2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hasret ne güzel olmuş canım..güle güle kullan:))

kızlar hava çok güzıel burda ben de yürüyüşe çıkayım..gelince görüşürüz öpeyrum hepinizi..

valla arkadaslar yazdiğindan beri bu haberi bekliyordum, ama forumlarda okudum acaip kalabalik oluyormus. 1 saat onceden gidip biraya girenler varmis.
acikcasi fazla geldi bana, bir de kalabalikta grip korkusu var tabi Çok üzgünüm çoook,
giden arkadaslar olursa bize de anlatsinlar!!

herkese iyi haftasonları,
gecmis oku oku bitmedi, pes ettim. calisan anneciklere cok cok kolayliklar diliyorum, valla ben feci üsengec olmaya basladım, ise gidenlere allah yardımcı olsun.

25.haftama girdim, bel ağrıları icin cok mu erken? zorlamaya basladı beni, sizlerde durum nedir?
6,5-7 kilo aldim bu arada..

yok annem dün 4,30da falan gitti 5te kapı açmışlar giren girmiş ilk sakinken 6 dan sonra kalabalık olmuş diğer kapılarıda açmışlar işte

çok uygunmuş malzeme çantası almışlar çok güzel we kullanışlı dio annme bn daha görmedim:) 20 tl ye almışlar, ortopedik bebe ayakkabısı almışlar 10tl beyaz 1 yaş mont almışlar oda ucuz dedi ama fiyatı unuttum gelsinler öğrenirim iyice getrcekler zaten tulum falanda almışlar şuan yoldalar yarım saate gelirler resimlerinide çekip 2010 bebişlerinin cicişleri topiğine koycam.

herkese merhaba.Umarım iyi bir hafta sonu diliyorum.
Tetanozdan mahvolmuştumya allahtan üç güne geçti daha bide bir ay sonra ikinci dozu var.Buarada ben 3,5 kilo almışım.
SEYYALTANERCıM annene büyük geçmişolsun allah acil şifalar versin canım.
SıNCAP ay kız allah korumuş yediklerine dikkat et geçmiş olsun seninde başına gelmeyen kalmadı valla.
NARıNNAZ maşallah kuzucuna nasılda büyümüş umarım test sonuçlarında güzel çıkar.

işte annemin chicco depodan aldığı çanta kızlar şimdi bi sitede gördüm 72,5tl dio biz 20tlye aldık çok mutlu oldum şimdi

burda detaylı görünmüyo sitesinden bakabilirsiniz Chicco Haftasonu Çantasi Kahverengi / Turuncu

günaydın herkese...
ebrucum geçmedi mi hala off ya dinlen yorma kendini fazla mandalina portakal ye bol bol..

selam herkese gunaydın
ebru hala geçmedimi vicks buharı yapsana çok iyi geliyor 2lt suya 1buçuk çay kaşığı vişcks koy uzwerine battaniye ort yarım saat içine çek buharı hemen ertesi gun iyi olursun

kızlar günaydın nasılsınız?ben hala hastayım ... ((
geçmişi okuyamadım,umarım bir yaramazlık yoktur..herkes iyidir...kendinize çok iyi bakın...

tatlım dikkat et kendine geçmiş olsun...
kızlar günaydınn. minnosumu gördüm bende dün doktorum ayrıntılı baktı.. ama ayrıntılı diyorsam 4 boyutlu degildi.. normal ultrasonla organlarını inceledi tek tek.. şükür iiyiz...523 gr 26 cm olmuş minnoşum.. yanlız bişey dikkatemi çekti siz hiç dikkat ettinizmi baş çapı , uyluk kemiği, karın çevresi herbiri farklı haftaları gösteriyor... bu konuda bilgisi olan var mı.. netten biraz araştırdımsınırlar dahilinde ama yinede bilmiyorum.. bu beni biraz tedirgin etti...plesantanında ucu aşagıdaymış ama kendisi arkada duvardaymış sorun olmaz dogumda dedi...üff kızlar hamilelik ne zormuş ya sürekli soru işaretleri hiç bitmiyor.. ben bu kadar zor olacagını hiç tahmin etmezdim.. sizde bu kadar takıyomusunuz yoksa ben mi avartıyorum...laelaelaelaelae

abartmaaaaaaakannehir ewet benmde mesela 20+2ylen gitmiştim biri 20+4 biri 20+6 20+3 falan gösteriyodu o normal sınırlarmış bişi yok yani:) belki senin bebeiş koca kafa doğar nolmuş yanidelikafadulden

arkadaşlar dün eşimle birlikte maltepeye gittik bebek odası takımları için ama hiçbiyerde doğru düzgün bişi göremedik sadece bir mağaza bulduk o da katoloktan bakabildik,maltepe,pendik,bostancı kartal, civarlarında bildiğiniz bebek odası takımları uygun fiyata olan yerler var mı yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…