- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.521
Arkadaşlar geceleri ben nerdeyse hiç uyuyamıyorum..:sinifsinif: Çok sık tuvalete kalkıyorum. Biraz daha uyuyum az sonra kalkarım desem bu sefer mesanem patlıycak gibi sancıyla uyanıyorum.. :sinifsinif: Yat kalk yat kalk derken uykum kaçıyo.. Sağa sola dönerken de sabah oluyo... :bbo:
canım çok geçmiş olsun..allah yarımcınız olsun..bak anneciğin neleri atlatmış inşallah bununda üstesinden gelir allahın izniyle.. hem inan anjioda büyütülecek bişey yok eger sadece tanı amaçlı istediyse doktor balon gibi stend takma gibi operasyonel bi durumu yoksa artık koldan yapılan 6 sn lik anjiolar var..tüm kalbi damarları çok boyutlu görüntülüyorlar.. biz esime babasının riskinden dolayı ondan yaptırdık..sıkma canını inşalah güzel haberler alısınız...günyadın arkadaşalr hepinize çok teşekkür ederim sitedek isroundan dolayı dün giremedim akşamda evde oturmuyorm daha bilgisayar başşına . annem bayramdan sonraya kadar bu durumu önce araştıracak hep dua ediyorum inşallah bişey çıkmaz diye anjuo zor bişey değil ama annem 6 yıl önce kanseri atlattı zaten bu kalp sorunuda buna bağlı olarak aldığı ilaçların etkisi ile oldu ve beni asıl endişelendiren de o hala canım çok sıkkın vücud direnci çok zayıf neyse mevlama dualar edip bekleyeceğiz inşallah sizlerden güzel haberler alırız bugün....
tatlım moral en önemli sey.. çok zor durumun allah yardımcım olsun.. bak benim yakın bir arkadasım dahiliye uzmanı 32 haftalık hamile ve her gün bu hastaların içinde asıda olmıycam diyor.tamamen bagışıklık sistemiyle ilgili bi ömevzu bu.. su an grip geçiren herkez domuz gribiymiş zaten kimi hafif kimi daha agır geçiriyor.. ama herkez geçirecekmiş bunu..birde tatlım beslenme hijyen çok önemli,maskeni hiç çıkarma okulda... bu kadar zamandır okulda sen o ortamın içindesin ve senin bagışıklık sistemin buna çoktan direnç kazanmıştır..Öğrencilerimin yarısı hasta, arkadaşlar hasta... Çok korkuyorum ben kızlar. Psikolojim iyice bozuldu, bir şeyim yok ama hasta gibi hissediyorum kendimi... Siz nasılsınız?
Ben TV seyretmiyorum hiç bu yüzden, haberleride dinlememeye gayret ediyorum, bak benim ne kadar oldu hastalanalı ama ölmedim :)) korkma sende, Allah biz hamilelerin yanında, ben buna inanıyorum, koruyor bizi.. Hem domuz gribi olsak bile bize uygulayacakları bir tedavi şekli yok ki, normal grip gibi atlatılır, içini ferah tut sen, benim çevremde domuz gribi olanlar bile var, ama ben hep olumlu düşünüyorum, sende olumlu düşün, çok fazla olumsuz düşünürsen çağırırsın hastalıkları, kafanı takma, ne güzel tedbirini de almışsın işte..
Güüünaydın Kızlar boğazım ağrıyor benimde sabah sabah....Hasta olanlara geçmiş olsun en kısa zamanda geçsin inşallah....
Canancım hoşgeldin, yine karşılaşamadık :)
Kendime iki gün daha zaman verdim, düzelmezse başlayacağım ilacıma.
Ben de çok korkuyorum, özellikle kalabalık yerlere girip çıktıktan sonra, ki bazen insanın elinde olmuyor böyle yerlerden kaçınmak, kendimi nasıl dezenfekte edeceğimi şaşırıyorum. Zaten bir haftadır bir gariplik var, grip olmuyorum ama sağlıklı da değilim, değişik tür bir soğul algınlığı olsa gerek. Mandalina, portakal, limon, bal, narla yaşıyorum resmen...
Bir an önce diner umarım bu salgın haberleri...
canım dikkat et kendine...
Arkadaşlar geceleri ben nerdeyse hiç uyuyamıyorum..:sinifsinif: Çok sık tuvalete kalkıyorum. Biraz daha uyuyum az sonra kalkarım desem bu sefer mesanem patlıycak gibi sancıyla uyanıyorum.. :sinifsinif: Yat kalk yat kalk derken uykum kaçıyo.. Sağa sola dönerken de sabah oluyo... :bbo:
sakın öyle yapma bir daha böbreklerine zararlıklava:
Seyyal Taner;
Büyük geçmiş olsun annene ve inan bunu da atlatacak eminim ....Stres yapmayın ne olur annende sende ....
Bosna ;Reflü ilacının içmemeni anlayamadım canım madem var böyle bir sorunun ihmal etme ama hamileyken ilaç almak çok zor kan hapı gibi benimde 3 günden beri bende çok rahatım kan hapı mahvetti beni çünkü 3 günden beri yüzüme renk geldi valla.
Ama pzrt günü 1 tane almaya çalışacağım... bakalım devam ediyoru mu sorunum...
[
canım dikkat et kendine...
nilüfersahh benide eklermisin listeye sat 17 haziran yas 29 tdt 24 mart, hkk 67 kız yarın doktora gidiyorum diğer bilgileri ozaman verebilirmiyim?
Doğru diyosun canım da uyanınca bi daha uyumak çok zor oluyo..
Bi de saolsun eşim kulağımın dibinde horul horul..
Horlarsam beni uyandır diyo her gece yatarken..
Horluyosun deyince de ben uyumuyorum ki horliim diyo yahu!!!!
Aman dikkat!!!! kafamçokkarıştıGünaydın arkadşlar aynı sorun bende oluryor hatta bazen rüyamda tuvelete gidiyorum tam oturyorum.. sonra aklıma gelir rüyada olduğum heemn kalkıp tuvalete gdiyorum yoksa yatağa yapacam kaydirigubbakcemile3 korkuyorum bazen kaçırcam yatağa diye :kedi:
Frambuazcım benim de geceleri çok sık tuvaletim geliyor.
İdrar yollarımda problem olduğunda, doktor tuvaleti tutmanın da zarar vereceğini söylemişti. O yüzden her uyandığımda sıkışıklık hissetmesem bile gidiyorum.
Sen de tutma canım, geldikçe yap gitsin, sıkışık olunca uykuya da dalamıyor ki insan :)
Off benim eşim de çok fena horluyor. Zaten uyuyamıyorum, bir de o gürüldedikçe iyice uykum kaçıyor. Bazı geceler kendisini oturma odasındaki çekyata göndermek zorunda kalıyorum :kedi:
güzel anneler bişey hatırlatmak istiyorum bilenleriniz vardır bir haftadır gebelik sekeriyle ugrasıyorum diyetteyim kan sekeri ölçümleri yapıyorum.. çok yakın sürede sizlerde seker yüklemesi yaptınız ve yada yapacaksınız.. ben gecen hafta su grip mevzunu atlattım cok agırdı.. bu grip haberleri çıktığından beride meyve suyu işini abartmıştım.. 1 kg mandalina sıkıyor günde 4 kupa ıhlamura 4 tatlı kasıgı bal katıp içiyordum... işte sonuç.. ki benim hiç bir ailesel yatkınlığım daha öncesindede seker öyküm olmamasına ragmen.. diyetisyem meyvenin suyunu degil meyvenin kendisini tüketmemiz gerektiğini söyledi.. suyukan sekerimizi arttırıyormuş.. bal pekmez bunlarda .. meyve tüketirkende abartmadan ve mutlaka yanında süt içerek almalıymışız.. aman kızlar bir belayı atlatalım derken baskasına bulaşmayalım..
güzel anneler bişey hatırlatmak istiyorum bilenleriniz vardır bir haftadır gebelik sekeriyle ugrasıyorum diyetteyim kan sekeri ölçümleri yapıyorum.. çok yakın sürede sizlerde seker yüklemesi yaptınız ve yada yapacaksınız.. ben gecen hafta su grip mevzunu atlattım cok agırdı.. bu grip haberleri çıktığından beride meyve suyu işini abartmıştım.. 1 kg mandalina sıkıyor günde 4 kupa ıhlamura 4 tatlı kasıgı bal katıp içiyordum... işte sonuç.. ki benim hiç bir ailesel yatkınlığım daha öncesindede seker öyküm olmamasına ragmen.. diyetisyem meyvenin suyunu degil meyvenin kendisini tüketmemiz gerektiğini söyledi.. suyukan sekerimizi arttırıyormuş.. bal pekmez bunlarda .. meyve tüketirkende abartmadan ve mutlaka yanında süt içerek almalıymışız.. aman kızlar bir belayı atlatalım derken baskasına bulaşmayalım..
Canım sen gerçekten çok şeker almışsın.. Bununla geçmiş olsun. Hamilelikte beslenmemize dikkat ediyoruz derken başka hastalıklar çıkarmayalım gerçekten de..
Herşeyin çoğu zarar sonuçta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?