2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimde hemoglobin 13,1di 12.1e düşmüş sadece elevit kullanıyorum kan hapı,pekmez içmiyorum et,balık yemeğe dikkat ediyorum tavuk yemeğede başladım bir tek tavuktan tiksindim oda geçti, sütü gece 11buçukta içiyorum magnezyumuda akşam 10gibi mandalina greyfurt suyuna karıştırarak çayımıda annem geleli her akşam 9gibi içiyorum ama 2 gündür işe giderken sabahları 5-10dk yolu yürüyemiyorum fenalık geçiriyorum alt kasıklarımda acayip baskı oluyor acaba yediklerim gazmı yapıyor yada galiba tansiyonum yükseliyor

Siendrunce gözün aydın canım, Allah nazardan saklasın...

Mutlucum teşekkürler önerin için. Burnum daha tıkanmadı, şıpır şıpır akıyor, tıkanırsa denerim mutlaka...

seyyal'cim benim izin hakkım eşimin geleceği gün başlıyor kafam o yüzden çok karışık erken alıp biraz onunla vakit geçirip bebişten sonrada ücretsizmi alsam diyorum ama bizim işyerindede ücretsiz biraz riskli offf ya allah yardımcımız olsun ne deyim

Mutlucum, bende soracam doktora bu krampları, gece ağlayarak uyanıyorum valla, ertesi günde yeri ağrıyor..

Simenaycım bu krampların sebebi kalsiyum fosfor dengesizliğiymiş.
Çok fazla kalsiyum alıp az fosfor(yani protein) almaktan kaynaklanıyomuş.
Bi arkadaşım doktorun ona sütle çikolata yemesini tavsiye ettiğini söylemişti. Sütün yanında yenen çikolata kalsiyum emilimini engeller ama... :uhm:

Pancubencim tavsiye edermisin Tahir beyi...
Dragos şifa çok küçük ve basık bir yer ama Tahir beyi çko tavsiye eden oldu ... Sadece o hastanede doğum yapmak içime sinmiyor... Başhemik yardımcısıymış Tahir bey sabah 9 akşam 9 haftanın 6 günü hastanede....

Bende Maltepe Üniversite Hastanesi Aygen Çelik'e gittim ayrıntılıya şimdilik memnunum
bir aksilik olmazsa orada doğuracağım inş..

Hem hastane yoğun değil fiyatlarıda normal hem de doktor gayet iyi...

Hijyenim ben de ilk hamile kaldığımda Maltepe Üniversitesi Hastanesi'ne gidiyordum.
O kadar yoğundu ki, her gittiğimde yarım saat beklemek zorunda kalıyordum, bazen randevu saatini değiştirip haber vermiyorlardı, hasta danışmanları hiç ilgilenmiyordu... Tabi ilk zamanlar benim en hassas olduğum zamanlardı, o yüzden çok kızdım böyle olmasına, bıraktım. Oysa ordaki doktorum da çok iyiydi.
Neyse ki düzelmişler, umarım hep böyle devam eder senin için...

Mutlucum, bende soracam doktora bu krampları, gece ağlayarak uyanıyorum valla, ertesi günde yeri ağrıyor..

kesinlikle magnezyum bence kalsiyum olsa öğle akşam yoğurt yatarken süt içiyorum sen magnısıne tozu sor doktoruna telefonda kullan derse hemen kullan 5 günde geçiyor

Siendrunce gözün aydın canım, Allah nazardan saklasın...

Mutlucum teşekkürler önerin için. Burnum daha tıkanmadı, şıpır şıpır akıyor, tıkanırsa denerim mutlaka...

çok ferahlatıyor canım kullan istersen

Tahir bey benim zamanımda hastaneye çok hasta getirirdi evet iyi biri dr hastanenin yemekhanesinden tut ameliyathanesine kadar adım adım bilirdim ama şimdi orası el değiştirdiğinden beri gitmedim..Ama yan taraftaki Güven Poliklinik eski Dragos Şifa kadrosudur ...Yeni doğan servisi hizmetlerini iyice araştır ondan sonra karar ver ama doğumda zorluk yaşamazsın.Ben Pendik Şifaya giderim hep düşün 1996 dan beri benim buraya güvenim daha fazla hastane ve personel adına eski personel olsaydı gözün kapalı doğum yap derdim ama tanımıyorum .Tahir bey için değil bu personel ve hastane bakımı içinde diyorum.

Günaydın kızlar nasılsınız hasta olan arkdaşlara geçmiş olsun.... İ;nşalalh en yakın zmaanda geçer..
ben sadece kan hapı kullanıyorum 1 haftadır sabah aç karna atıyordum... oda miğdemi çok kötü yapıyordu doktora sordum.. oda sabah kahvaltıdan sonra at 1 saat bir şey yeme dedi. kana karışması için.. şükür şimdi bir sıkıntı olmuyor ama şu gece giren kraplar bende başladı ... Allah yardımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…