2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sen pendik Şifada hangi dr. gidiyorsun orayada olmazsa bir gideyim.. Birde Nebe hatun diye bir hastane önermişlerdi...

Sen pendik Şifada hangi dr. gidiyorsun orayada olmazsa bir gideyim.. Birde Nebe hatun diye bir hastane önermişlerdi...

Nene Hatun Hastanesini asla ve asla önermiyorum canım.Ablam bebeğini orda kaybetti maşallah SSK gibi çok kalabalık ve ilgi yok.Arkadaşım doğum yaptğında bebeğinin omzunu çıkartmışlar doğum esnasında ...yani anlatmak istemiyorum oraya ilgi ve alaka bana göre sıfır.
Pendik Şifada Soner bey var ,Burçak hanım var ikiside çok iyi ama ben Soner beye 3,5 yıldan beri ona giderim ablamda başka dr gidiyordu aminosentez olayı çıkmıştı onun ve benim dr tavsiye ettim çok memnun kalmıştı ,iş arkadaşımda aynen Soner beye gitti oda memnun kaldı ....Sen bilirsin canım ama TAHİR beyde iyidir tercih senin

Maşaallah fty cim
benim bebişimde yapıyor çok onu, kafasını ayaklarını dayıyor karnıma, semsert oluyor kaydirigubbakcemile3 pek tatlı..

Günaydın canım, maşallah senin kuzuya, ne güzel şov yapmış, benimki bu aralar hiç hareket etmiyor, sanırım oda hasta oldu yada ben hasta olduğum için hissedemiyorum..

Ben de yerim valla. cokacimcoook

benim geçti canım kasılmalar

mutlu03 canım senin doğum şubat sonunamı denk geliyor

şubatın 27si gibi inşallah :CüvCüv:

aksine tam randevu saatinde muayneme giriyorum Allah Allah sen ne zamandan bahsediyorsun canım :uhm:

aksine tam randevu saatinde muayneme giriyorum Allah Allah sen ne zamandan bahsediyorsun canım :uhm:

Canım mayıs ayının ortalarından temmuz sonuna kadar böyle devam etti.
Birkaç defa dile getirdim hatta ben şikayetimi, dikkate almadılar.
Düşünsene sabah işten izin alıp gidiyorum, randevum 9'da diye, doktor yokmuş, randevuyu 14.30'a almışlar, ama benim haberim yok.
Ben de küstüm işte
Şimdi hastanemden de doktorumdan da çok memnunum...

bosnacım bilmiyorum ben sadece ulturason sırası bekledim çünkü doktorun kendi odasında ulturason aleti yok şu an evime yakın olması nedeniyle tercihim orası bakalım hayırlısı...

Hijyenim, bence şikayetleri dikkate alıp çeki düzen vermiş olabilirler, böyle devam eder inşallah...
Bizim evlerimiz epey yakın demek ki, oraya yakın oturuyorsan...

Anladım canım biliyorum orayı yengemde o hastaneye gidiyor fiyatlar bayağı uçuk ama senin özel sigortan varmış sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah...

merhaba arkadaşlar nasılsınız?ben pek iyi değilim 2 gündür ağır grip geçiriyorum baş ağrısı öksürük halsizlik boğazta yanma.Allahtan ateşim dün çıkmıştı biraz bu akşam terleyince geçti.Allah korusun domuz gribimiyim acaba dedim akşam doktorumu aradım korkma sadece ateşin çıkarsa acile git dedi.bol bol c vitamini içeren şeyler yiyip içiyorum umarım geçer biran önce.bu durum bebişimi etkilemez değil mi arkadaşlar?

geçmiş olsun tatlım,umarım tez zamanda iyileşirsin tatlım,bol bol vitamin al dikkat et kendine

hoşgeldin ezgim geçmiş olsun ya dikkat et kendine salgın bu ara bende eve tıkıldım kaldım karantinaya aldım kendimi doktora git çok kötü isen inşallah kısa zamanda iyileşirsin

asinaz oh beee :) senin ticker sorununu çözdük sonunda

kuju sende hoşgeldin

yeniden yazayımm:1shok:

tünaydın güzel mart anneleria.s.
hasta olan arkadaşlarım çook geçmiş olsun umarım biran önce iyi olursunuz:1hug:
bebişlerini gören güzel annelerin gözü aydın maşallah kuzularınıza

bugün önce işlerimi bitirdim yoksa buraya takıldımmı kopamıyorum geçmişi okudum biraz

bende demir hapımı aç karnına alıyordum ve çok kötü oluyordum şimdi kahvaltıdan sonra içiyorum ve hiç bi sorun olmuyor
sütümü bi sabah bi gece yatmadan içiyorum yoğurdu bazen ihmal ediyorum:umursamaz: ama meyvemi sebzemi etimi hiç ihmal etmiyorum kendimi çok zorlamadan herşeyden yemeye çalışıyorum
pekmez aldım ama benim şekerim iki yıl önce sınırda çıkmıştı şimdi haftaya şeker yüklemesini atlatayım ona göre pekmeze başlıycam
umarım herkes ve melekleri iyidir güzel bir gün geçirmenizi dilerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…