- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.661
ben bebegimi biraz assagıda tasıyomusum ama zamanla düzeltr kendini dedi doktorum..ondan olabilir diye düşünüyodum ama normal tasıyanlar da bu seklde assagıdan hissetme durumu warmıs yani ama bazen o tekmeledşkce cisiiiiiim deliooookaydirigubbakcemile3
aynenn kaydirigubbakcemile3ben bebegimi biraz assagıda tasıyomusum ama zamanla düzeltr kendini dedi doktorum..ondan olabilir diye düşünüyodum ama normal tasıyanlar da bu seklde assagıdan hissetme durumu warmıs yani ama bazen o tekmeledşkce cisiiiiiim deliooookaydirigubbakcemile3
ben 7. bölümü bi şekilde izledimdimplecim gebelik org da kagan kocatepe hafta hafta hamilelik bölümü varya..orda 1.bülüö 2.bölüm diyerek doguma kadar gösteriolr..
gözün aydın maşaallah ne kadar büyümüş bebişinKızlar merhaba,
Bu saatte girebiliyorum neler yazdınız hiç okuyamadım ama hemen sizle paylaşmam lazım:teytey:çünkü bugün doktora gittik aylık kontrolümüzü olduk kızımlakaydirigubbakcemile3
25+1 deyiz bugün ve kzıım 33 cm. 780 gr. olmuş maşallahsositosositoalkisalkisalkisDoktor herşey yolunda ayına göre kilosu çok iyi dedi:dance::teytey:
İnşallah hep böyle devam eder, ve sizin kucucuklar ile ilgili de hep göyle güzel haberler alırız:Saruboceq:
Bu arada şeker yükleme testi yapıldı, birde idrar yolu enfeksiyonu var mı? diye örnek alındı. sonuçlar yarın çıkacak umarım onlarda güzel çıkar.. Dua edin bana:Saruboceq:
Kızlar merhaba,
Bu saatte girebiliyorum neler yazdınız hiç okuyamadım ama hemen sizle paylaşmam lazım:teytey:çünkü bugün doktora gittik aylık kontrolümüzü olduk kızımlakaydirigubbakcemile3
25+1 deyiz bugün ve kzıım 33 cm. 780 gr. olmuş maşallahsositosositoalkisalkisalkisDoktor herşey yolunda ayına göre kilosu çok iyi dedi:dance::teytey:
İnşallah hep böyle devam eder, ve sizin kucucuklar ile ilgili de hep göyle güzel haberler alırız:Saruboceq:
Bu arada şeker yükleme testi yapıldı, birde idrar yolu enfeksiyonu var mı? diye örnek alındı. sonuçlar yarın çıkacak umarım onlarda güzel çıkar.. Dua edin bana:Saruboceq:
evet tatlım erkenciyim, çünkü çalışıyorum akannehirgünaydın arkadaşlar :))
işlerin yoğunluğundan bakamadım hiç umarım herkes iyidir bebişlerde..ben mutluyum şükür haftaya izinliyim de:lepi: herkese iyi hafta sonları...
dimplehawk sen de erkencisin canım benim gibi.bizim kızlar uyuyor galiba:))afiyet olsun..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?