- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.461
hoşgeldin ezgim geçmiş olsun ya dikkat et kendine salgın bu ara bende eve tıkıldım kaldım karantinaya aldım kendimi doktora git çok kötü isen inşallah kısa zamanda iyileşirsin
asinaz oh beee :) senin ticker sorununu çözdük sonunda
kuju sende hoşgeldin
evet hijyen galiba salgın nedir bu mahvetti beni.
kızlar yine sorun var sanırım topikte yavşa moduna geçmiş yine bişi yazmak işkence oluyor
neyse tatlişlerim ben arkadaşımın yanına gidiyorum,bizim kız olucağını öğrenince ben ona neler neler örerim bak dedi sağolsun ben de gittim en kalitelisinden pembe,lila,beyaz ip aldım onları vericem kızçeme ciciler yapsın diye teyzesi hem de dedikodu yaparız,ancak gece girerim belki nete,öptüm hepini bye,hijyenim tekrar sağol cnm
kuju ben iyiyim şükür sağolasın sen nasılsın
sorun sitede kızlar bende anlayamadım sositososito
ay sinir oldum yaa.ne oldu bu siteye tada benim bilgisayara..ay bağlanamadım bir türlü,,arkadaşlar bitki çayları yapıyoruz ya grip için..simenay arkadaşımızda bir tarif vermişti..kekik hamilelere kesinlikle önerilmiyormuş..erken doğum sançılarını tetikleyebiliyormuş..düşük yaptırıyormuş...internette minik bir araştırma yapına bu çıktı karşıma,zençefilde öyleymiş:..maydonoz ve roka...adaçayı bunlar dikkatli kullanılması gerekiyormuş bilginize....
kesinlikle magnezyum bence kalsiyum olsa öğle akşam yoğurt yatarken süt içiyorum sen magnısıne tozu sor doktoruna telefonda kullan derse hemen kullan 5 günde geçiyor
çok ferahlatıyor canım kullan istersen
meleğim benim hissettirmez mi kendini yemek vakitleri ve yemekten sonra ve gece 12 gibi maşallah kıpır kıpır yawrum...Kan hapı yüzünden miğdem alt üst olmuştu şimdi iyiyiz ilacı 2 gündür içmiyorum canım doktor içme bir süre dedi ...Onun dışında arada bir kasılma ,kramp oluyor dün masaj koltuğuna oturdum çok iyi geldi kramp giren baldırıma hemde ...Alışveriş merkezlerinde oluyor yaaa tavsiye ederim sizlere de masaj kolduğunu :lepi:
Canım o koltukların üzerinde hamileler için sakıncalı yazıyor dikkat ettin mi? ben bir kere çok yorulmuştum dinlenmek için oturdum da öyle yazıyordu.
merhaba arkadaşlar nasılsınız?ben pek iyi değilim 2 gündür ağır grip geçiriyorum baş ağrısı öksürük halsizlik boğazta yanma.Allahtan ateşim dün çıkmıştı biraz bu akşam terleyince geçti.Allah korusun domuz gribimiyim acaba dedim akşam doktorumu aradım korkma sadece ateşin çıkarsa acile git dedi.bol bol c vitamini içeren şeyler yiyip içiyorum umarım geçer biran önce.bu durum bebişimi etkilemez değil mi arkadaşlar?
ay sinir oldum yaa.ne oldu bu siteye tada benim bilgisayara..ay bağlanamadım bir türlü,,arkadaşlar bitki çayları yapıyoruz ya grip için..simenay arkadaşımızda bir tarif vermişti..kekik hamilelere kesinlikle önerilmiyormuş..erken doğum sançılarını tetikleyebiliyormuş..düşük yaptırıyormuş...internette minik bir araştırma yapına bu çıktı karşıma,zençefilde öyleymiş:..maydonoz ve roka...adaçayı bunlar dikkatli kullanılması gerekiyormuş bilginize....
simenay beslenmen çok güzel ama fazla kalsiyum almandan olayı kansız kalmış olabilirsin..bosna arkadaşımıza katılıyorum...ama ben haytta böyle düzenli beslenemem tebrik ederim seni...
kuju biliyorum canım tekrar maşallah bebişine annesi bizim 1 hafta oldu doktora gideli daha çoookk var çok özledim :sinifsinif:
Anladım canım biliyorum orayı yengemde o hastaneye gidiyor fiyatlar bayağı uçuk ama senin özel sigortan varmış sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah...
merhaba arkadaşlar nasılsınız?ben pek iyi değilim 2 gündür ağır grip geçiriyorum baş ağrısı öksürük halsizlik boğazta yanma.Allahtan ateşim dün çıkmıştı biraz bu akşam terleyince geçti.Allah korusun domuz gribimiyim acaba dedim akşam doktorumu aradım korkma sadece ateşin çıkarsa acile git dedi.bol bol c vitamini içeren şeyler yiyip içiyorum umarım geçer biran önce.bu durum bebişimi etkilemez değil mi arkadaşlar?
geçmiş olsun tatlım,umarım tez zamanda iyileşirsin tatlım,bol bol vitamin al dikkat et kendine
yeniden yazayımm:1shok:
tünaydın güzel mart anneleria.s.
hasta olan arkadaşlarım çook geçmiş olsun umarım biran önce iyi olursunuz:1hug:
bebişlerini gören güzel annelerin gözü aydın maşallah kuzularınıza
bugün önce işlerimi bitirdim yoksa buraya takıldımmı kopamıyorum geçmişi okudum biraz
bende demir hapımı aç karnına alıyordum ve çok kötü oluyordum şimdi kahvaltıdan sonra içiyorum ve hiç bi sorun olmuyor
sütümü bi sabah bi gece yatmadan içiyorum yoğurdu bazen ihmal ediyorum:umursamaz: ama meyvemi sebzemi etimi hiç ihmal etmiyorum kendimi çok zorlamadan herşeyden yemeye çalışıyorum
pekmez aldım ama benim şekerim iki yıl önce sınırda çıkmıştı şimdi haftaya şeker yüklemesini atlatayım ona göre pekmeze başlıycam
umarım herkes ve melekleri iyidir güzel bir gün geçirmenizi dilerimm
Sağol canım, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Ezgim çook geçmiş olsun. Çok fena bu salgın...
Ben de dün aradım doktorumu kötü hissedince. Ateşin çıkmadığı sürece korkma, bebeğe hiç bişey olmaz ama ateşin çıkarsa haberim olsun dedi.
Çabucak iyileşirsin inşallah...
Sağol canımcım...
Kujum hoşgeldin...
Ben de kaçıncıdır yazıyorum gidiyor, sinir oldum...
Şeker konusunda ben de çok dikkatliyim, hipoglisemi yüzünden.
Grip olunca bal ve limona fena sardım, ödüm kopuyor cumartesi günkü yüklemeden...
çok şükür canım dün kuzumu gördüm bugün moralim tavandakaydirigubbakcemile5
canımcım bende okumuştum onu yazdıklarının hepsi yazıyordu dün dedoktorda hasta olan bi bayana doktor aktardan her bulduğunuz çayı yada karışımı alıp içmeyin önce araştırın sonra için dedi içinde sizi ve bebeğinizi etkileyen karışımlar olabilir kaş yapayım derken göz çıkarırsınız valla diye uyardı bayanılmaz: bide günde bir bardak dan fazlası hamileler için sakıncalı oluyormuş
Ezgim merhaba, geçmiş olsun, 1 Haftayı geçti ben hala hastayım, önce burnum akıyordu, sonra boğazım ağrıdı, şimdi ikiside yok sadece kuru öksürük var, benim doktorumda kulak-burun-boğaz doktoruna gidebilirsin, gerekirse antibiyotik iç dedi ama ben gitmedim, kendi kendime geçirmeye çalışıyorum, bebeği etkiliyor mu bilmiyorum, ben 2 gün önce gittim doktora benimki içerde kıpır kıpırdı, kalbide küt küt atıyordu valla, inşallah etkilenmez bebişlerimiz..
Öncelikle tebriğin için teşekkür ederim, beni korkuttun şimdi, kekik, zencefil v.s. hamileler için iyi değil evet biliyorum ama çok az kullandım ve 8-9 gündür içiyorum ben bu karışımdan, daha dikkatli olayım en iyisi..
:1hug: sağol canımcım aynen hipoglisemi bende de var muz yiyorum hergün o bile endişelendiriyor beni bakalım bende atlatayım da ondan sonra sonuca göre hareket edicem çünkü bu aynı zamanda kilo olarak da dönecek bana zaten hamileliğe kilolu başladım daha 4 ayımız var fazla almak istemiyorrumlmaz: çünkü doğumuda zorlaştırıyor
Merhaba annecikler opuyorumnanaktan ben de şimdi okuldan geldim ve birazdan da aşı olmaya gideceğim kafamçokkarıştı iizn alabildiyse babamız da gelecek ama kendisinden hala bir haber yok. tek başıma iğne olmak istemiyorum :gitme:
bu arada hasta arkadaşlara tekrar tekrar geçmiş olsun. inşallah şu grip kabusu bir an önce biter de rahat ederizklava: rahat rahat bir hamileleik geçirtmiyor bize !!
kekik olayını falan okudum. ben de inadına koyardım çorbalara falan, rokasız slata yapmam, maydonozu pek sevmiyordum ama yeşillik olsun diye koyardım. artık dikkat edeyim biraz daha.. sağolun kızlar :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?