- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.721
tatlım dikkat et kendine geçmiş olsun...
kızlar günaydınn. minnosumu gördüm bende dün doktorum ayrıntılı baktı.. ama ayrıntılı diyorsam 4 boyutlu degildi.. normal ultrasonla organlarını inceledi tek tek.. şükür iiyiz...523 gr 26 cm olmuş minnoşum.. yanlız bişey dikkatemi çekti siz hiç dikkat ettinizmi baş çapı , uyluk kemiği, karın çevresi herbiri farklı haftaları gösteriyor... bu konuda bilgisi olan var mı.. netten biraz araştırdımsınırlar dahilinde ama yinede bilmiyorum.. bu beni biraz tedirgin etti...plesantanında ucu aşagıdaymış ama kendisi arkada duvardaymış sorun olmaz dogumda dedi...üff kızlar hamilelik ne zormuş ya sürekli soru işaretleri hiç bitmiyor.. ben bu kadar zor olacagını hiç tahmin etmezdim.. sizde bu kadar takıyomusunuz yoksa ben mi avartıyorum...laelaelaelaelae
kızlar günaydınn. minnosumu gördüm bende dün doktorum ayrıntılı baktı.. ama ayrıntılı diyorsam 4 boyutlu degildi.. normal ultrasonla organlarını inceledi tek tek.. şükür iiyiz...523 gr 26 cm olmuş minnoşum.. yanlız bişey dikkatemi çekti siz hiç dikkat ettinizmi baş çapı , uyluk kemiği, karın çevresi herbiri farklı haftaları gösteriyor... bu konuda bilgisi olan var mı.. netten biraz araştırdımsınırlar dahilinde ama yinede bilmiyorum.. bu beni biraz tedirgin etti...plesantanında ucu aşagıdaymış ama kendisi arkada duvardaymış sorun olmaz dogumda dedi...üff kızlar hamilelik ne zormuş ya sürekli soru işaretleri hiç bitmiyor.. ben bu kadar zor olacagını hiç tahmin etmezdim.. sizde bu kadar takıyomusunuz yoksa ben mi avartıyorum...laelaelaelaelae
Selam kızlar,
Hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun diliyorum, çok dikkat edin kendinize. Biz de dün doktora gittik. Biraz kızdırdım doktorumu. Bazı arkadaşlar ayrıntılı ultrason için ayrı randevu alıyor, ekstra para ödüyor falan dedim. Sen her seferinde zaten aytıntılı ultrasona giriyorsun, bu dört boyutlu alet vs. dedi. :) Ben de biliyorum da emin olmak istedim dedim...
Oğlum 24+0'da 688 gr. :)
Çok şükür sağlığı yerinde. Ama sanırım oğlumu doğar doğmaz psikoloğa götüreceğim, sürekli yüzünü kapatıyor kerata, utangaç olacak sanırım. Salı günü şeker yüklemesi yapacağız.
Bize tatil oldu 1 Aralık'a kadar tatil ama sanırım ben çalışmaya devam edeceğim.
Dün oğlumun yatağını da aldık, çok şükür büyük eşyalarımız bitti, artık ıvır zıvır kaldı.
Bu arada doktorum yeni gelecek aşıyı yaptır dedi. Kendisi de karşı,, son güne kadar beklemiş ama yaptırmazlarsa ifade veriyorlarmı. Yeni aşının hiçbir zararı yok dedi. Sanırım ben aşı olacağım.
Öpüyorum hepinizi...
arkadaşlar dün eşimle birlikte maltepeye gittik bebek odası takımları için ama hiçbiyerde doğru düzgün bişi göremedik sadece bir mağaza bulduk o da katoloktan bakabildik,maltepe,pendik,bostancı kartal, civarlarında bildiğiniz bebek odası takımları uygun fiyata olan yerler var mı yaaaaaaaaa
bnde olmayı düşünüyorum tedbir almakta fayda war.
oğluşuna maşallah cnm sağlıkla gelsin yüzünü kapatmasının sebebi ultrason ışınları canım muhtemelen rahatsız ediyordur 4 boyutlupark yatakmı aldın?
kızlar bayramda var mı şehir dışına çıkıcak olanlar
bi de hatırltim tekrar mobilya aradığımı
evet canım ben yolcuyum izmire 4gün kalıp dönücem
iyi yolculuklar şimdiden doktoruna soracakmısın bi sakıncası varmı diye
otobüsle gidicez biz daha önce uçağa binmedim şimdi hamileyken ilk kez bineceğim için tedirgin olursam diye korktum eşim uçakla gidelim dedi ama ben cesaret edemedim arabamızla da gitmek istemiyoruz çünkü gece yolculuk yapıcaz eşim işten çıkmış olacak
siz de sağsalim gidin gelin inşallah cnm,ben otobüsü düşündüm ama istanbul antalya arası 12 saat ben bir saat oturamıyorum ki belimin üstüne:umursamaz:
sağol canım sizde inşallah
haklısın antalya daha uzak valla ne biliyim ilk kez diye tedirgin olurum dedim uçakla gitmek istemedim Allah herkesin yolunu açık etsin
bence de iyi yapmışsın boşuna stres,heyecan yaşamana gerek kalmamaış,önceden binsen neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?