2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

OHHH masallahhh kaydirigubbakcemile3 yerim ben onuuu , baska yapacak neleri varki hep yatıyorlar kıyamam ben onlara :1no2:benneyaptımki
ama saglıklı olması cok guzel, tabi bide biraz toroman olcak galiba bizim yegenn masallahh kuzucuga kaydirigubbakcemile2

bizde iyiyiz, gitgide agırlasıyoruzzz, bide hep tekmelio benimkisiii, o tekmeledkce bende karnımı sevıyorummm alkisalkisalkis

gamsız demekki seninki benimkide çok yaşlı dğl aslında ama kendi evinde de pek temizlik yaptığını görmedim biz evlenirken sözde evi temizlemeye geldi bütün gün elinde sigarası dolaştı yalandan yapar gibi o yüzden istemiyorum bende ama oraya gittiğimde oda bana yaptırmaz hiç evi bile bir yada iki kere süpürmüşümdür sildirmez asla kendi yapar yemekleride kendi yapar ben de sadece bulaşıkları yıkarım öle işte iyidirler ama severim yani eşimin ailesini

kızlar selam herkese ..nasoılsınızz??giremedim bikacgündür dogru dürüst fırsatrım olmadı..insallah bebişlerinissle iyiisnizdr..kujucum bebitoyu görmüşssün gözünaydın hayatım masallah iyi büyütmüşssün minigi yerim onlarıhandecim sen nasılsın ??walla benimkide cok fena tekmelio simdiden böyleyse son aylarımda iyice dövecek annesini:kedi:

sağol canımcımopuyorumnanaktan Allah sağlık iyilik versin sanada kuzunada:CüvCüv:
zaten en önemlisi sağlığı hepimizin melekleri sağlıklı olsun gerisi önemli dğl
haklısın canım benimde karnım büyüdü birden sanki komşular görünce şaşırıyor daha bi hafta önce böyle durmuyodu diyolar aynen senin gibi bende hissetdikce seviyorum minik kuzumu

bosnacım o bel sorunu genelde hepimizde war az bi ayakta kalsam belim kopacak gibi agrıyor..sonuna kadar onlar için katlanıcaz napalım

olabilir hayatım bende çok yürürsem hareket edersem ağrıyor göbüşler büyüdü artık iyice ondandır ayy 7. aydan sonra ne olacak halimiz bilemiyorum valla

eşim akşam diyorki,bazen ben üşenirim giyinmeye hadi aşkım gel pijamalarımı giydir derim bi de öyle bişeyimiz vardır bizim çok hoşuma gider eşim çorabıma kadar bebek gibi giydirir sağolsunkaydirigubbakcemile3
akşam diyorki yine aşkım farkında mısın karnın kocaman olmuş yaw sen şimdiden böyle bel ağrısı çekersen 7.aydan sonra napıcaz bilmem dedi,ama çok güldüm,ne olmuş sana bi acayip olmuşsun karnın kocaman olmuş diyip diyip durdu,artık hissetttiğimizden beri gelip gelip karnımı öpüyorzemuszemus

sağol canımcım opuyorumnanaktan ewt artık gün içinde iyice hissetmeye başladım bende
sizde iyisinizdir inşallah meleğine:CüvCüv:

ebrucum canım benim ,

sen nerelerdesinnn lmaz: merak ettim seni de , bebisinde sende iyisindir umarımm.. kaydirigubbakcemile5
biz iyiyizzz buyuyoruzz gitgide cok agırlastımm , egilip ayakkabılarmı bile giyemiyorumm.. :sinifsinif:
ama olsunn bebisler iyi olsun da :kedi:

Ben seviyor muyum sevmiyorum bilmiyorum. İlk evlendiğimiz zamanlar çok seviyordum ama bu sıralar hiç tahammül edemiyorum.

slm ben yeni uye oldum insallah benide araniza alirsiniz :)

Hoşgeldin Zirvem...

bosnacım o bel sorunu genelde hepimizde war az bi ayakta kalsam belim kopacak gibi agrıyor..sonuna kadar onlar için katlanıcaz napalım

Katlanıcaz tabi Ebrucum, yeter ki minikler sağlıklı olsun :)

ben su anda vivaldi four seasons dinletiorum bebikime..beni bile cook rahatlatıyo özellikle vurgulu inişli cıkışlı bölümleri war süperr:lepi: ya bende hamileligin basından beri bebegimle ilgili kordon dolanması takıntısı war arkadaslar düşünmemeye calışıorum allah korusun ..allah hepsini hepimizi korusun:Saruboceq:

sağol hayatımopuyorumnanaktan
bizde harek halindeyiz artık gün içinde iyiden iyiye hissettiriyor kendini
sizde iyisinizdir inşallah meleğinle:CüvCüv:

düşünmede zaten canımcım öyle birşey olmaz inşallah merak etme Allah hepimizin yardımcısı olsun güzel sorunsuz bi nefeste rahat doğumlar nasip etsin hepimize:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile2canım benim bazen bilgisayar basında cok sırt agrılarım oluyo cok kalamıorum bazen ama iyiyiz cok sükür anca anneyi dövüyo senin fındıgın gibi..ya bende corabımı zor giyiyorum yatakta sag sol dönmeler zorlastı ..ayyy ne nazlı annişler olur bissden simdiden sıkıntılar basladı kaydirigubbakcemile3az kjaldı ama az neredeyse 3.5 ayy..bu arada ben 4 boyutlu ultrasona girmek istiorum hemde cook cd weriolarmış ay sabah aksam izlerim onu beeeeeen

düşünmede zaten canımcım öyle birşey olmaz inşallah merak etme Allah hepimizin yardımcısı olsun güzel sorunsuz bi nefeste rahat doğumlar nasip etsin hepimize:Saruboceq:
insallah kujucum aklıma getrmemeye calısıorum öyle seyler..dün gebelik org da kagan kocatepenin hafta hafta hamilelik videolarını izledim banu diye bi bayanın 9 ayını ele almıslar videolara doguma kadar sürecini yani..izledinmi??ayy en sonunda dogum anı gelio ve o dogum masasına yatırıolarya onu orda koooptuum:sinifsinif:nası duygulandım nası agladım sanki 9 ayı bitirmişim o masada yatan benim nası tuhaf bi duygu yasadım resmen o anı..

yok canım izlemedim ama bakarım şimdi sen düşünme böyle şeyler herşey yolunda çok şükür Allah'ıma bazen benimde aklıma böyle şeyler geliyor herşey bizler için ama düşünmemek daha iyi kendimizi strese sokmayalım canımcım

kısslar ben bi yarım ssatliine dısarı cıkama lazım bebikime ip alıp battaniye örücem hem zaman gecer ewde..gelirim birazdan muck

canım benim eger fırsatın varsa gir, gercekten inanılmaz bir deneyim, cd almasan bile verdigi resim portre fotograf gibi oluyor, ve dogumda ki halıne cok benzıyor diyorlarr...
kaydirigubbakcemile2
biz esimle tartısmaya bile basladık o resme bakarak, yok sana benzıo yok bana benzıo dieee kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…