alıyorsun, onunla ilgili olabilir mi acaba biraz?
Bütün yediklerin yarasın bebişine, sapasağlam bir tosuncuk olsun inşallah :)

ya kan ilacında da hem doktorun hem eczacının öenrisi sabah aç akrna al demişti kahvaltıdan bir saat önce ama ben 15-20 dakika sonra açlıktan ölüyorum ve yiyorum hemen bişilr. :)

Bunları yapmanla senin bir alakan yok canım merak etme dediğim gibi vücud metobolizması bu ben ne insanlar gördüm hemoglobini 7 olup bebeği olan normal doğum bile aldığın besinlerde kan yapıcı ama metobolizma işte kan az üretiyor...

Canım dediğim gibi benim iş arkadaşımda çok sık ve öğünü atlatmadan yerdi ama şunu söyleyeyim şuanda sanki 2 inciye hamileymiş gibi şiş 8 aylık oldu bebeği ve kilo bebek 7 aydan sonra yediklerinle besleniyor o yüzden kendini kasma ve üzmeden beslen bebeğim beslenmiyor kansızım filan da deme

Bosnacım, bende aynı şeyi düşündüm şimdi, sanırım kalsiyum olayını azaltmam lazım, birde öyle deneyeyim bakalım, korkuyorum bebeğim sağlıksız olacak diye...

Teşekkür ederim kızlar, bana çok büyük moral oldu bu yazdıklarınız valla, kendimi şimdi daha iyi hissetmeye başladım, iyi ki varsınız..

Günaydın Kızlar,

dün detaylı utrasona girdik. Kızımla tanıştık diyebilirim ... 22. haftamızdayız ve 480 gr.ız herşey normal gözüküyor. Resimleri ve Cdsinide aldık :) Ama böbreklerime baskı yapıyormuş minik bundan ötürü sağ böbrek kapakçıklarımda genişleme varmış antibiotik verdi doktorum birde yine progestan verdi... Bünyen kuvvetlenmeli dedi. Karnımda baya büyüdü size özeniyorum resim koymak konusunda ama vakim olmuyor ne iş yerinde ne evde eve gidince biraz çiftlikte ve cafede stress atıyorum sonraaa cuup yatağa...
Hepinizi çok öpüyorum

evet canım iki gündürde konuştuk ya bu mevzuyu doktorlar bazen abartıp telaşlandrıyorlar bizi ama bide şöyle düşün bu asırda insanalr nelere çare buluyor kansızlık nedir ki düzenli bir şekilde tavsiyelere uyduğunda birde şu et meselesine biraz özen gösterdiğinde hepimizi geçersin sen bu yediklerinle şükür :):):) ki zaten öyle abartı et yemekte iyi bişey değil az öz yiyeceksin bak nasıl toparlıyorsun . çaresi olmayan tek şey stres ile kazanılan hastalıklar rahat ol tavsiyelere dikakt et bebeğinde sende çok sağlıklı olacaksınız

herkese gunaydın oncelikle:)

simenay menun cok guzel gercektennn
ben hamileligin basında baktırmıstım kan degerim cok guzel cıkmıstı 14 falandı
sonra gecen aylarda baktırdım baya dusmus 11e kadar
hemsireler bu fazla dusus icin baya dikkat etmemi istediler
yemeklerle cay ve sut alımı olmaz dediler:) tek dikkat edecegin sey bu sut ve siyah cayı yemeklerden 1 saat sonra icmen gerekiyor en erken..
ama eşimde bende cok onemsemiyoruz.. sonucta yaklasık her gebelikte oluyor bu kansızlık:) cok cok uzme kendini..
birde benim kan ilacım olsun vitamin ilacım olsun hepsi tok karnına iciliyor.. sabah ictigin kan hapını kahvaltıdan sonramı icsenki prospektusu bi oku istersen

Son düzenleme:

Canım kansızlık hamilelerin çoğunda görülen bi durum. Çok şükür ki tedavisi de var. Üzme kendini bu kadar... :teselli:

Teşekkür ederim Gelincik, doktor dedi bana aç karnına içecen diye, tekrar konuşayım bunu en iyisi doktorla, çayı da hamile kaldığımdan beri hiç içmedim desem yeridir, içsem bile çok açık ve limonlu içerim..

seyyal,fly,pancuben,bosna,simenay,Siendrunce,dimplehawk,selkie ve tüm herkese günaydın

çok geçmiş olsun canım ben grip olduğumda sıcak suya 1,5çay kaşığı vicks atıp üzerime battaniye örttüm ertesi gün baya iyileştiğimi hissettim sizde uygulayın burnunuz tıkanıksa hemen açılıyor

sanada çok geçmiş olsun simenay kramplarım geçti doktorum krampların varmı dedi çok fena gece uyandırıyor dedim beslenmeme dikkat ediyorum dedi oda onlarla olmaz magnezyum tozu vereyim dedi sabbah 3/1iniakşam 2/3ünü içiyorum çok şükür 2gündür geçti ilk kullanımda krampları daha bir artırıyor

kızlar günaydın umarım herkes iyidir..bende düne kıyasla bu gün daha iyi gibiyim...kolay kolay gribe yakalanmama.yakalandımmıda kolay atlatamıyorum yaaa.ne sinir bozucu

çok geçmiş olsun galiba bünyemiz zayıflıyor

Maşaallah fty cim
benim bebişimde yapıyor çok onu, kafasını ayaklarını dayıyor karnıma, semsert oluyor kaydirigubbakcemile3 pek tatlı..

benim bebişşin hareketleride artık dışardan görülebilir hale geldi işyerinde bile kıpır kıpır

gözün aydın bende geç kaldım galiba sordum doktorum girsen iyi olur dedi eşimde sen bilirsin diyor

Gözünaydın canım. Allah nazarlardan saklasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…