- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.541
ben konsantre meyve suyu hamilelik döneminde kendi meyve ve meyve posası en iyisi doktorunda dediği gibi...
Bal ve pekmezleride 1 tatlı kaşığından fazla da yemem
Vücud çok zor atıyor gerçekten de
Vücudumuz bu dönemde hassas olduğu için farklı tepkiler verebiliyor yediklerimize... Dikkat etmek lazım...
Mesela ben de bi kaç gecedir akşam yediğim mandalina,portakal gibi şeyler mideme asit yaptığı için çok sıkıntı çekiyorum. Halbuki gebelikten önce hiç bu tip sıkıntılarım olmazdı..
Vücudumuz bu dönemde hassas olduğu için farklı tepkiler verebiliyor yediklerimize... Dikkat etmek lazım...
Mesela ben de bi kaç gecedir akşam yediğim mandalina,portakal gibi şeyler mideme asit yaptığı için çok sıkıntı çekiyorum. Halbuki gebelikten önce hiç bu tip sıkıntılarım olmazdı..
işte kızlar bazen korkumuzdan dogru bildiklerimizide unutup yanlışlar yapıyoruz..bir kaç gündür sürekli sekerimi ölçüp yazıyorum diyet devam.. doktorum çok fena korkutup üzmüştü beni.. hırs yaptım valla..hep de düşük çıkıyor allaha sükür...inşallah hep böyle gider.. herseyde bir hayır vardır diyorum çünkü simdi çok daha düzenli bilinçli besleniyorum her gün 30 dak. yürüyorum
Bu konuda sana katılıyorum ve ayrıca benim ayak bileklerimde de şişlikler olmaya başladı bütün gün oturduğumdan dolayı sadece 10 dk ayakta kalıp tekrardan pc başına geçiyorum iş yerinde evde de kendimi oyalayarak işler yaratarak ayakta kalmayı planlıyorum ama olmuyor bu seferde kramplarım oluyor ara ara giriyor bende ayaklarımı yüksek yerde tutuarak oturuyorum...
Akşam yemeklerinden sonra yediğim meyveler beni de çok rahatsız ediyor. Taş gibi kalıyor midemde sanki. O yüzden günlük meyve ihtiyacımı gündüzleri tamamlamaya çalışıyorum ben, akşam yemeklerinden sonra fındık badem falan atıştırıyorum.
Gebelikten önce ne verseler yer yutardım, bana mısın demezdi valla :)
Evde oturabilsek herşeye daha çok dikkat edebiliriz di mi.... Ama olmuyor.. Benim de okulda ayakta durmaktan belim çok ağrıyor..
Galiba belli bir saatten sonra yediklerimizi sindiremiyor vücut. Ama ben de öğlenden akşama kadar okulda oluyorum.. Sabahları da pek bişey yemek istemiyo canım.. Meyvem sütüm hep akşama kalıyor.. :bbo:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu arada be pazartesi gününden beri kızçemi hissediyorum hem dışardan da belli oluyor eşimde hissediyor,gözle görülüyor,çok güzel bir duygu,tüm hissedemeyenler tez zamanda hisseder inşallah[/QUOTE
canım gözün aydın inan çok sevindim ... eşinde hissediyor ne güzel benim kocacımda hayırlısı ile bayramda hissedecek inşallah..
canım annem için doktor kalp kapağının hava kaçırdığını söylemiş bu aralar hergün ayrı bir sorun ile kaşılaşıyoruz mevlam yardımcımız olsun hepimizin bayramdan sonraya kadar bekleyeceğiz başka bir iki doktorla daha görüşüp öyle tedaviye başlamak istiyoruz. annem geçmişte birde kanser atlattığı için çok korkuyorum açıkçası .
tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun bugün çok yoğun ve stresli bir gün okudum hepinizi ama bir türlü yazamadım ne olur kusuruma bakmayın
pancupencim teşekkürler, ben de liste yapmaya başladım
bayramdan sonra havalar iyice soğumadan ve ben ağırlaşmadan annemle eminönündeki havuzlu hana gidelim diyoruz kısmetse
ama öncelikle ilk etapta lazım olabilecekleri almayı düşünüyorum
diğerlerini zamanı geldikçe ihtiyaca göre almak en iyisi
hem bir dünya hediye de geliyor, bunları da hesaba katmak lazım
İlk Alınacaklar Listesi
1. Bebe küvet filesi
2. Banyo havlusu+süngeri vs..
3. Bebe iç çamaşırı
4. Anne iç çamaşırı (emzirme atleti, südyeni, göğüs pedi vs.)
5. Biberon+emzik vs.
6. Bakım kremi+şampuan+sabun+pudra vs vs
7. Bebe nevresim tk+uyku seti+yastık+yorgan
8. Alt açma minderi
9. İnce kapitone+kalın polar bebe battaniyesi
10. Anne hastane terlik+pijama+gecelik takımı vs
11. Alt değiştirme bezi, canbebenin tek kullanımlıklarından
12. Pamuklu mendiller
13. Bebe tırnak makası, burun aparatörü, saç fırçası, kulan pamuğu bakım ürünleri vs
14. Bebek malzeme çantası
15. Tam takım hastane çıkışı
vs vs .. daha yazmaya devam edicem
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu arada be pazartesi gününden beri kızçemi hissediyorum hem dışardan da belli oluyor eşimde hissediyor,gözle görülüyor,çok güzel bir duygu,tüm hissedemeyenler tez zamanda hisseder inşallah[/QUOTE
canım gözün aydın inan çok sevindim ... eşinde hissediyor ne güzel benim kocacımda hayırlısı ile bayramda hissedecek inşallah..
canım annem için doktor kalp kapağının hava kaçırdığını söylemiş bu aralar hergün ayrı bir sorun ile kaşılaşıyoruz mevlam yardımcımız olsun hepimizin bayramdan sonraya kadar bekleyeceğiz başka bir iki doktorla daha görüşüp öyle tedaviye başlamak istiyoruz. annem geçmişte birde kanser atlattığı için çok korkuyorum açıkçası .
tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun bugün çok yoğun ve stresli bir gün okudum hepinizi ama bir türlü yazamadım ne olur kusuruma bakmayın
çok geçmiş olsun tatlım,Rabbim acil şifalar versin,tez zamanda atlatsın sapasağlam olsun annecğin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?