2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende Maltepe Üniversite Hastanesi Aygen Çelik'e gittim ayrıntılıya şimdilik memnunum
bir aksilik olmazsa orada doğuracağım inş..

Hem hastane yoğun değil fiyatlarıda normal hem de doktor gayet iyi...

hijyenim memnun olmana sevindim..
Daha önce bahsetmiştim ben de özel hastanelere pek güvenmediğim için çapa üniv. hastanesine gitmeyi düşünüyordum ve pazartesi için randevü aldık..
Bakalım bi durum değerlendirmesi yapıcam, içime sinerse orada devam ederim..
Yalnız üniv. hastanelerinde dr. seçme şansı olmuyor bildiğim kadarıyla :sm_confused:
Sen nasıl seçebildin?

Dimple canım benim üniversite hastanesi ama özel o yüzden seçebildim...

Devlet üni.hastaneleri hakkında hiç bir fikrim yok...

Rabbim hepimize hayırlı kapılar açsın, inşallah sende memnun kalırsın...

bu yavaşlık deli edicek beniiklava:

evet hayatım 50mg'lık ne güzel sen almıyorsun tahtaya vur nazar değmesin:)
ama ben çok müsaitim bekarlık halimi bilenler beni görünce şokakannehir oluyor 47 kilodan 60 ları geçince öyle bi etki bırakıyorum
neyse canımcım ben çıkıyorum komşum çaya çağırdı şimdilik hepinizi öpüyorumm inşallah şu yavaşlık da hallolur görüşmek üzüreopuyorumnanaktan

Hımm şimdi anlaşıldı canım..
Neyse bir bakalım, 2 kişiden olumlu görüş almıştım, iyi olur umarım.

Aminn Allah razı olsun inşaallah arkadaşım :1hug:

selkicim zencefil konusunda sadece soylemek istiyorum. fazlasi tabikide her bitkinin oldugu gibi zararli ama doktorum bana mide bulantilarim icin once dogal bir ilaci vardi onu onermisti ilaci bulamayinca cayini icebilecegimi soylemisti. bende ilk aylar nerdeyse her aksam zencefili kaynattim ictim. bi de eczaneden zencefilli agiz pastili almistim. onu da kullandim. hamilelerde kullanilabildigini biliyorum. fazlasi her bitkide oldugu gibi zararli ama tabikide.

çanım bende internette kurçalarken gördüm öyle bişeyi..tabiki aslında her bitkinin fazlası zarar...belkide çok zaralı değildir..bilemiçem şimdi...o zenefilli pastilleri şekerleri bende kullandım çanım bişey olmadı zaten...fazlası zarardır belki...

Son düzenleme:

daha once bunlarin hepsini arastirmistim bende zaten. ilk gebeligim dusukle sonuclandiktan sonra. simdi sen oyle deyince yine bi bakayim dedim. bak asagida bikac adres vericem. belki bunlara bakmissindir ama ben yinede gonderiyorum.

http://www.e-gebelik.net/gebelikte_guvenli_mi/bitkisel_caylar.asp
http://www.gebelik.org/dosyalar/hamilelik.html
http://www.mumcu.com/html/article.php?sid=398

ben tek tek çayın çindekileri bitkileri aradım gördüm..bu şekilde aramamıştım..güzel liste vermiş..teşekkürler ..sık kullanılanlara eklemek lazım bunları..özellikle 3. adres güzel ayrıntılıymış...opuyorumnanaktan

Ben bir halt ettim, pazartesi günü reflü ilacını bıraktım.
Önceden doktora sormuştum, o da dedi ki, bebek büyüdükçe mide şikayetlerin artacak, ben bırakmanı önermem ama istersen deneyip sonucu kendin görebilirsin.
Ben ille de sonucu kendim görecem diye, 4 gündür ilaç içmiyorum.
İlk 2 gün iyi geçti, muhtelemen ilacın vücudumdaki etkisiyle...
Ama son iki gündür çok kötüyüm arkadaşlar, açım ama doğru dürüst birşey yiyemiyorum, midem sürekli şiş ve bulanıyor. Meğer bu reflü ilacı ne büyük mucize yaratıyormuş ve meğer doktorun sözünü dinlememek ne büyük eşeklikmiş lmaz:

hayatım neden laf dinlemiyorsun sen..başla bençe hemen ilaçına...

merhaba arkadaşlar ya annem bugün doktora gitmişti doktor ona kalp kapağının hava kaçırdığını ve anjuo olması gerektiğini söylemiş . inanın çok kötü oldum bayramdan sonraki çarşamba için gün vermiş . medical park hastanesine gitmişti şimdi göztepe kalp ve damar hastalıkalrı hastanesine gidecek tekrar kararı doğrulamak için malum ne kadar iyide olsa özel hastane güven olmuyor ne olur çok dua edin inşalah yoktur öyle birşey ... bir türlü hastalıktan kurtulamadı anneciğim yaa

merhaba arkadaşlar ya annem bugün doktora gitmişti doktor ona kalp kapağının hava kaçırdığını ve anjuo olması gerektiğini söylemiş . inanın çok kötü oldum bayramdan sonraki çarşamba için gün vermiş . medical park hastanesine gitmişti şimdi göztepe kalp ve damar hastalıkalrı hastanesine gidecek tekrar kararı doğrulamak için malum ne kadar iyide olsa özel hastane güven olmuyor ne olur çok dua edin inşalah yoktur öyle birşey ... bir türlü hastalıktan kurtulamadı anneciğim yaa

canım çok geçmiş olsun inşallah yanlış teşhistir ve yeni gideceğiniz doktor bu yönde teşhis koyar inşallah bişey yoktur canım çok geçmiş olsun

canım inşallah birşeyi yoktur anneciğinin çok geçmiş olsun üzülme hayırlı haberler alırsınız inşallah Rabbim büyük tabiki dualarımız seninle ve anneciğinle

Canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yoktur.Güzel haberler verirsin bizlerede

CANIM benim içini ferah tut , cok cok gecmış olsunn, dualarımız sızınle :Saruboceq:

canım benim geçmiş olsun inşallah dr ler yanılmıştır,bişey yoktur annende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…