- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.561
Günaydın Kızlar,
dün detaylı utrasona girdik. Kızımla tanıştık diyebilirim ... 22. haftamızdayız ve 480 gr.ız herşey normal gözüküyor. Resimleri ve Cdsinide aldık :) Ama böbreklerime baskı yapıyormuş minik bundan ötürü sağ böbrek kapakçıklarımda genişleme varmış antibiotik verdi doktorum birde yine progestan verdi... Bünyen kuvvetlenmeli dedi. Karnımda baya büyüdü size özeniyorum resim koymak konusunda ama vakim olmuyor ne iş yerinde ne evde eve gidince biraz çiftlikte ve cafede stress atıyorum sonraaa cuup yatağa...
Hepinizi çok öpüyorum
Sen pendik Şifada hangi dr. gidiyorsun orayada olmazsa bir gideyim.. Birde Nebe hatun diye bir hastane önermişlerdi...
nene hatunu öneririm çünkü arkadaşım pazartesi günü orda doğum yaptı ve herşey ile çok ilgilendiler,biz hiçbir sorun görmedik
canım maşallah bebişinebabasınıda sevindirmiş ne güzel gözünüz aydın
bizim kuzu babasına hissettirmiyo kendini çok güzel hareket ediyo eşime gel dokun hissedersin çok net diyorum tam babamız elini koyuyor bizimki duruyor bekle bekle yok eşim elini çekiyor yeniden başlıyor naz yapıyo sanki babasına:CüvCüv:
Canım ,hadi gözün aydın tatlım,demek senin kız böbreklere baskı yapıyormuş ha bak sıpaya,ya hem sorcam unutuyorum bu cafe çiftlik ne söyleyin ben de üye olim
Halen araştırıyorum olmazsa muayne olmak için orayada giderim bi...nene hatunu öneririm çünkü arkadaşım pazartesi günü orda doğum yaptı ve herşey ile çok ilgilendiler,biz hiçbir sorun görmedik
Canım ,
facebookta farmville ve cafe world yaz çıkar. Ben 2010 Mart annelerine üyeyim olmazsa seni listeme ekler komşum yaparım :)
Sende facebookdamısın?
Halen araştırıyorum olmazsa muayne olmak için orayada giderim bi...
Okiş ...Ama işyerinde giremiyorum yasaklı site evden bağlandığımda eklerim seni ...he yap beni komşun
evet facebookdayım ben de
bizimki de bazen babamız elini koyunca resme anlayıp duruyor ama babamız inatla hissetmek isteiği için genelde kazanıyor,bi de şuna dikkat ettim,genelde bizim kızçe ben konuşurken çok hareketleniyor,ben susunca duruyor ve sabah kaçta uyanırsam uyanim,gece tuvalate için kalkim muhakkak bir iki hareket ediyor
baksen cadıyakaydirigubbakcemile3 valla sanki anlıyorlar babalarının dokunduğunu artık bir ay sonra zaten iyiden iyiye belli olur dışarıdan eşim benden daha sabırsız doğsa artık dayanamıyorum diyo
isme göre ninni nasıl oluyo asinazcım:uhm:
Okiş ...Ama işyerinde giremiyorum yasaklı site evden bağlandığımda eklerim seni ...
facebookta nasıl kayıtlısın? Adını yaz ama bana
Gerçekten bu ninniler çok hoşmuş ya.. gerçi benim bebişimin ismi yok ama :1no2:
İşte ninniler burada kujucum isme özel ninniler
kılzar neyse ben kaçar kayınvalidem gelir birazdan,Allah bin kere razı olsun iki haftada bir gelir ütümü yapar evi baştan aşağı temizler gider,o gelmeden ben hafifletim biraz
hepinizi öptüm görüşürük janlarım ve minklerim
Oh keyfe bakkılzar neyse ben kaçar kayınvalidem gelir birazdan,Allah bin kere razı olsun iki haftada bir gelir ütümü yapar evi baştan aşağı temizler gider,o gelmeden ben hafifletim biraz
asinaz ohh maşaallah :dilcikar:
Allah razı olsun gerçekten kayınvalidenden
kılzar neyse ben kaçar kayınvalidem gelir birazdan,Allah bin kere razı olsun iki haftada bir gelir ütümü yapar evi baştan aşağı temizler gider,o gelmeden ben hafifletim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?