- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.641
Canım teşekkür ederim..hoşgeldin geçmiş olsun, aman dikkat et cnm kendine ..
Kuju, canım yemekhanede çıkan sodexhonun ıspanaklı böreğinden zehirlendim...canım çook geçmiş olsun neden zehirlendin acaba?
Haklısın, çok çok dikkat etmek gerekiyor...gecmiş olsun canım dikkat edelim yediklerimize..
Canım çok geçmiş olsun Dikkat et kendinede bebişine de.
hadi bakalım Allah kolaylık versin becerirsin canım
şişko olsan demezdin ölee:bbo: bizde öyle oluruz yalnız ameliyata girerken başladı ağlamaya bende orda koptum işte
canım endişe etme değişiyo bazen bende hissediyorum öyle aşağılarda doktor sorun yok dediyse kendini üzme sende boşuna
canım bende assagıdan hissediorum hareketlerini herzaman degil tabiki ama normal yani..özellikle cok ayaklta kaldıım zaman oluyo..dinlenmeye calış..
tamam işte bende o bölümü sylüodum bütün 9 ayın vermiş oldugu kaygı korku sewinç merak mutluluk var o gözyaslarında..kolaymı ya onlarla beraber bir vücut gecirioruz o dokuz ayı biz sewinsek üzülsek onlarda etkileniyo ..onlara zarar gelmemesi için elimizden ne gelse yapıoruz..zaman zaman vücutlarımıza werdikleri sıkıntıları bile güçlükle katlanıoruz..hersey onların saglıgı için..hadi bakalım Allah kolaylık versin becerirsin canım
şişko olsan demezdin ölee:bbo: bizde öyle oluruz yalnız ameliyata girerken başladı ağlamaya bende orda koptum işte
canım endişe etme değişiyo bazen bende hissediyorum öyle aşağılarda doktor sorun yok dediyse kendini üzme sende boşuna
hansecim seni ben ekledimmi face e??face adresin varmı..merak ettim walla bakiim nası kilo almıssın..kaydirigubbakcemile512 kiloyla önde ben gidiyorummm kaydirigubbakcemile3
sizin yerinize de alıyorum canlarım benim dert etmeyinn, valla yesemde alıyorum yemesemde nasıl bir bunye bu bilmiyorummm, yarım dunya oldumm mafoldumben
yaa bana da link verir misiniz izleyeyim çok merak ettim şunu :dilcikar:kıskandım yalnız ben bu banuyu hiç kilo almamış :dilcikar: neredeyse ben şimdiden şişkoyum yaaa
ben bebegimi biraz assagıda tasıyomusum ama zamanla düzeltr kendini dedi doktorum..ondan olabilir diye düşünüyodum ama normal tasıyanlar da bu seklde assagıdan hissetme durumu warmıs yani ama bazen o tekmeledşkce cisiiiiiim deliooookaydirigubbakcemile3Ben hep dinleniyorum canım zaten cok fazla ayakta durmuyorum evin içinde dolaşıyorum bazen.bir sorun olmasında
dimplecim gebelik org da kagan kocatepe hafta hafta hamilelik bölümü varya..orda 1.bülüö 2.bölüm diyerek doguma kadar gösteriolr..sinpac çım çok geçmiş olsun ya :sinifsinif:
yaa bana da link verir misiniz izleyeyim çok merak ettim şunu :dilcikar:
sinpac canım benim, cooook ccooook gecmıs olsun, ozlettın kendini opuyorumnanaktan
sincap çok geçmiş olsun tekrar hoş geldin...
sinpac çım çok geçmiş olsun ya :sinifsinif:
yaa bana da link verir misiniz izleyeyim çok merak ettim şunu :dilcikar:
Bende numaramı bırakmıştım oraya beni indirim olunca bilgilendireceklerdi ama haber veren yok bugün akşam kesinse ben giderim kocamla vallaha?
Kızlar merhaba,
Bu saatte girebiliyorum neler yazdınız hiç okuyamadım ama hemen sizle paylaşmam lazım:teytey:çünkü bugün doktora gittik aylık kontrolümüzü olduk kızımlakaydirigubbakcemile3
25+1 deyiz bugün ve kzıım 33 cm. 780 gr. olmuş maşallahsositosositoalkisalkisalkisDoktor herşey yolunda ayına göre kilosu çok iyi dedi:dance::teytey:
İnşallah hep böyle devam eder, ve sizin kucucuklar ile ilgili de hep göyle güzel haberler alırız:Saruboceq:
Bu arada şeker yükleme testi yapıldı, birde idrar yolu enfeksiyonu var mı? diye örnek alındı. sonuçlar yarın çıkacak umarım onlarda güzel çıkar.. Dua edin bana:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?