- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.441
Sen pendik Şifada hangi dr. gidiyorsun orayada olmazsa bir gideyim.. Birde Nebe hatun diye bir hastane önermişlerdi...Tahir bey benim zamanımda hastaneye çok hasta getirirdi evet iyi biri dr hastanenin yemekhanesinden tut ameliyathanesine kadar adım adım bilirdim ama şimdi orası el değiştirdiğinden beri gitmedim..Ama yan taraftaki Güven Poliklinik eski Dragos Şifa kadrosudur ...Yeni doğan servisi hizmetlerini iyice araştır ondan sonra karar ver ama doğumda zorluk yaşamazsın.Ben Pendik Şifaya giderim hep düşün 1996 dan beri benim buraya güvenim daha fazla hastane ve personel adına eski personel olsaydı gözün kapalı doğum yap derdim ama tanımıyorum .Tahir bey için değil bu personel ve hastane bakımı içinde diyorum.
Sen pendik Şifada hangi dr. gidiyorsun orayada olmazsa bir gideyim.. Birde Nebe hatun diye bir hastane önermişlerdi...
Maşaallah fty cim
benim bebişimde yapıyor çok onu, kafasını ayaklarını dayıyor karnıma, semsert oluyor kaydirigubbakcemile3 pek tatlı..
Günaydın canım, maşallah senin kuzuya, ne güzel şov yapmış, benimki bu aralar hiç hareket etmiyor, sanırım oda hasta oldu yada ben hasta olduğum için hissedemiyorum..
Ynurcum teşekkürler canım.
Ben de seninle aynı duyguları paylaşıyorum.
İznimi 37. haftada almayı düşünüyordum hep ama ya biraz erken doğarsa diye düşünmeye başladım son günlerde. Belki 35. haftada çıkarım, bir araştıracağım olabiliyor mu diye... Yine de daha çok var :)
Seyyalcim son aylarda zorlanmak kaçınılmaz görünüyor. Son 2-3 hafta kala çıkmayı ben de çok düşündüm ama şu iş stresini biraz üstümüzden atıp dinlenmek de lazım. Nasıl olacak bilmiyorum şimdilik...
bosna, simenay, selkie geçmiş olsun arkadaşlar a.s.
QUOTE]
Sağol Dimplecım, daha iyiyim çok şükür...
FTY'cim ne güzel anlatmışsın, okurken gülmekten alamadım kendini.
Maaşallah bebeğine...
Bizde de oluyor aynı şeyler, bazen karnımın bir tarafına toplanıyor bıdık, o taraf daha sert ve şiş oluyor, sonra diğer tarafa doğru kayıyor, içimde balık yüzer gibi... Çok güldürüyor beni...
Allah hepsini nazardan korusun...
Simenaycım, kan hapı ile süt ürünleri alımı arasında en az iki saat olmalı diye biliyorum canım, sütü öğlene doğru içsen sorun olmaz sanırım...
Günaydın herkese
Hasta olan annecikler iyileşin bir an önce inşallah... buyrunnnnnnnnn
Fty maşallah bebikine ben daha o denli hareket hissedemiyorum
Dimple uyandırmışsınız kuzuyu :) öksürük için ılık sütün içine yarım çay kaşığı kara biber ve bir tatlı kaşığı bal dene bakalım bana bir doktor söylemişti bunu çok iyi geliyor kaydirigubbakcemile5
Günaydın cici anneler.. hihoyyyt
FTY bu Mart bebekleri yaramaz olcak galiba. Benimki de bi başladı mı hiç durmuyo yerinde.. delikafadulden
Ben de yeni öğrendim..
Aç ya da tok karnına içmek farkediyo mu peki kan ilacını???
masallah vallahi bebislerimize. dun aksam oglu 2 yasinda olan bir arkadasimla konustum. anlattim iste bizimki soyle tepiyor boyle tepiyor diye. daha duuurrrrr bunlar ne ki dedi. daha neler yapacak sana dedi. gece uykundan firlayacaksin aniden dedi. ay heyecanlandim bende. bizim findiklarin her gecen gun kemikleri iyice gucleniyor. cok sekerler yaaa yaramazlarimiz. yerim ben onlari. :)))
masallah vallahi bebislerimize. dun aksam oglu 2 yasinda olan bir arkadasimla konustum. anlattim iste bizimki soyle tepiyor boyle tepiyor diye. daha duuurrrrr bunlar ne ki dedi. daha neler yapacak sana dedi. gece uykundan firlayacaksin aniden dedi. ay heyecanlandim bende. bizim findiklarin her gecen gun kemikleri iyice gucleniyor. cok sekerler yaaa yaramazlarimiz. yerim ben onlari. :)))
[QUOTE
meleğim benim hissettirmez mi kendini yemek vakitleri ve yemekten sonra ve gece 12 gibi maşallah kıpır kıpır yawrum...Kan hapı yüzünden miğdem alt üst olmuştu şimdi iyiyiz ilacı 2 gündür içmiyorum canım doktor içme bir süre dedi ...Onun dışında arada bir kasılma ,kramp oluyor dün masaj koltuğuna oturdum çok iyi geldi kramp giren baldırıma hemde ...Alışveriş merkezlerinde oluyor yaaa tavsiye ederim sizlere de masaj kolduğunu :lepi:
mutlu03 canım senin doğum şubat sonunamı denk geliyor
Hijyenim ben de ilk hamile kaldığımda Maltepe Üniversitesi Hastanesi'ne gidiyordum.
O kadar yoğundu ki, her gittiğimde yarım saat beklemek zorunda kalıyordum, bazen randevu saatini değiştirip haber vermiyorlardı, hasta danışmanları hiç ilgilenmiyordu... Tabi ilk zamanlar benim en hassas olduğum zamanlardı, o yüzden çok kızdım böyle olmasına, bıraktım. Oysa ordaki doktorum da çok iyiydi.
Neyse ki düzelmişler, umarım hep böyle devam eder senin için...
aksine tam randevu saatinde muayneme giriyorum Allah Allah sen ne zamandan bahsediyorsun canım :uhm:
Bosnacım Sen nereye ve kime gidiyorsun ?
Günaydınnn,
Geçmişi okuyamadım, herkes iyidir umarım.
Ben dün gelemedim işe, nezle, boğaz ağrısı, halsizlik derken, sabah yataktan çıkamadım. Halsizliğim bugün de devam ediyor ama daha iyiyim. Şu işe gelmek olmasa ne kolay bir hayatım olacak diye düşünmeden edemiyorum bazen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?