2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar yemekteyizi izliyorum adam ne güzel şeyler çekiyor şu bir hafta geçse de artık gitsem anamın yanına canım antalyama açım ben ya 3 aydır doğru düzgün yemek yiyemiyorum beslenemiyorum offffffffffffffff açım,yemek yapan biri olsa keşke evde hala soğana sarmısağa elimi süremiyorum yaaaaaaa

ayy ya çok güzel bi duygu Allahım hepimize nasip etsin inşallah böyle güzel bi doğum ağlamamk imkansız bu görüntüye bizde yaşayalım inşallah kızlarrr:Saruboceq:

canım Allah kavuştursun anneciğine sayılı gün geçer merak etme :teselli:

anişler nasılsınız bakalım inşallah bebişler hepinizin iyidir, bizde çok şükür iyiz, p.tesi 4 boyutlu ultrasyon çekilecek çok heyecanlıyım bebegimi çok merak ediyorum , yanlız bu sitenin sorunu beni öldürecek yazılarım gelmiyo sinir oluyorum sayfa zor açılıyo sizdede varmı böyle sorun?

Son düzenleme:

hadi bakalım canımcım güzel güzel izlersin bebeğini güzel haberlerle gelirsin inşallah :ecrin_bebek:
bende istiyorum 4 boyutluya girmeyi bebişimi çok merak ediyorum hangi hastaneye gidiyorsun bide ne kadar ödüyorsun

sagol cnm benim,hospitalium has. ssk'lı 60 tl imiş amcamın gelini avicenna has 120 tl ödemiş hastaneden has. fark ediyo sanırım araştırmak lazım..

şimdi bende girmesem nolur diyorum ama doktorum farklı bir doktorda iyi haberleri verse güzel olmazmı diyor ya zamanında söylese ne güzel olurdu

Ama bu haftalarda da gitsen olur cok geç kalmıs sayılmazsın bence içinin rahat etmesi için git bi gorun.Ben kendi doktoruma guvenıyorum zaten pimpirikli briyim birde gidip te hiç aklımı bulandırmak istemiyorum o yuzden ben gitmicem canım.

Merhaba kızlarrr,
Ben geldim... Birkaç gün yoktum... Zehirlenmişim (gıda zehirlenmesi). Bir gece hastanede yattım... Şu anda iyiyim... Düzeldim...

kıskandım yalnız ben bu banuyu hiç kilo almamış :dilcikar: neredeyse ben şimdiden şişkoyum yaaa
işte geldim bi pembiş bide beyaz ip aldım battaniye örcem becerebilirsem:hulya:ayy kıyamamm sana been siskoymus keske bende sisko olsam öyle balon yutmus hamilemi olurmuşmuş bende öyleyim dogru dürüst tombikleşemedim..ama kız hiç heyecansız gidio doguma farkettinmi bizz nası olcaz bakalım..akannehir

Ya arkadaşlar bebişin hareketlerini nerelerde hissediyorsunuz ben pazartesi gunu kontrole gittim bir sorun yok dedi doktorum hatta kalk artık kısa kısa yuruyusler yap dedi ama ben bebeğimi hep aşagılarda hissedyorum sankı afedersiniz vajınama vuruyor ooooffff yaa boyle olurmu acaba normalmii

sagol cnm benim,hospitalium has. ssk'lı 60 tl imiş amcamın gelini avicenna has 120 tl ödemiş hastaneden has. fark ediyo sanırım araştırmak lazım..

ben özel gidicem canımcım tsklı olduğumuz için ama bi araştırayım bakalım bayramdan sonra düşünüyorum girmeyi sağol tatlım

canım bende assagıdan hissediorum hareketlerini herzaman degil tabiki ama normal yani..özellikle cok ayaklta kaldıım zaman oluyo..dinlenmeye calış..

hadi bakalım Allah kolaylık versin becerirsin canım
şişko olsan demezdin ölee:bbo: bizde öyle oluruz yalnız ameliyata girerken başladı ağlamaya bende orda koptum işte

canım endişe etme değişiyo bazen bende hissediyorum öyle aşağılarda doktor sorun yok dediyse kendini üzme sende boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…