- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.681
veee ben de bayram sonu 1 hafta izinliyim :dance: senelik iznim kalmıştı bir hafta, bol bol dinlenip, bebiş alışverişimi yapıcam inş.. :sm_cool:
hihoyyythihoyyythehe süper bi duygu demi:)) benim bundan sonra 14 gün daha iznim var.ara ara kullanıcam ben de doğum iznine kadar.
c.tesi de mi çalışıyosun canım yaa zor olur valla allah kolaylık versin..
hemde nasıllllll :lepi: o kadar ihtiyacım vardı ki izinehehe süper bi duygu demi:)) benim bundan sonra 14 gün daha iznim var.ara ara kullanıcam ben de doğum iznine kadar.
c.tesi de mi çalışıyosun canım yaa zor olur valla allah kolaylık versin..
:lepi: :dance: kaydirigubbakcemile5hihoyyythihoyyyt
bende bendee bayram dan sonra tam 8 gun ızın alıcammmmm :teytey:
coook mutluyummmm hihoyyyt
hihoyyythihoyyyt
bende bendee bayram dan sonra tam 8 gun ızın alıcammmmm :teytey:
coook mutluyummmm hihoyyyt
amaaa bayram da calısıyorumm, cumartesi ve pzartesiklava:
kızlar normal beşik yada yatağın yanına portatif olanlardan düşünüyormusunuz??ben istiyorum rahat olur diye linke bir bakın bunu buldum fiyatı da uygun gibii
http://www.bebekaraclari.com/?urun-detay_192_PORTATiF_NENNY_BESiK.html
olsun canım benim eşimde çalışıyor bayramda.nasılsa sonraı izinlisin bol bol dinlenirsin...ben işleri bitirip kavun karpuz büyütcem:))kaydirigubbakcemile3
ahh bir de ev işleri olmasaaa
dimple ben de öyle düşündüm taşıması da kolay olur dedim hem..sonuçta hemen odayı ayıramayız.
kızlar bir de dr unuzla konuştunuz mu izne ne zaman ayrılıyorsunuz?ben artık gün sayıyorum inanın.ocakta ayrılıcam inşallah doğum şekline göre 4-11 ocak arası..doğum sonrasına aktarmayı düşünmüyorum iznimi işler çok yoğun bizim çalışamam gibi geliyor..sizler ne yapacaksınız?
evet tabii..dimple ben de öyle düşündüm taşıması da kolay olur dedim hem..sonuçta hemen odayı ayıramayız.
kızlar bir de dr unuzla konuştunuz mu izne ne zaman ayrılıyorsunuz?ben artık gün sayıyorum inanın.ocakta ayrılıcam inşallah doğum şekline göre 4-11 ocak arası..doğum sonrasına aktarmayı düşünmüyorum iznimi işler çok yoğun bizim çalışamam gibi geliyor..sizler ne yapacaksınız?
iyi fikir canım ben sırf bu yüzden park yatak aldım biraz büyüyünce oda alacağım inşallah...bu beşik güzel ama çok alçak değil mi ilk zamanlar eğilip almak zor olmaz mı....üstüne beşiği koyabileceğin bir platform lazım gibi görünüyor...
dimi yaaaa kaydirigubbakcemile3
zaten ole bi tembellestim ki sorma gitsin, hicbir sey yapmıyorummmm
yasasın hamilelikkkkk :lepi::teytey:
bana da alçak geldi canım ama alırsak eşim düşünsün onu da yarı lüzumlu işleri çok sever:))
ya handecim inan totomu kaldırasım gelmiyor:kedi:ama doğumdan sonra da ararız bugünleri gibi geliyor..şimdilik yayalım bakalım kendimizi:))
izni bekleyen bi tek benim sanıyodum yeni yıl olsun diye sayıyorum şimdi..ücretsiz alıcam ben 8 hafta dolunca..kızlar 32. haftada sadece kendi dr umuzun raporu yeterlimi heyet raporu filan gerekmiyor demi bilgisi olan var mı?
bana da alçak geldi canım ama alırsak eşim düşünsün onu da yarı lüzumlu işleri çok sever:))
ya handecim inan totomu kaldırasım gelmiyor:kedi:ama doğumdan sonra da ararız bugünleri gibi geliyor..şimdilik yayalım bakalım kendimizi:))
izni bekleyen bi tek benim sanıyodum yeni yıl olsun diye sayıyorum şimdi..ücretsiz alıcam ben 8 hafta dolunca..kızlar 32. haftada sadece kendi dr umuzun raporu yeterlimi heyet raporu filan gerekmiyor demi bilgisi olan var mı?
canım benim,
32 haftalıkta doktorun veriyor diye biliyorum, ama hastanede ssk geciyorsa isyerinde gecerli oluyor o rapor, ama yine tam emin degilm bir sor istersen:uhm:
peki sen dogum ıznının bitince 2 ay rapor alcakmısın :uhm:
ben dun mudurmle konustum, bana ızın verıyorlar rapor ıcın, bende alırım ozaman dedım zemuszemus
valla kıymetini bilelim bu hamilelik doneminin :içelim:
benim bildiğim kadarıyla doktordan 32 haftalık olunca rapor alıyor ve siğortaya gidip onaylatıyorsunuz... bu konuları doktorla konuşmak lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?