- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.481
hijyenim memnun olmana sevindim..Bende Maltepe Üniversite Hastanesi Aygen Çelik'e gittim ayrıntılıya şimdilik memnunum
bir aksilik olmazsa orada doğuracağım inş..
Hem hastane yoğun değil fiyatlarıda normal hem de doktor gayet iyi...
Aynen öyle, muz yerken bile tedirgin oluyorum ben de.
Benim tek enteresan tarafım, epey ağır bir hipoglisemim olduğu halde, kilo almıyorum.
Endokrinoloji doktorum bile şaşırmıştı ve muhtemelen hamilelikte alacaksın dedi ama hala almıyorum.
Merakla bekliyorum şeker yüklemesinin sonucunu, sonra onu endokrinolojicime de göstericem hatta.
50 mg'lık yükleme mi yapılacak sana da?
Hımm şimdi anlaşıldı canım..Dimple canım benim üniversite hastanesi ama özel o yüzden seçebildim...
Devlet üni.hastaneleri hakkında hiç bir fikrim yok...
Rabbim hepimize hayırlı kapılar açsın, inşallah sende memnun kalırsın...
ya dikkatli olmak lazım...
çanım sen yine içte o karışımı içine bu bitkileri katma...bençe kabuk tarçınıda ele..ne olduğunu tam olarak bilmiyoum ben onda bakmak lazım...kekik birde zençefil koyma..diğerlerinin bir zararı yok..onlarada baktım...
selkicim zencefil konusunda sadece soylemek istiyorum. fazlasi tabikide her bitkinin oldugu gibi zararli ama doktorum bana mide bulantilarim icin once dogal bir ilaci vardi onu onermisti ilaci bulamayinca cayini icebilecegimi soylemisti. bende ilk aylar nerdeyse her aksam zencefili kaynattim ictim. bi de eczaneden zencefilli agiz pastili almistim. onu da kullandim. hamilelerde kullanilabildigini biliyorum. fazlasi her bitkide oldugu gibi zararli ama tabikide.
çanım bende internette kurçalarken gördüm öyle bişeyi..tabiki aslında her bitkinin fazlası zarar...belkide çok zaralı değildir..bilemiçem şimdi...o zenefilli pastilleri şekerleri bende kullandım çanım bişey olmadı zaten...fazlası zarardır belki...
daha once bunlarin hepsini arastirmistim bende zaten. ilk gebeligim dusukle sonuclandiktan sonra. simdi sen oyle deyince yine bi bakayim dedim. bak asagida bikac adres vericem. belki bunlara bakmissindir ama ben yinede gonderiyorum.
http://www.e-gebelik.net/gebelikte_guvenli_mi/bitkisel_caylar.asp
http://www.gebelik.org/dosyalar/hamilelik.html
http://www.mumcu.com/html/article.php?sid=398
Ben bir halt ettim, pazartesi günü reflü ilacını bıraktım.
Önceden doktora sormuştum, o da dedi ki, bebek büyüdükçe mide şikayetlerin artacak, ben bırakmanı önermem ama istersen deneyip sonucu kendin görebilirsin.
Ben ille de sonucu kendim görecem diye, 4 gündür ilaç içmiyorum.
İlk 2 gün iyi geçti, muhtelemen ilacın vücudumdaki etkisiyle...
Ama son iki gündür çok kötüyüm arkadaşlar, açım ama doğru dürüst birşey yiyemiyorum, midem sürekli şiş ve bulanıyor. Meğer bu reflü ilacı ne büyük mucize yaratıyormuş ve meğer doktorun sözünü dinlememek ne büyük eşeklikmişlmaz:
hayatım neden laf dinlemiyorsun sen..başla bençe hemen ilaçına...
merhaba arkadaşlar ya annem bugün doktora gitmişti doktor ona kalp kapağının hava kaçırdığını ve anjuo olması gerektiğini söylemiş . inanın çok kötü oldum bayramdan sonraki çarşamba için gün vermiş . medical park hastanesine gitmişti şimdi göztepe kalp ve damar hastalıkalrı hastanesine gidecek tekrar kararı doğrulamak için malum ne kadar iyide olsa özel hastane güven olmuyor ne olur çok dua edin inşalah yoktur öyle birşey ... bir türlü hastalıktan kurtulamadı anneciğim yaa
merhaba arkadaşlar ya annem bugün doktora gitmişti doktor ona kalp kapağının hava kaçırdığını ve anjuo olması gerektiğini söylemiş . inanın çok kötü oldum bayramdan sonraki çarşamba için gün vermiş . medical park hastanesine gitmişti şimdi göztepe kalp ve damar hastalıkalrı hastanesine gidecek tekrar kararı doğrulamak için malum ne kadar iyide olsa özel hastane güven olmuyor ne olur çok dua edin inşalah yoktur öyle birşey ... bir türlü hastalıktan kurtulamadı anneciğim yaa
Canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yoktur.Güzel haberler verirsin bizleredemerhaba arkadaşlar ya annem bugün doktora gitmişti doktor ona kalp kapağının hava kaçırdığını ve anjuo olması gerektiğini söylemiş . inanın çok kötü oldum bayramdan sonraki çarşamba için gün vermiş . medical park hastanesine gitmişti şimdi göztepe kalp ve damar hastalıkalrı hastanesine gidecek tekrar kararı doğrulamak için malum ne kadar iyide olsa özel hastane güven olmuyor ne olur çok dua edin inşalah yoktur öyle birşey ... bir türlü hastalıktan kurtulamadı anneciğim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?