2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hadi gözün aydın tatlım,demek senin kız böbreklere baskı yapıyormuş ha bak sıpaya,ya hem sorcam unutuyorum bu cafe çiftlik ne söyleyin ben de üye olim

nene hatunu öneririm çünkü arkadaşım pazartesi günü orda doğum yaptı ve herşey ile çok ilgilendiler,biz hiçbir sorun görmedik

canım maşallah bebişine babasınıda sevindirmiş ne güzel gözünüz aydın
bizim kuzu babasına hissettirmiyo kendini çok güzel hareket ediyo eşime gel dokun hissedersin çok net diyorum tam babamız elini koyuyor bizimki duruyor bekle bekle yok eşim elini çekiyor yeniden başlıyor naz yapıyo sanki babasına:CüvCüv:

bizimki de bazen babamız elini koyunca resme anlayıp duruyor ama babamız inatla hissetmek isteiği için genelde kazanıyor,bi de şuna dikkat ettim,genelde bizim kızçe ben konuşurken çok hareketleniyor,ben susunca duruyor ve sabah kaçta uyanırsam uyanim,gece tuvalate için kalkim muhakkak bir iki hareket ediyor

hadi gözün aydın tatlım,demek senin kız böbreklere baskı yapıyormuş ha bak sıpaya,ya hem sorcam unutuyorum bu cafe çiftlik ne söyleyin ben de üye olim
Canım ,

facebookta farmville ve cafe world yaz çıkar. Ben 2010 Mart annelerine üyeyim olmazsa seni listeme ekler komşum yaparım :)
Sende facebookdamısın?

baksen cadıyakaydirigubbakcemile3 valla sanki anlıyorlar babalarının dokunduğunu artık bir ay sonra zaten iyiden iyiye belli olur dışarıdan eşim benden daha sabırsız doğsa artık dayanamıyorum diyo
isme göre ninni nasıl oluyo asinazcım:uhm:

ailemiseviyorum.com a gir anlarsın müthiş bişi
googelden

kılzar neyse ben kaçar kayınvalidem gelir birazdan,Allah bin kere razı olsun iki haftada bir gelir ütümü yapar evi baştan aşağı temizler gider,o gelmeden ben hafifletim biraz
hepinizi öptüm görüşürük janlarım ve minklerim

Gerçekten bu ninniler çok hoşmuş ya.. gerçi benim bebişimin ismi yok ama :1no2:

İşte ninniler burada kujucum isme özel ninniler

sağol canımcım bakayım hemen

kolay gelsin canımcım dikkat et yorma kendiniopuyorumnanaktan

amanın o nasıl kayınvalide öyle, içine melek kaçmış...
genelde şeytan kaçıyor da, o yüzden şaşırdım kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana, Allah nazardan saklasın, muhabbetinizi arttırsın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…