2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

veee ben de bayram sonu 1 hafta izinliyim :dance: senelik iznim kalmıştı bir hafta, bol bol dinlenip, bebiş alışverişimi yapıcam inş.. :sm_cool:

hehe süper bi duygu demi:)) benim bundan sonra 14 gün daha iznim var.ara ara kullanıcam ben de doğum iznine kadar.
c.tesi de mi çalışıyosun canım yaa zor olur valla allah kolaylık versin..

hehe süper bi duygu demi:)) benim bundan sonra 14 gün daha iznim var.ara ara kullanıcam ben de doğum iznine kadar.
hihoyyythihoyyyt
bende bendee bayram dan sonra tam 8 gun ızın alıcammmmm :teytey:
coook mutluyummmm hihoyyyt
amaaa bayram da calısıyorumm, cumartesi ve pzartesi klava:

hemde nasıllllll :lepi: o kadar ihtiyacım vardı ki izine
akşamları 8 de evde oluyorum cumt.de yarım gün çalışıyorum baya yoruluyorum
ilaç geldi bu :teytey:

senin de varmış baya ne güzel kaydirigubbakcemile5
hihoyyythihoyyyt
:lepi: :dance: kaydirigubbakcemile5

günaydın arkadaşlar...kolay gelsin....erken uyanmama rağmen hiç kalmak istemedim yataktan çünkü 3 gündür sularımız kesiliyor sadce gece geliyor akşamlarıda az akıyor...bayram temizliği yapcam güya ama su yok....bayram öncesi olacak şey mi......çok siniriliyim yaklava:

gece yapcam artık eşimle de bakalım dayanabilecek miyim....su dışında iyiyiz...kızım en son 572grdı ama bayağı büyüdü sanırım artık tekmelerin yanında gezinmesini ve tam emin değilim ama ya elini ya ayağını karnımda gezdirmsini de hissedebiliyorum....onu çok seviyorum:asigim:

Rabbim hepimizin bebeklerine sağlık versin....

hihoyyythihoyyyt
amaaa bayram da calısıyorumm, cumartesi ve pzartesi klava:

olsun canım benim eşimde çalışıyor bayramda.nasılsa sonraı izinlisin bol bol dinlenirsin...ben işleri bitirip kavun karpuz büyütcem:))kaydirigubbakcemile3

ahh bir de ev işleri olmasaaa

ne güzel izinler yaklaşıyor işleri boş verin dinlenin arkadaşlar...yavaş yavaş ağırlaşıyoruz enerji depolayın şimdiden....okullar için de tatili uzatsalar ne sevineceğim ama....derslerimiz sınavlarımız aksıyor o zaman da.....yetiştirmek için hem çocukların hem bizim canımız çıkıyor verim alamıyoruz....ama hayırlısı .....

bizim kullanım alanımız yok ama müsait alanı olanlar için
bir süre bebeklerin yatak odasında kalmaları açısından portatif beşikler kullanışlı olur

iyi fikir canım ben sırf bu yüzden park yatak aldım biraz büyüyünce oda alacağım inşallah...bu beşik güzel ama çok alçak değil mi ilk zamanlar eğilip almak zor olmaz mı....üstüne beşiği koyabileceğin bir platform lazım gibi görünüyor...

olsun canım benim eşimde çalışıyor bayramda.nasılsa sonraı izinlisin bol bol dinlenirsin...ben işleri bitirip kavun karpuz büyütcem:))kaydirigubbakcemile3

ahh bir de ev işleri olmasaaa

dimi yaaaa kaydirigubbakcemile3
zaten ole bi tembellestim ki sorma gitsin, hicbir sey yapmıyorummmm
yasasın hamilelikkkkk :lepi::teytey:

dimple ben de öyle düşündüm taşıması da kolay olur dedim hem..sonuçta hemen odayı ayıramayız.

kızlar bir de dr unuzla konuştunuz mu izne ne zaman ayrılıyorsunuz?ben artık gün sayıyorum inanın.ocakta ayrılıcam inşallah doğum şekline göre 4-11 ocak arası..doğum sonrasına aktarmayı düşünmüyorum iznimi işler çok yoğun bizim çalışamam gibi geliyor..sizler ne yapacaksınız?

bende senin gibiyim canım,
32. haftamda insallah ayrılacagım ızıne, oyle zor geliyor ki ise gelmek, her sabah zar zor kalkıyorum yataktan. tahminen ocak'ın 3. haftası ızıne ayrılıcam

bende şubata kadar bir aksilik çıkmazsa çalışmayı düşnüyorum doğum öncsi 2 ay doğum sonrası 2 ay izin oluyor ben doğum sonra kullanmak için mecbur sonrasını almayı düşünüyorum hem bebeğimle daha çok zaman geçirim....

evet tabii..

ben 32. hafta dolunca hemen ayrılmayı düşünüyorum inş.
ben de gün sayıyorum 2 ay 9 günüm kaldı işten ayrılmama :lepi:

bana da alçak geldi canım ama alırsak eşim düşünsün onu da yarı lüzumlu işleri çok sever:))

dimi yaaaa kaydirigubbakcemile3
zaten ole bi tembellestim ki sorma gitsin, hicbir sey yapmıyorummmm
yasasın hamilelikkkkk :lepi::teytey:

ya handecim inan totomu kaldırasım gelmiyor:kedi:ama doğumdan sonra da ararız bugünleri gibi geliyor..şimdilik yayalım bakalım kendimizi:))

izni bekleyen bi tek benim sanıyodum yeni yıl olsun diye sayıyorum şimdi..ücretsiz alıcam ben 8 hafta dolunca..kızlar 32. haftada sadece kendi dr umuzun raporu yeterlimi heyet raporu filan gerekmiyor demi bilgisi olan var mı?

canım benim,
32 haftalıkta doktorun veriyor diye biliyorum, ama hastanede ssk geciyorsa isyerinde gecerli oluyor o rapor, ama yine tam emin degilm bir sor istersen:uhm:
peki sen dogum ıznının bitince 2 ay rapor alcakmısın :uhm:
ben dun mudurmle konustum, bana ızın verıyorlar rapor ıcın, bende alırım ozaman dedım zemuszemus
valla kıymetini bilelim bu hamilelik doneminin :içelim:

benim bildiğim kadarıyla doktordan 32 haftalık olunca rapor alıyor ve siğortaya gidip onaylatıyorsunuz... bu konuları doktorla konuşmak lazım...

hmm kanuna bi bakmak lazım o zaman hazıra konayım dedim de:)) ben rapor alamam büyük ihtimalle.bizim müdür çok sıcak bakmıyor ama şansımı deniycem yine de:) ücretsiz alıcam ben 6 ay mı 1 yıl mı o belli değilçben 6 ay diyom eşim 1 yıl al diyo bakalım..

benim bildiğim kadarıyla doktordan 32 haftalık olunca rapor alıyor ve siğortaya gidip onaylatıyorsunuz... bu konuları doktorla konuşmak lazım...

sağol canım.ben ssk lı değilim ama..devlet memuruyum..öğrenirim artıkın.

kızlaaaar milupa anne bebek kulubü bana bişiler gönderdi şuan geldi daha içinde bebeğimi beklerken kitapçığı, indirim çekleri, magnet resim çerçewesi, bebek bakım cdsi ve nivea baby yeni doğan ıslam mendili war:)))))) çok mutlu oldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…