- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.581
asinaz ohh maşaallah :dilcikar:
Allah razı olsun gerçekten kayınvalidenden
sağol canımcım bakayım hemen
kolay gelsin canımcım dikkat et yorma kendiniopuyorumnanaktan
dinleyemedim ninnileri:1shok: akşam babası gelince halleder artık
Oh keyfe bak
tatlım evet kendimi yormamaya çalışıyorum,ancakkkkkkkk ben de müthiş bir bel ağrısı var artık mtfakta bi yemek yapsam sanki bütün gün hiç durmadan çalışmışım gibi ouyorum,eşimde naptın yine yordun mu kendini diye kızıyor ama alakası yok her yerim uyuşuyor belim ağrıyor,ben 51-52 kg ile başladım gebeliğe şimdi 60.20 yim yani pazartesi günü öyleydi 8 kg almışım ama sadece karnım var bi de yüzün tombullaşmış diyorlar acaba sırf karından aldığım için mi sırtım ağrıyor ya
amanın o nasıl kayınvalide öyle, içine melek kaçmış...
genelde şeytan kaçıyor da, o yüzden şaşırdım kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana, Allah nazardan saklasın, muhabbetinizi arttırsın canım...
tatlım ailemiseviyorum.com u arat googleden hemn çıkıyor orda zaten nereye tıklıcan konusunda yönlendiriyor seni kuzucuk
Bende numaramı bırakmıştım oraya beni indirim olunca bilgilendireceklerdi ama haber veren yok bugün akşam kesinse ben giderim kocamla vallaha?selam mutlu, herkese selamlar ya bişi sorcam chicconun tuzlada deposu warmış ayda bi kez sadece indirimli satışları oluyomuş organize sanayideymiş yeri giden warmı oraya, bu akşam 18-21,00 arası we yarın sabah 09-12.00 arası olacakmış sadece 50tllik montu 10 liraya alanlar warmış detay bilen warmı acaba konuyla ilgili..
girdim üye bile oldum da dinlemek için eklenti kur diyor hayatım bende uğraşmak istemedim babası yapsın gelince
Bende numaramı bırakmıştım oraya beni indirim olunca bilgilendireceklerdi ama haber veren yok bugün akşam kesinse ben giderim kocamla vallaha?
olabilir hayatım bende çok yürürsem hareket edersem ağrıyor göbüşler büyüdü artık iyice ondandır ayy 7. aydan sonra ne olacak halimiz bilemiyorum valla
Allah razı olsun tatlım,sizinkilerde imana gelsin ve de fazla üzüp uğraşmasınlar sizlerle inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ama beni çok güldürdün'İçine melek kaçmış'kaydirigubbakcemile3
Benim de belim çok ağrıyor artık.
Çok ayakta kalırsam ağrıyor, çok oturursam ya da yürürsem de ağrıyor.
Sadece çok yatarsam ağrımıyor :)
Küçük bir bel fıtığım da var benim, ödüm patlıyor karnım büyüdükçe daha fena olup yatmak zorunda kalıcam diye...
Valla benim kayınvalidem bir ay kaldı, değil temizlik ütü, 2 kap yemeği bile zar zor yaptı. Bazı akşamlar işten döndüğümde yemek olmuyordu mesela, ben de inadımdan mutfağa girip yapmadım, gidip annemde yedim :) Bir de arkasından temizlikçi çağırmak zorunda kaldım :) Aman gelmesin yeter, iş de istemiyorum...
Hoşgeldin Mutlucum.
Nasılsın, bebikin nasıl :)
zor canım ya fıtık olunca dikkat et aman kendine sen zaten tedbirli davranıyorsundur
benimkiler izmirde doğuma 10 gün kala gelir kayınvalidem ben iş falan beklemiyorum yaparım gelince ben diyo ama yaşlı zaten
ya bi de ben bilmiyorum neden başkasına yaptıramıyorum annemlerde diyo gelelim yapalım diye ama yok çok ağırlaşmazsam ilerleyen zamanlarda elimden geldiğince kendim yaparım işlerimi
selam canım bebeğim kıpır kıpır artık tekmeler şidd etli
selam kızlarrrr opuyorumnanaktan
ancak girebildim internet simdi geldi...
ozledim hepinizi...
kujucum nerelerdesin senn yaaa kac gundur yoksun :bbo:
ayrıntılıdan sonra gorusemedık, aldın mı kuzunun resmini bakimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?