2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel mart anneleri

bayram hafatasıına girdik inşallah mutlu neşeli bir hafta ve bayram geçiririz hepimiz.

dün ümraniye lc mağazasına gittim bayram kıyafeti almak için çok şeker iki model beğendim ama denemek bile imkansızdı . sizler neler yaptınız bu bayram için ?

Günaydın arkadaşlar, herkese stressiz ve huzurlu bir gün diliyorum, yeni bir haftaya daha başladık, ben bütün hafta sonu çalıştım malesef ve hala iyileşemedim (

Günaydın arkadaşlarım, hayırlı bir hafta dilerim hepinize a.s.

Bugün ilk defa Çapa Tıp Fakt. Hast. ne gidicem, bakalım belki görebilirim bebişimi :asigim:

günaydın canım inşallah güzel bi hafta ve bayram geçiririz dediğin gibi

Günaydın arkadaşlar, herkese stressiz ve huzurlu bir gün diliyorum, yeni bir haftaya daha başladık, ben bütün hafta sonu çalıştım malesef ve hala iyileşemedim (

günaydın canım iyi olursun hemen inşallah

Bugün ilk defa Çapa Tıp Fakt. Hast. ne gidicem, bakalım belki görebilirim bebişimi :asigim:

sanada günaydın hayatım inşallah görürsün minik kuşunu

Günaydın arkadaşlar,

Güzel bir hafta diliyorum herkese...

Hem çok güzel hem de pek güzel olmayan haberlerle geldik doktor kontrolümüzden.

50 gr glukoz testim yapıldı. Tokluk kan şekeri hep çok çok düşük çıkan ben değilmişim gibi, 1 saat tokluk kan şekerim 173 çıktı. 1 hafta içinde 100 gr glukoz testine girmem gerekiyor. Hipoglisemi nedeniyle zaten risk vardı, ihmal etme, hemen yaptır testi dedi doktorum. Cumartesi günü çok canım sıkıldı bu duruma ama yavaş yavaş alışıyorum.

Sonra kuzumu gördüm uzun uzun :)
Nasıl büyümüş, nasıl değişmiş, çok şaşırdım. 819 gr olmuş canım yavrum, boyu da yaklaşık 33 cm. ılk günden beri gelişimi 1 hafta önde gidiyordu, hala öyle devam ediyor. Ayak parmaklarını kafasına yaslamış uyuyordu oğlum, sonra doktor dürttü biraz, uyandı. Eliyle ayağını tuttu, ağzını açtı kapattı, sırtını döndü, o kadar çok hareket etti ki, içimde hissettim bile :) Hala babasına çok benziyor sıpa, burun dudaklar, yanaklar aynı babası... Hatta ayaklarının fotoğrafını da verdi doktor amcası, ayakları da babasına benziyor kaydirigubbakcemile3 Bu arada erkek olduğuna dair hiç şüphemiz kalmadı, öyle bir pozisyonda duruyordu ki, biz bil gördük ne var ne yok yerimseniben

Tabi ben ultrason çıkışının verdiği sersemlikle, doktora soracağım herşeyi unuttum. Ne krampları sordum, ne ayaklarımın şişmesini :) Şişlikler doktorun aklına geldi, baktı, ciddi bir şey olmadığını söyledi. Bu arada ben bir ayda 4 kilo almak suretiyle yam 54 kilo olmuşum. Biraz kızdı çok almışsın diye ama hala zayıf sayılırsın, bir daha bu kadar almamaya çalış, diyabetin de çıkarsa zorlar bizi dedi...

Bizden haberler böyle...

Doktora gidecek bütün arkadaşların da güzel haberler getirmesini diliyorum...

herkese günaydın güzel annelera.s.
güzel bi hafta ve bayram geçirmemiz dileğiyle yeni bi haftaya girdik bayramda şehir dışına çıkacaklara şimdiden hayırlı yolculuklar kazasız belasız gidip dönmek nasip etsin Rabbim bizde yolculardanız nasip olursa...

maşallah canım bebişine gözün aydın bebişin tombişliği hem bi hafta önden gidiyor hemde şekerle ilgili olabilir çünkü eşimin anneside ikinci oğluna hamileyken şeker çıkmış ve bebiş 4.400 gr 54cm doğmuş vakumla çekmişler sakın yanlış anlama bunun bebişine bi zararı var anlamında söylemiyorum yokda zaten sadece şekerle ilgili inşallah bu testin yüksek çıkmaz diyete gerek kalmaz sende kilo alırsan doğum zorlaşır moralini bozmak için yazmıyorum biliyorsun bende de hipoglisemi var bende testten korkuyorum kilomuza dikkat etmemiz gerek
onun dışında senin ve bebişin için çok sevindim tosuncuk olcak bıdık demekki

ben geldim arkadaşlar geçmişin sadece bir kısmını okuyabildim ilgilenen merak eden herkese çok çok teşekkür ederim...
cuma akşamı beşe çeyrek kala lavaboya gittiğimde kanamam başlamıştı hemen doktoru aradım çabuk gel deyince iyice panikledim...
bebek iyi ama tatsız oldu kanama dedi...
bir hafta kalkmadan yatacaksın dedi düşünün bendeki korkuyu bir sebebi yokken bu şekilde olması çok üzdü beni herşeyden hatta ıkınmaktan bile olabilir kesilmesini beklicez bebekle ilgili bir durum yok dedi..
neyse ben bir iki saat sonra kesilir diye düşünürken durmadı.
cumartesi pazar pazartesi kalkmadım yerimden salı doktorum aradı kanama hala devam edince kan uyuşmazlığı iğnemi erken tyapmak zorunda kaldılar bebeğe veya bana bir kan karışırsa zehirlenmeyelim diye önlem aldılar yani.
çarşamba tekrar çağıırdı çok huzursuz oldum bebeğine bir daha bakıcam dedi neyse bebek yine iyi ama bu kanama bu kadar uzun sürdüğü için bunun sonu enfeksyona gider antibiyotiğe başlamak zorundayız dedi ağladım zırladım istemiyorum dedim ama olmadı...neyse araştırdım br zararı yokmuş.
of kızlar önrümden ömür gitti...muhtemelen biraz erken doğacak benim velet...sağlıklı olsunda sorun değil...
kanamam daha bu cumartesi akşamı kesildi inanırmısınız regli olmuşum gibi kanamam oldu kendinize çok çok dikkat edin benim gibi haldır haldır yürümeyin yavaş hareket edin öpüyorum çok.

günaydınnnnn herkeslere iyi haftalar opuyorumnanaktan hastalara geçmiş olsun acil şifalar yolcular varmış iyi ve sağlıklı yolculuklar kaydirigubbakcemile5 seyyalcim günaydın yeni bir haftaya başladık şafakta az kaldı şükür opuyorumnanaktan haftasonu eşin geliyor dimi düşmüşsün ciciş derdine ne güzel ya sağlıkla inşallah bense kendimi artık bidon gibi hissediyorum hiç bişey yakıştıramıyorum üstüme heryer normal ama göbiş iki adım önden gidiyor ayak parmaklarımı göremez oldum kaydirigubbakcemile3 bu yüzdende hiç kıyafet denemek bile hoşuma gitmiyor akannehir

canım yaa çok üzüldüm gerçekten ama sana yada bebişine birşey olmamış çok şükür çok korktuk hepimiz Rabbim yaşatmasın bi daha çok çok geçmiş olsun bundan sonra sorunsuz bi şekilde devam edersin inşallah :Saruboceq:

dilacım hoş geldin çok geçmiş olsun canım allah bebişini sana bağışlasın inşallah çok dikkatli hareket et artık çok çok geçmiş olsun doktor bebişin erken gelmek istediğiyle ilgili bişey söyledimi canım yoksa senin tahmininmi?

Günaydın kızlarrrr,
Dila gelmis...

Hosgeldin... Gecmis olsun kardes.... Mart annelerine nazar degdi herhalde...

Simenay bana mesaj atmıs... Tesekkurler simenay... Bu haftada raporluyum.... Haftaya ise baslayacagım...

geçmiş olsun cnaım bari bol bol portakal suyu içte vücuduna direnç olsun

günaydın kuju cum sanırım sende çıkıyorsun eğer aşkıma sadce bir gecelik bayrma izni verirler ise ben gideceğim yanına ve yine otelde kalacağız ve bir gecede olsa şükür en azından göreceğim çok özlemiştim artık

dimplehawk Günaydın arkadaşlarım, hayırlı bir hafta dilerim hepinize

Bugün ilk defa Çapa Tıp Fakt. Hast. ne gidicem, bakalım belki görebilirim bebişimi

günaydın cnaım inşallah uzun uzun görür güzel haberler ile gelriisn...

günaydın canım valla bende tam tersi göbekleri içeri çekme derdi yok giymediğim kıyafetlerimi giyiyorum salıyorum göbekimi :CüvCüv:

Günaydın Simenaycım,
Dinlenemediğin için geçmiyor pis grip işte, biraz yatabilsen ne iyi gelecek.
Çok geçmiş olsun...

Günaydıın Dimple,
İnşallah bebişini görür, güzel haberlerini getirirsin...

Kujucum biliyorum ya, aynı şeyleri daha hamile kalmadan biliyordum, doktorum da söyledi. Bebeğin biraz büyük olması gebelik şekeri riskini arttırabilir ama korkulacak kadar büyük değil dedi. Şimdilik, yani 100 gr testinin sonuçlarını alana kadar şeker, hamurişi, meyve suyu, prinç pilavı yemememi önerdi, ki ben bunların hiç birini yemiyordum zaten. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için, inşallah ikimizin de düzgün çıkar sonuçları canım...

Dilacım çok merak ettik seni, çok şükür iyi haberlerle gelmişsin.
Çok üzülüp hırpalanmışsın gerçekten ama Allah'a bin şükür ki, şimdi ikinizde iyisiniz.
Yeter ki sağlıklı olsunlar, varsın biraz erken gelsin minikler.
Allah aynı korkuları bir daha yaşatmasın canım, çok geçmiş olsun...

bosnacım gözün aydın canım senin oğlan nasıl bi hareket yapmış öyle ayak parmaklarını kafasına dayamayı nasıl becermiş çok merak ettim kaydirigubbakcemile3 allah bağışlasın sağlıkla inşallah sizin oğluş jimlastikçi olacak herhalde canım şimdiden başlamış

günaydın herkese kızlar
artık yavaş yavaş ağırlaşmaya başladık sorunlarda başlıyor tabi , hasta olanlara çok geçmiş olsun

dila çok geçmiş olsun düzelmene sevindim bebeğine birşey olmasında hastalıklar iyileşir dikkat et kendine cuma günü kendini yoracak birşeyler yapmışmıydın nedinini sordunmu doktoruna

bosna beninde 50 gr glikoz testimin sonucu 133 çıktı ikinci 75mg yüklemede normal düzeyde çıktı sanırım seninde 2.cisinde normal çıkar merak etme bende endişelendim

ama şimdi iyiyim tansiyonumda iyi sadece sabahları kahvaltıdan sonra yürüyemiyorum 5dk yürüyorum işe gelene kadar canım çıkıyor sizlerdede varmı

Ynurcum, aşkolsun canım ya, hamileliğin en güzel tarafı, göbüşün önden gitmesi, eminim her giydiğin de yakışıyordur, eşin de çok sevimli bulacaktır bu halini... Düşünme öyle, keyfini çıkar :)

Günaydın kızlarrrr,
Dila gelmis...

Hosgeldin... Gecmis olsun kardes.... Mart annelerine nazar degdi herhalde...

Simenay bana mesaj atmıs... Tesekkurler simenay... Bu haftada raporluyum.... Haftaya ise baslayacagım...

Sinpacim çok geçmiş olsun...

Çok teşekkürler Ynurcum... Valla ben de çok şaşırdım, kendini U harfi şekline getirmişti bıdık :)
Beni yerimden zıplatan tekmelerin kaynağı böylece anlaşılmış oldu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…