- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.421
Tşkrler cnm... Sen doktor işine ne yaptın? ben tahir beye dragos şifaya dewam...Siendrunce gözün aydın maşallah kuzuna
Tşkrler cnm... Sen doktor işine ne yaptın? ben tahir beye dragos şifaya dewam...
Teşekkür ederim Gelincik, doktor dedi bana aç karnına içecen diye, tekrar konuşayım bunu en iyisi doktorla, çayı da hamile kaldığımdan beri hiç içmedim desem yeridir, içsem bile çok açık ve limonlu içerim..
Ynurcum izne 32. haftayı doldurduğumuz gün çıkabiliyoruz normalde. Ama doktor raporu ile 37. haftayı doldurana kadar çalışıp, kullanmadığımız izni doğum sonrasına ekleyebiliyoruz. Düşündüren de bu zaten, izne ne kadar erken çıkarsak, bebişle geçirecek o kadar az zaman kalıyor. Benim ücretsiz izin almam da kesin değil, o yüzden dayanabildiğim kadar dayanayım diyorum. Ama bir yandan da izne çıkıp iki gün sonra doğuma gitmek de istemiyorum. Kararsızım...
QUOTE]
kızlar daha çok zaman var bunu düşünmeye ve planı bebek yapacak eğer sağlığımız yerinde olursa hepimiz çalışırız çok büyür karnımız ve sağlık riski olur ise mecburen alacağız izinleri son iki hafta dinlenmek için ytermi derseniz onu hiç bilemeyeceğim işte işin stresini atamamış olacağız birde üstüne doğumun stresi girecek ynur ile ben eşlerimiz gelmiş ve eve yeniden düzen oturtma çalışmaları alışveriş derken oldukça zorlanacağız görelim bakalım neler olacak önceden izin alıp sonrada en azından bir iki hafta ücretsize çıkmak en mantıklısı gibi . mevlam hepimize kolaylık versin :) kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Mutlucum, bende soracam doktora bu krampları, gece ağlayarak uyanıyorum valla, ertesi günde yeri ağrıyor..
Tşkrler cnm... Sen doktor işine ne yaptın? ben tahir beye dragos şifaya dewam...
seyyal,fly,pancuben,bosna,simenay,Siendrunce,dimplehawk,selkie ve tüm herkese günaydın
sanada günaydın hatta tünaydın mutlucum:CüvCüv:a.s.a.s.
Pancubencim tavsiye edermisin Tahir beyi...1996-2000 yıllarında Dragos şifa ve Pendik şifa laboratuvarında çalıştım.Tahir Bey önceden Kartal ssk nın doktoruydu şimdi süreklimi ordamı? Wayyy beee Şerare hanım uzman kadrosunu kurmuş ne güzell
Bende Maltepe Üniversite Hastanesi Aygen Çelik'e gittim ayrıntılıya şimdilik memnunum
bir aksilik olmazsa orada doğuracağım inş..
Hem hastane yoğun değil fiyatlarıda normal hem de doktor gayet iyi...
Mutlucum, bende soracam doktora bu krampları, gece ağlayarak uyanıyorum valla, ertesi günde yeri ağrıyor..
Siendrunce gözün aydın canım, Allah nazardan saklasın...
Mutlucum teşekkürler önerin için. Burnum daha tıkanmadı, şıpır şıpır akıyor, tıkanırsa denerim mutlaka...
seyyal,fly,pancuben,bosna,simenay,Siendrunce,dimplehawk,selkie ve tüm herkese günaydın
sanada günaydın hatta tünaydın mutlucum:CüvCüv:a.s.a.s.
nasılsın görüşmeyeli bebeğin nasıl baya hisettirdimi kendini
kızlar yarın doğumuma 99 gün kalıyor yavaş yavaş yaklaşıyor :CüvCüv:
Pancubencim tavsiye edermisin Tahir beyi...
Dragos şifa çok küçük ve basık bir yer ama Tahir beyi çko tavsiye eden oldu ... Sadece o hastanede doğum yapmak içime sinmiyor... Başhemik yardımcısıymış Tahir bey sabah 9 akşam 9 haftanın 6 günü hastanede....
[kızlar yarın doğumuma 99 gün kalıyor yavaş yavaş yaklaşıyor :CüvCüv:
kesinlikle magnezyum bence kalsiyum olsa öğle akşam yoğurt yatarken süt içiyorum sen magnısıne tozu sor doktoruna telefonda kullan derse hemen kullan 5 günde geçiyor
çok ferahlatıyor canım kullan istersen
meleğim benim hissettirmez mi kendini yemek vakitleri ve yemekten sonra ve gece 12 gibi maşallah kıpır kıpır yawrum...Kan hapı yüzünden miğdem alt üst olmuştu şimdi iyiyiz ilacı 2 gündür içmiyorum canım doktor içme bir süre dedi ...Onun dışında arada bir kasılma ,kramp oluyor dün masaj koltuğuna oturdum çok iyi geldi kramp giren baldırıma hemde ...Alışveriş merkezlerinde oluyor yaaa tavsiye ederim sizlere de masaj kolduğunu :lepi:nasılsın görüşmeyeli bebeğin nasıl baya hisettirdimi kendini
kızlar yarın doğumuma 99 gün kalıyor yavaş yavaş yaklaşıyor :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?