- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.501
Ben bir halt ettim, pazartesi günü reflü ilacını bıraktım.
Önceden doktora sormuştum, o da dedi ki, bebek büyüdükçe mide şikayetlerin artacak, ben bırakmanı önermem ama istersen deneyip sonucu kendin görebilirsin.
Ben ille de sonucu kendim görecem diye, 4 gündür ilaç içmiyorum.
İlk 2 gün iyi geçti, muhtelemen ilacın vücudumdaki etkisiyle...
Ama son iki gündür çok kötüyüm arkadaşlar, açım ama doğru dürüst birşey yiyemiyorum, midem sürekli şiş ve bulanıyor. Meğer bu reflü ilacı ne büyük mucize yaratıyormuş ve meğer doktorun sözünü dinlememek ne büyük eşeklikmişlmaz:
merhaba arkadaşlar ya annem bugün doktora gitmişti doktor ona kalp kapağının hava kaçırdığını ve anjuo olması gerektiğini söylemiş . inanın çok kötü oldum bayramdan sonraki çarşamba için gün vermiş . medical park hastanesine gitmişti şimdi göztepe kalp ve damar hastalıkalrı hastanesine gidecek tekrar kararı doğrulamak için malum ne kadar iyide olsa özel hastane güven olmuyor ne olur çok dua edin inşalah yoktur öyle birşey ... bir türlü hastalıktan kurtulamadı anneciğim yaa
Öğrencilerimin yarısı hasta, arkadaşlar hasta... Çok korkuyorum ben kızlar. Psikolojim iyice bozuldu, bir şeyim yok ama hasta gibi hissediyorum kendimi... Siz nasılsınız?
Merhaba Canan, psikolojinin bozulması konusunda çok haklısın valla, sen daha çok risk altındasın, aman dikkat et kendine, vitaminlerini ihmal etme, ben sürünüyorum resmen, 1 haftadan fazla oldu grip oldum, şimdi de öksürük var, geçmiyor bir türlü, halsizlik had safhada, çok yorgun ve bitkinim, bol bol c vitamini al, ben neler neelr yaptım ama geçmiyor hastalığım, işlerde çok yoğun ve stresli, her şey üst üste geldi bana bu aralar..
İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin canım. Biz de sürekli soğan ve sarımsak yiyoruz evde. Her akşam mandalina+portakal+greyfurt+limon+nar sıkıp içiyoruz koca bardaklarla. sürekli ellerimi yıkıyorum.. Eve gelince ağzımı burnumu tuzlu su ile temizliyorum... Bundan sonrası Allah'a emanet...
Öyle bir psikolojiye girdim ki sangi grip olursam öleceğim... Her akşam ağlama krizleri... Televizyondaki açıklamalar delirtti ben,...
Ne bileyim, öyle işte...
medya buyutuyor arkadaslar yaa..
benim esimde doktor kendisi aşı oldu ama ben olmadım.. koruyorum kendimi.. normal gripten daha az öldürücü diyor.. bende bi ara şoktaydım evden dısarı cıkasım yoktu.. bol bol c vitamini alıp hijyene dikkat edince hic bi sey olmaz Allahın izniyle
Geçmiş olsun bosna, ilaçlara dikkat, doktorun sözünden çıkmak yok... :umursamaz: ben de eleviti tadı nedeniyle içmiyordum ama grip muhabbetinden sonra düzenli içiyorum...
Geçmiş olsun arkadaşım, inşallah ciddi bir durum olmaz ve annen sağlığına kavuşur.
Öğrencilerimin yarısı hasta, arkadaşlar hasta... Çok korkuyorum ben kızlar. Psikolojim iyice bozuldu, bir şeyim yok ama hasta gibi hissediyorum kendimi... Siz nasılsınız?
merhaba kızlar. SEYYALTANER annene büyük geçmiş olsun canım.
BOSNA sende reflü ilaçlarına hemen başlabence geçmiş olsun canım.
EDEBİYATÇI bence bol bol C vitamini al.Hiç bişey yapıyosan eline küçük bir kolanya al okulda sık sık sürünür kendini dezenfekte edersin.
Ben dün sabah TETANOZ aşısı yaptırmıştımya mahvetti beni dünden beri hala kolum kütük gibi kalkmıyor resmen ve çok ağrıyor.
Güüünaydın Kızlar boğazım ağrıyor benimde sabah sabah....Hasta olanlara geçmiş olsun en kısa zamanda geçsin inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?