2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ewet ya o banada oluyo sanki mesanemin üstünde oynuyomuş gibi oluyo içlerden bişeyleri eziyo gibi ama zamanla düzelir heralde:):asigim:

aynenn kaydirigubbakcemile3
dimplecim gebelik org da kagan kocatepe hafta hafta hamilelik bölümü varya..orda 1.bülüö 2.bölüm diyerek doguma kadar gösteriolr..
ben 7. bölümü bi şekilde izledim
ama diğerlerini bulamadım nedense benneyaptımki
gözün aydın maşaallah ne kadar büyümüş bebişin

gözün aydın canım maşallah kuzuna
inşallah hayırlı haberler alırsınkaydirigubbakcemile5

EFTEL, DİMPLEHAW, KUJU'CUM;

TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR.. HEPİNİZE AYRI AYRI YAZAMIYORUM BUGÜN SİTE HABİRE ÇÖKÜYOR.. SİZİN YAZDIKLARINIZI ZOR OKUYORUM.. kafamçokkarıştı

BU ARADA Bİ LİNK TEN BAHSEDİYORSUNUZ? KONU NE? BİŞEYLERİN UCUZLUĞUNDAN FİLANDA BAHSEDİLMİŞ. KISACA BENİ DE AYDINLATIN.. YOKSA SAYFA DEĞİŞİRKEN BİLE KOPUYOR BU SİTEfisfisfis

canımcım gebelik org da hafta hafta hamileliği konu edilen bi bayanın doğuma gidişi ve çıkışı var ondan bahsediyoruz
indirimle ilgili pek bi bilgim yok sadece tuzla da bi markanın bugün indirim günüymüş ve yarın sabah 9_12 arası markanın adı gelmiyo aklıma şimdi
aynen dediğin gibi bende çok zor bağlanıyorum ve sinir oluyorum

chicconun indirimi kızlarrrrr bugün geçti artık ta yarın sabah 9-12 arası ama erken gidebilen gitsin çok kalabalık oluyomuş dedi annem mermerciler organize sanayide park yataklar falan çok indirimdeymiş we bebek arabaları bilginiz olsun!

hepinize iyi akşamlar bnde ewe iniyorum çok acıktımmm çokkkkkkk:)))) suluköfte war ewde bayılırım gidip 2 tabak yicem, yoğurtla sonrasında elma, armut, mandalina we üzümmmmmm bayılcam şimdi kaçtım ben

canlarım doktora gidipte güzel haberlerle dönen herkesin gözü aydın gidecek olanlar varsa inşaallah onlarda güzel haberler getirirler.bu ara geçmişi okuyamıyorum.

hepinize harika haftasonları diliyorumopuyorumnanaktan

Günaydın güzel anneler opuyorumnanaktan

Henüz kimsecikler gelmemiş, ben de arkadaşımla şöylee güzel bir cumartesi kahvaltısı yapayım barii cokacimcoook

günaydın arkadaşlar :))
işlerin yoğunluğundan bakamadım hiç umarım herkes iyidir bebişlerde..ben mutluyum şükür haftaya izinliyim de:lepi: herkese iyi hafta sonları...

dimplehawk sen de erkencisin canım benim gibi.bizim kızlar uyuyor galiba:))afiyet olsun..:)

Günaydınlar güzel anneler ve bebkleri nasılsınızz.... biz gayet iyiyz oğlumun maşallağı var hiç durmuyor yerinde ve artık hareketleri dışardan bariz belli artık....

günaydın herkese

bende işteyim sabah sabah dün aylık kontrolüm vardı.kesin oğlum oluyor 24 cm 400 gr olmuş ayrıca tatanoz 4. doz vuruldum kolum çok ağrıyor.daha önceki vurdurduklarımı hissetmemiştim bile.

günaydın kızlar bnde erkenciyim bu sabah akşam bjk maç war we beşiktaştaki bütün restrnlara suyu biz werdiğimizden erkenden işe koyulduk:) bugün 26 haftamıza girdik bi bakalım ne diyor siteler bizim için öptüm hepinizi..

günaydın güzeller opuyorumnanaktan
eşim geldi nöbetten o duşunu alırken bende bi slm vereyim dedim herkese güzel hafta sonları çalışanlara kolay gelsin anneciğime gidiyoruz herkesi öptüm görüşmek üzere canlarımma.s.

gunaydınnn kızlarrr opuyorumnanaktan
nasılsınız bakalım, biz cok iyiyiz, sabah erken kalkmanın dısında, bugun yarım gun calısyorum cok sukur, 12 de buradan cıkıp eve gıdıp temızlık yapacagımmm :sinifsinif:

evet tatlım erkenciyim, çünkü çalışıyorum akannehir

veee ben de bayram sonu 1 hafta izinliyim :dance: senelik iznim kalmıştı bir hafta, bol bol dinlenip, bebiş alışverişimi yapıcam inş.. :sm_cool:

üff kızlar evde o kadar çok iş var ki ne yapcam şaşırdım( dolandım dolandım sonra vazgeçip oturdum beklesin az daha.bebek olunca nasıl yetişcem bilmiyorum..bu hamilelik beni tembelliğe alıştırdı çalışkan olmaya da hiç niyetim yokkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…