2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bence4 sne boş yere kendine sıkıntı yaratıp üzüyorsun,bunlar normal şeyler,lütfen kendini de bebeğini de üzme tatlım,evet haklısın tek sen değilsin bu hamilelik öyle bişeyki zaman zaman hepimiz olmıcak şeyleri çevirip çevirip düşünüyoruz ve kendimizi çok üzüoyruz,ama gereksiz aslındahihoyyyt

Selam kızlar,

Hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun diliyorum, çok dikkat edin kendinize. Biz de dün doktora gittik. Biraz kızdırdım doktorumu. Bazı arkadaşlar ayrıntılı ultrason için ayrı randevu alıyor, ekstra para ödüyor falan dedim. Sen her seferinde zaten aytıntılı ultrasona giriyorsun, bu dört boyutlu alet vs. dedi. :) Ben de biliyorum da emin olmak istedim dedim...

Oğlum 24+0'da 688 gr. :)

Çok şükür sağlığı yerinde. Ama sanırım oğlumu doğar doğmaz psikoloğa götüreceğim, sürekli yüzünü kapatıyor kerata, utangaç olacak sanırım. Salı günü şeker yüklemesi yapacağız.

Bize tatil oldu 1 Aralık'a kadar tatil ama sanırım ben çalışmaya devam edeceğim.

Dün oğlumun yatağını da aldık, çok şükür büyük eşyalarımız bitti, artık ıvır zıvır kaldı.

Bu arada doktorum yeni gelecek aşıyı yaptır dedi. Kendisi de karşı,, son güne kadar beklemiş ama yaptırmazlarsa ifade veriyorlarmı. Yeni aşının hiçbir zararı yok dedi. Sanırım ben aşı olacağım.

Öpüyorum hepinizi...

bnde olmayı düşünüyorum tedbir almakta fayda war.
oğluşuna maşallah cnm sağlıkla gelsin yüzünü kapatmasının sebebi ultrason ışınları canım muhtemelen rahatsız ediyordur 4 boyutlu park yatakmı aldın?

şekercim öncelikle maşallah kuzuna ve her ultrasonda aynen dediğin gibi bir iki gün oynuyo bunu dert etme bence boşuna üzülme doktorun da sorun yok demiş stres yapma kendine bebişin büyümüş keyfiini çıkarr:)

canıcım gözün aydın maşallah bebeğine yatağını da güle güle kullanın güzel uykular uyusun bebişin

slm canımcım valla hiç bilmiyorum ben otarafları bulursun daha vakit var merak etmekaydirigubbakcemile5

valla ben düşünmüyorum her yıl normal gripten 4000.5000 kişi maalesef ölüyormuş sadece adı değişti medyaya malzeme çıktı abartıyorlar ölen kişilerin hepsi kronik rahatsızlığı olan kişiler bünyemizi sağlam tutarsak hijyene ve yediklerimize dikkat edersek ben sanmıyorum ki birşey olsun herkesin kendi kararı tabiki olmayın demem kimseye de

otobüsle gidicez biz daha önce uçağa binmedim şimdi hamileyken ilk kez bineceğim için tedirgin olursam diye korktum eşim uçakla gidelim dedi ama ben cesaret edemedim arabamızla da gitmek istemiyoruz çünkü gece yolculuk yapıcaz eşim işten çıkmış olacak

siz de sağsalim gidin gelin inşallah cnm,ben otobüsü düşündüm ama istanbul antalya arası 12 saat ben bir saat oturamıyorum ki belimin üstüne:umursamaz:

siz de sağsalim gidin gelin inşallah cnm,ben otobüsü düşündüm ama istanbul antalya arası 12 saat ben bir saat oturamıyorum ki belimin üstüne:umursamaz:

sağol canım sizde inşallah
haklısın antalya daha uzak valla ne biliyim ilk kez diye tedirgin olurum dedim uçakla gitmek istemedim Allah herkesin yolunu açık etsin

cnm gözün aydın bebişin büyümüş maşallah bende cuma günü gittim doktora bnmde ultrason kagıdında haftaları farklı 22 haftalıgız biz biri 21,0 gösteriyo biri 22,6 gösteriyor biride 22,0 gösteriyor sanırım herkezde olan bişey bence endişelenme istersen internetten ultrason bilgileri diye gir orda sonuçlar var düşük normal üksek diye onlarla karşılaştırınca insanın içi biraz daha rahat ediyor.du kız daha hamilelikden sıkılma hemen anne olmanın en güzel yanı hamilelik:)::)9 aydan sonrası daha zor allah hepimize kolaylık versin.akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…