2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin geçmiş olsun, aman dikkat et cnm kendine ..
Canım teşekkür ederim..
canım çook geçmiş olsun neden zehirlendin acaba?
Kuju, canım yemekhanede çıkan sodexhonun ıspanaklı böreğinden zehirlendim...
gecmiş olsun canım dikkat edelim yediklerimize..
Haklısın, çok çok dikkat etmek gerekiyor...
Canım çok geçmiş olsun Dikkat et kendinede bebişine de.

Çok teşekkür ederim eylülce...

12 kiloyla önde ben gidiyorummm kaydirigubbakcemile3
sizin yerinize de alıyorum canlarım benim dert etmeyinn, valla yesemde alıyorum yemesemde nasıl bir bunye bu bilmiyorummm, yarım dunya oldumm mafoldumben

tamam işte bende o bölümü sylüodum bütün 9 ayın vermiş oldugu kaygı korku sewinç merak mutluluk var o gözyaslarında..kolaymı ya onlarla beraber bir vücut gecirioruz o dokuz ayı biz sewinsek üzülsek onlarda etkileniyo ..onlara zarar gelmemesi için elimizden ne gelse yapıoruz..zaman zaman vücutlarımıza werdikleri sıkıntıları bile güçlükle katlanıoruz..hersey onların saglıgı için..

12 kiloyla önde ben gidiyorummm kaydirigubbakcemile3
sizin yerinize de alıyorum canlarım benim dert etmeyinn, valla yesemde alıyorum yemesemde nasıl bir bunye bu bilmiyorummm, yarım dunya oldumm mafoldumben
hansecim seni ben ekledimmi face e??face adresin varmı..merak ettim walla bakiim nası kilo almıssın..kaydirigubbakcemile5

Teşekkür ederim kuju acaba bendemi sorun var diyordum oyuzden surekli belimin altına yastık koyup yatıyordum asagıdaysa yukarı cıksın diye kaydirigubbakcemile :)))

Ben hep dinleniyorum canım zaten cok fazla ayakta durmuyorum evin içinde dolaşıyorum bazen.bir sorun olmasında
ben bebegimi biraz assagıda tasıyomusum ama zamanla düzeltr kendini dedi doktorum..ondan olabilir diye düşünüyodum ama normal tasıyanlar da bu seklde assagıdan hissetme durumu warmıs yani ama bazen o tekmeledşkce cisiiiiiim deliooookaydirigubbakcemile3

klavyeyi alıp camdan atıcam şimdi offffklava:
ne bu ya hepinize msj yazmaya çalışıyorum alıntı yaptımmı kitleniyo site hasta etti beniii

Kızlar merhaba,

Bu saatte girebiliyorum neler yazdınız hiç okuyamadım ama hemen sizle paylaşmam lazım:teytey:çünkü bugün doktora gittik aylık kontrolümüzü olduk kızımlakaydirigubbakcemile3
25+1 deyiz bugün ve kzıım 33 cm. 780 gr. olmuş maşallahsositosositoalkisalkisalkisDoktor herşey yolunda ayına göre kilosu çok iyi dedi:dance::teytey:

İnşallah hep böyle devam eder, ve sizin kucucuklar ile ilgili de hep göyle güzel haberler alırız:Saruboceq:

Bu arada şeker yükleme testi yapıldı, birde idrar yolu enfeksiyonu var mı? diye örnek alındı. sonuçlar yarın çıkacak umarım onlarda güzel çıkar.. Dua edin bana:Saruboceq:

geçen gün doktorda iki haftası kalmış doğuma bi bayan vardı karnı okadar aşağıdaydıki bebek çıktı çıkacak o derece demekki öyle görünücez son haftalarda görünce şok oldum amaakannehir

Bende numaramı bırakmıştım oraya beni indirim olunca bilgilendireceklerdi ama haber veren yok bugün akşam kesinse ben giderim kocamla vallaha?

yeni gördüm cnm kesin tabi bana msj geldi annemler şuan orda ama yenidoğan için çok az şey war diyorlar hep 1 yaş sonrasıymış çoğunlukla park yataklar çok indirimdeymiş, malzeme çantası 20 tl kapış kapış gidiomuş we çok güzelmiş bnce imkanın warsa git yarında 9-12 arası

gözün aydın cnm bebişini görmüşsün.testlerinde inşallah iyi çıkar.. dualarım seninle::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…