2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun bosna, ilaçlara dikkat, doktorun sözünden çıkmak yok... :umursamaz: ben de eleviti tadı nedeniyle içmiyordum ama grip muhabbetinden sonra düzenli içiyorum...

Geçmiş olsun arkadaşım, inşallah ciddi bir durum olmaz ve annen sağlığına kavuşur.

Öğrencilerimin yarısı hasta, arkadaşlar hasta... Çok korkuyorum ben kızlar. Psikolojim iyice bozuldu, bir şeyim yok ama hasta gibi hissediyorum kendimi... Siz nasılsınız?

Öğrencilerimin yarısı hasta, arkadaşlar hasta... Çok korkuyorum ben kızlar. Psikolojim iyice bozuldu, bir şeyim yok ama hasta gibi hissediyorum kendimi... Siz nasılsınız?

Merhaba Canan, psikolojinin bozulması konusunda çok haklısın valla, sen daha çok risk altındasın, aman dikkat et kendine, vitaminlerini ihmal etme, ben sürünüyorum resmen, 1 haftadan fazla oldu grip oldum, şimdi de öksürük var, geçmiyor bir türlü, halsizlik had safhada, çok yorgun ve bitkinim, bol bol c vitamini al, ben neler neelr yaptım ama geçmiyor hastalığım, işlerde çok yoğun ve stresli, her şey üst üste geldi bana bu aralar..

İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin canım. Biz de sürekli soğan ve sarımsak yiyoruz evde. Her akşam mandalina+portakal+greyfurt+limon+nar sıkıp içiyoruz koca bardaklarla. sürekli ellerimi yıkıyorum.. Eve gelince ağzımı burnumu tuzlu su ile temizliyorum... Bundan sonrası Allah'a emanet...

Öyle bir psikolojiye girdim ki sangi grip olursam öleceğim... Her akşam ağlama krizleri... Televizyondaki açıklamalar delirtti ben,...

Ne bileyim, öyle işte...

Ben TV seyretmiyorum hiç bu yüzden, haberleride dinlememeye gayret ediyorum, bak benim ne kadar oldu hastalanalı ama ölmedim :)) korkma sende, Allah biz hamilelerin yanında, ben buna inanıyorum, koruyor bizi.. Hem domuz gribi olsak bile bize uygulayacakları bir tedavi şekli yok ki, normal grip gibi atlatılır, içini ferah tut sen, benim çevremde domuz gribi olanlar bile var, ama ben hep olumlu düşünüyorum, sende olumlu düşün, çok fazla olumsuz düşünürsen çağırırsın hastalıkları, kafanı takma, ne güzel tedbirini de almışsın işte..

medya buyutuyor arkadaslar yaa..
benim esimde doktor kendisi aşı oldu ama ben olmadım.. koruyorum kendimi.. normal gripten daha az öldürücü diyor.. bende bi ara şoktaydım evden dısarı cıkasım yoktu.. bol bol c vitamini alıp hijyene dikkat edince hic bi sey olmaz Allahın izniyle

dün bütün gün giremedim kızlar yine site kopmuştu bugünde dışardaydım hep görüşemedik inşallah herkes iyidir bn gayet iyiyim aşkı memnuyu izlioruz:) öptüm sizi kocaman

Katılıyorum sana, bence de medya abartıyor, ben inanmıyorum söylenenlerin çoğuna, yurt dışında niye insanlar ölmüyor da bizim ülkemizde bu gripten insanlar ölüyor anlamış değilim...

aslında o ölen insanların kronik hastalıkları vardı ve o yuzden olduler
kimi kalp kimi baska bi sey.. normal gripte aynı sekilde oldurebiliyor ama medyada gunluk su kadar kisi öldu denmiyor.. hayatımızı karartıyorlar yaa..

merhaba kızlar. SEYYALTANER annene büyük geçmiş olsun canım.
BOSNA sende reflü ilaçlarına hemen başlabence geçmiş olsun canım.
EDEBıYATÇI bence bol bol C vitamini al.Hiç bişey yapıyosan eline küçük bir kolanya al okulda sık sık sürünür kendini dezenfekte edersin.
Ben dün sabah TETANOZ aşısı yaptırmıştımya mahvetti beni dünden beri hala kolum kütük gibi kalkmıyor resmen ve çok ağrıyor.

iyi geceler hanımlar
bende dün tetenoz aşımı oldum
o kadar ağır geçmiyor benimki
tabi koluma dokunan olmazsa

günyadın arkadaşalr hepinize çok teşekkür ederim sitedek isroundan dolayı dün giremedim akşamda evde oturmuyorm daha bilgisayar başşına . annem bayramdan sonraya kadar bu durumu önce araştıracak hep dua ediyorum inşallah bişey çıkmaz diye anjuo zor bişey değil ama annem 6 yıl önce kanseri atlattı zaten bu kalp sorunuda buna bağlı olarak aldığı ilaçların etkisi ile oldu ve beni asıl endişelendiren de o hala canım çok sıkkın vücud direnci çok zayıf neyse mevlama dualar edip bekleyeceğiz inşallah sizlerden güzel haberler alırız bugün....

Canancım hoşgeldin, yine karşılaşamadık :)
Kendime iki gün daha zaman verdim, düzelmezse başlayacağım ilacıma.

Ben de çok korkuyorum, özellikle kalabalık yerlere girip çıktıktan sonra, ki bazen insanın elinde olmuyor böyle yerlerden kaçınmak, kendimi nasıl dezenfekte edeceğimi şaşırıyorum. Zaten bir haftadır bir gariplik var, grip olmuyorum ama sağlıklı da değilim, değişik tür bir soğul algınlığı olsa gerek. Mandalina, portakal, limon, bal, narla yaşıyorum resmen...

Bir an önce diner umarım bu salgın haberleri...

Kussebfilal teşekkür ederim canım, sana da geçmiş olsun... Ağrı yapıyor biraz tetanoz aşısı ama çabuk geçiyor.

Güüünaydın Kızlar boğazım ağrıyor benimde sabah sabah....Hasta olanlara geçmiş olsun en kısa zamanda geçsin inşallah....

Amanııınn, hemen C vitamini kürlerine başla canımcım, ilerlemeden yakala...
Çok geçmiş olsun...

Herkese günaydın, güzel cumalar...

Günaydın arkadaşlar..
Nazar değmiş bize ya herkes hasta.. Sağlıklı olanlar da aşı yüzünden mahvolmuşlar.. Geçmiş olsun herkese...
EDEBİYATÇI bizim okulda da herkes hasta. Bi de öğrenciler burnumun dibine kadar gelmiyolar mı bişey sormak için.. Çok huylanıyorum...
SİENDRUNCE geçmiş olsun sana da. Ateş olmadığı sürece sorun yokmuş, doktor demişti.
SEYYALTANER inşallah bişey çıkmaz annende canım moralinizi yüksek tutun...
ELİF ve KUSSEBFİLAL size de geçmiş olsun, ben de haftaya olucam 2. dozu. Birinci de gece uyuyamamıştım.İnşallah bu öyle olmaz..

Seyyal Taner;
Büyük geçmiş olsun annene ve inan bunu da atlatacak eminim ....Stres yapmayın ne olur annende sende ....
Bosna ;Reflü ilacının içmemeni anlayamadım canım madem var böyle bir sorunun ihmal etme ama hamileyken ilaç almak çok zor kan hapı gibi benimde 3 günden beri bende çok rahatım kan hapı mahvetti beni çünkü 3 günden beri yüzüme renk geldi valla.
Ama pzrt günü 1 tane almaya çalışacağım... bakalım devam ediyoru mu sorunum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…