- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.601
buralardayım tatlım ama denk gelmiyoruz sanırım
aldım teyzesi minik parmaklarının resmini verdi özellikle çünkü ilk girişimizde elleri atmış ensesinin arkasına uyuyordu rahatsız edemedi uyandıramadı dr. bu çok rahatına düşkün keyifci olucak söylemedi demeyin dedi bi tur atın rahatsız edin bi daha bakalım dedi çıkıp gezdik bi yarım saat sonra bi daha baktı bu seferde elinin birini atmış yanağının altına uyuyo yinekaydirigubbakcemile3doktor isyanlarda tabi neyse öksür dedi biraz salladı karnımı uyandırdı şükür herşey yolunda 560gr olmuş ama parmaklara daldık bpyunu unuttuk neyse bi dahaki sefere artık
çok uzun oldu canım sen nasılsın kuzun nasıl?
canım çok dikkat ediyorum ama ağırlık arttıkça dikkat etsem de zorluyor beni.
büyüyor tabi minik erkekim :)
ben de iş istemiyorum kimseden, belim yüzünden kendim yapamıyorum artık, 15 günde bir biri ile anlaştım, gelip çok güzel temizliyor sağolsun. ama kayınvalidem geldiği zaman istemiyor, ben yapıcam diyor, sonra da yapmıyor, kudurtuyor beni :)
bir de benim kayınvalidem hem genç hem de benden daha sağlam valla kaydirigubbakcemile3
ohhh maaşallah ona, Allah nazardan saklasın...
Benim bebeğim de çok hareketlendi artık, çok güldürüyor bizi.
OHHH masallahhh kaydirigubbakcemile3 yerim ben onuuu , baska yapacak neleri varki hep yatıyorlar kıyamam ben onlara :1no2:benneyaptımki
ama saglıklı olması cok guzel, tabi bide biraz toroman olcak galiba bizim yegenn masallahh kuzucuga kaydirigubbakcemile2
bizde iyiyiz, gitgide agırlasıyoruzzz, bide hep tekmelio benimkisiii, o tekmeledkce bende karnımı sevıyorummm alkisalkisalkis
slm ben yeni uye oldum insallah benide araniza alirsiniz :)
bosnacım o bel sorunu genelde hepimizde war az bi ayakta kalsam belim kopacak gibi agrıyor..sonuna kadar onlar için katlanıcaz napalımBenim de belim çok ağrıyor artık.
Çok ayakta kalırsam ağrıyor, çok oturursam ya da yürürsem de ağrıyor.
Sadece çok yatarsam ağrımıyor :)
Küçük bir bel fıtığım da var benim, ödüm patlıyor karnım büyüdükçe daha fena olup yatmak zorunda kalıcam diye...
Valla benim kayınvalidem bir ay kaldı, değil temizlik ütü, 2 kap yemeği bile zar zor yaptı. Bazı akşamlar işten döndüğümde yemek olmuyordu mesela, ben de inadımdan mutfağa girip yapmadım, gidip annemde yedim :) Bir de arkasından temizlikçi çağırmak zorunda kaldım :) Aman gelmesin yeter, iş de istemiyorum...
olabilir hayatım bende çok yürürsem hareket edersem ağrıyor göbüşler büyüdü artık iyice ondandır ayy 7. aydan sonra ne olacak halimiz bilemiyorum valla
kızlar selam herkese ..nasoılsınızz??giremedim bikacgündür dogru dürüst fırsatrım olmadı..insallah bebişlerinissle iyiisnizdr..kujucum bebitoyu görmüşssün gözünaydın hayatım masallah iyi büyütmüşssün minigi yerim onlarıhandecim sen nasılsın ??walla benimkide cok fena tekmelio simdiden böyleyse son aylarımda iyice dövecek annesini:kedi:
kızlar selam herkese ..nasoılsınızz??giremedim bikacgündür dogru dürüst fırsatrım olmadı..insallah bebişlerinissle iyiisnizdr..kujucum bebitoyu görmüşssün gözünaydın hayatım masallah iyi büyütmüşssün minigi yerim onlarıhandecim sen nasılsın ??walla benimkide cok fena tekmelio simdiden böyleyse son aylarımda iyice dövecek annesini:kedi:
gamsız demekki seninki benimkide çok yaşlı dğl aslında ama kendi evinde de pek temizlik yaptığını görmedim biz evlenirken sözde evi temizlemeye geldi bütün gün elinde sigarası dolaştı yalandan yapar gibi o yüzden istemiyorum bende ama oraya gittiğimde oda bana yaptırmaz hiç evi bile bir yada iki kere süpürmüşümdür sildirmez asla kendi yapar yemekleride kendi yapar ben de sadece bulaşıkları yıkarım öle işte iyidirler ama severim yani eşimin ailesini
bosnacım o bel sorunu genelde hepimizde war az bi ayakta kalsam belim kopacak gibi agrıyor..sonuna kadar onlar için katlanıcaz napalım
ben su anda vivaldi four seasons dinletiorum bebikime..beni bile cook rahatlatıyo özellikle vurgulu inişli cıkışlı bölümleri war süperr:lepi: ya bende hamileligin basından beri bebegimle ilgili kordon dolanması takıntısı war arkadaslar düşünmemeye calışıorum allah korusun ..allah hepsini hepimizi korusun:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile2canım benim bazen bilgisayar basında cok sırt agrılarım oluyo cok kalamıorum bazen ama iyiyiz cok sükür anca anneyi dövüyo senin fındıgın gibi..ya bende corabımı zor giyiyorum yatakta sag sol dönmeler zorlastı ..ayyy ne nazlı annişler olur bissden simdiden sıkıntılar basladı kaydirigubbakcemile3az kjaldı ama az neredeyse 3.5 ayy..bu arada ben 4 boyutlu ultrasona girmek istiorum hemde cook cd weriolarmış ay sabah aksam izlerim onu beeeeeenebrucum canım benim ,
sen nerelerdesinnnlmaz: merak ettim seni de , bebisinde sende iyisindir umarımm.. kaydirigubbakcemile5
biz iyiyizzz buyuyoruzz gitgide cok agırlastımm , egilip ayakkabılarmı bile giyemiyorumm.. :sinifsinif:
ama olsunn bebisler iyi olsun da :kedi:
insallah kujucum aklıma getrmemeye calısıorum öyle seyler..dün gebelik org da kagan kocatepenin hafta hafta hamilelik videolarını izledim banu diye bi bayanın 9 ayını ele almıslar videolara doguma kadar sürecini yani..izledinmi??ayy en sonunda dogum anı gelio ve o dogum masasına yatırıolarya onu orda koooptuum:sinifsinif:nası duygulandım nası agladım sanki 9 ayı bitirmişim o masada yatan benim nası tuhaf bi duygu yasadım resmen o anı..düşünmede zaten canımcım öyle birşey olmaz inşallah merak etme Allah hepimizin yardımcısı olsun güzel sorunsuz bi nefeste rahat doğumlar nasip etsin hepimize:Saruboceq:
insallah kujucum aklıma getrmemeye calısıorum öyle seyler..dün gebelik org da kagan kocatepenin hafta hafta hamilelik videolarını izledim banu diye bi bayanın 9 ayını ele almıslar videolara doguma kadar sürecini yani..izledinmi??ayy en sonunda dogum anı gelio ve o dogum masasına yatırıolarya onu orda koooptuum:sinifsinif:nası duygulandım nası agladım sanki 9 ayı bitirmişim o masada yatan benim nası tuhaf bi duygu yasadım resmen o anı..
kaydirigubbakcemile2canım benim bazen bilgisayar basında cok sırt agrılarım oluyo cok kalamıorum bazen ama iyiyiz cok sükür anca anneyi dövüyo senin fındıgın gibi..ya bende corabımı zor giyiyorum yatakta sag sol dönmeler zorlastı ..ayyy ne nazlı annişler olur bissden simdiden sıkıntılar basladı kaydirigubbakcemile3az kjaldı ama az neredeyse 3.5 ayy..bu arada ben 4 boyutlu ultrasona girmek istiorum hemde cook cd weriolarmış ay sabah aksam izlerim onu beeeeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?